Utilizarea Corectă A Plasturilor Plasmatici

1239

Cum Folosim Corect Plasturii Cu GANS Pentru Efecte Vindecătoare Rapide?

În acest articol, vă prezentăm câteva informații foarte esențiale dacă vrem să avem rezultate remarcabile în rezolvarea problemelor de sănătate folosind tehnologiile plasmatice Keshe.

Dl. Keshe ne explică clar că pentru a crea acea conexiune plasmatică/curgere de câmpuri plasmatice între două puncte, avem nevoie ca unul din câmpuri să fie mai puternic iar celălalt să fie mai slab.

Concret, dl. Keshe ne arată că trebuie puși 2 plasturi plasmatici: unul în față iar altul în spate pe zona cu problema de sănătate. Foarte important, unul din cei doi plasturi cu gans, să aibă o cantitate de gans dublă față de celălalt.

Astfel, se crează acel flux plasmatic, cel mare alimentandu-l pe cel mic. Iar în acest proces, echilibrându-se problema de sănătate/dispare durerea fiindcă și aceasta este tot o formă de energie.

Vă reamintim că, compresele plasmatice sunt cele mai la îndemână și simple aplicatii pe care ni le putem face repede si cu cunoștințe minime, pentru a ne calma dureri de spate, articulații, dureri de mâini, vindeca arsuri, lovituri, răni etc.


Vă reamintim că informaţiile pe care le prezentăm au scopul doar de informare!

www.magrav.ro nu oferă soluţii magice ori sfaturi medicale la problemele de sănătate cu care se confruntă o persoană. Noi doar oferim informaţii despre tehnologia plasmatică oferită de către dl. Keshe întregii lumi!

Responsabilitatea de-a studia, aprofunda, înţelege şi aplica pe propria răspundere tehnologiile Keshe îi revine cititorului!

De asemenea, tehnologiile plasmei nu vindecă sau tratează problemele grave de sănătate. Acestea oferă condiţii organismului şi mediului prin care acesta se echilibrează energetic şi emoţional, dispariţia problemei de sănătate fiind doar un efect secundar. Acest efect nu apare întodeauna așa cum ne-am aștepta, deoarece cauzele problemelor de sănătate pot fi mult mai complexe şi ţin de mai mulţi factori.

Indiferent de problema de sănătate avută, vă sfătuim să consultați un medic, terapeut sau specialist şi să discutaţi deschis cu el problemele de sănătate pe care le aveţi, împreună veți găsi cauza şi soluţiile cele mai potrivite situaţiei dvs.

Pentru mai multe informații despre aplicarea tehnologiilor plasmatice Keshe, în domeniul de sănătate, vă sugerăm să consultați și următoarea listă de articole de mai jos:

Mărturiile Unui Aplicant Al Tehnologiilor Plasmatice Keshe

Folosirea GANS-urilor Pentru Vindecarea Rănilor Interne Și Externe

Mod De Administrare A Apei De GANS Pentru Hipertensiune Și Diabet

Dovezi Și Mărturii – Prima Parte

Mărturie: Curățarea Organismului De Metale Grele Cu Tehnologia Keshe

Vindecarea Ulcerului La Stomac Cu Apă De GANS

DISTRIBUIȚI