Viitorul Tratament al Cancerului Ieftin Și Accesibil Tuturor

1719

COMUNICARE DESCHISĂ A CERCETĂRILOR REALIZATE ASUPRA TRATAMENTULUI CANCERULUI ȘI A DECOMTAMINĂRII RADIOACTIVE FOLOSIND TEHNOLOGIA PLASMATICĂ KESHE!

Ziua de 18 aprilie este ziua cancerului, ziua în care fundația Keshe va anunța o nouă metodă de tratare a cancerului. Este simplă și foarte ieftină!

Marți, 18 aprilie, la ora 9:00 ROMA, 10:00 ORA României, Fundația Keshe în colaborare cu echipa sa medicală, vor elibera TOATE DATELE colectate despre noile procese de realizare a nano materialelor, despre aplicațiile acestora și datele științifice din ultimii ani de testare a tehnologiei plasmatice aplicate cu succes pe oamenii cu diverse probleme de sănătate.

Acesta va fi un seminar public internațional  în care planul de sănătate și cunoștințele vor fi împărtășite în mod deschis lumii. Toți cei interesați sunt invitați să vizioneze sesiunea live și înregistrările disponibile ale sesiunii.

Vă rugăm să invitați oameni de știință, medici și toți oamenii interesați.

18 APRILIE, 10:00 ora României
Youtube channel: https://youtu.be/k6LrDPXuTxY
Livestream channel: https://livestream.com/KFSSI
Facebook page live streaming: https://m.facebook.com/KesheFoundationSSI

VĂ RUGĂM DISTRIBUIȚI!

Atenție, fiecare persoană și companie trebuie să-și asume toată responsabilitatea pentru aplicarea acestei noi tehnologii pusă gratuit la dispoziția omenirii de către fundația Keshe!

DISTRIBUIȚI