Un Alt Fel De Tratament Al Dependenței De Droguri

1023

În acest articol vă prezentăm o serie de informații extrem de importante și fascinante în același timp, despre cum putem face diferite combinații de gansuri, pentru a ne vindeca până și dependențele cele mai nocive sau a ne echilibra mental, emoțional și spiritual!

În filmuleț (care este un fragment din lecția Plan de Sănătate din 26 Ianuarie 2016) este prezentată o metodă de tratament a diabetului și-a dependenței de droguri folosind un amestec de Gans-uri și plante medicinale/șamanice.

Această metodă a fost realizată de un cercetător al științelor plasmatice, Arman, din Grupul de Studii din Long Beach și argumentat de dl. Mehran Tavakoli Keshe.

Pe scurt, dl. Arman, a făcut un pen de sănătate (creion anti-durere Keshe), alcătuit din 2 bobine de 18 spire și-un miez central.

Partea interesantă abia acuma vine… pe fiecare parte componentă, el a adăugat un tip de gans. Pe bobina exterioară, el a adăugat gans de CuO. Pe bobina interioară el a pus gans de CO2 iar pe firul central, un gans mai special. Acest gans special, a fost obținut dintr-o plantă halucinogenă, pe care acesta și-a procurato de la șamanii din Africa. Detalii în filmuleț!

Dl. Arman, povestește că era diabetic și că, era dependent de anumite (forțat de situație) medicamente și un număr foarte strict de mese necesare pe care trebuia să le ia zilnic.

După ce-a construit penul plasmatic, l-a pus într-un pahar cu apă și l-a lăsat o perioadă de timp pentru energizarea apei. După ce-a băut acea apă, în mai puțin de-o oră, a simțit o stare de bine, s-a simțit energizat și plin de viață!

Surprinzător, mărturisește el, nu i-a mai fost foame și în plus, doar cu câteva gustări în doar 3 zile, a reușit să facă o mulțime de lucruri gospodărești într-o stare de spirit euforică!

Ulterior, i-a dat și unui amic diabetic să bea acea apă, prezentând și acesta simptome asemănătoare și ne mai având nevoie de medicamentele specifice diabeticilor pe care le lua de peste 10 ani!


Vă reamintim că informaţiile pe care le prezentăm au scopul doar de informare!

www.magrav.ro nu oferă soluţii magice ori sfaturi medicale la problemele de sănătate cu care se confruntă o persoană. Noi doar oferim informaţii despre tehnologia plasmatică oferită de către dl. Keshe întregii lumi!

Responsabilitatea de-a studia, aprofunda, înţelege şi aplica pe propria răspundere tehnologiile Keshe îi revine cititorului!

De asemenea, tehnologiile plasmei nu vindecă sau tratează problemele grave de sănătate. Acestea oferă condiţii organismului şi mediului prin care acesta se echilibrează energetic şi emoţional, dispariţia problemei de sănătate fiind doar un efect secundar. Acest efect nu apare întodeauna așa cum ne-am aștepta, deoarece cauzele problemelor de sănătate pot fi mult mai complexe şi ţin de mai mulţi factori.

Indiferent de problema de sănătate avută, vă sfătuim să consultați un medic, terapeut sau specialist şi să discutaţi deschis cu el problemele de sănătate pe care le aveţi, împreună veți găsi cauza şi soluţiile cele mai potrivite situaţiei dvs.


Mărturiile Unui Aplicant Al Tehnologiilor Plasmatice Keshe

Dovezi Și Mărturii – Prima Parte

Mărturie: Curățarea Organismului De Metale Grele Cu Tehnologia Keshe

Vindecarea Arsurilor Și Refacerea Oaselor Rupte Cu Ajutorul Plasmei

Mod De Administrare A Apei De GANS Pentru Hipertensiune Și Diabet

 

DISTRIBUIȚI