Tratarea Osteoporozei Cu Aplicații Plasmatice

1051

În acest articol vă prezentăm câteva perspective interesante ale dlui Keshe vizavi de acestă problemă de sănătate, osteoporoza, și câteva metode de vindecare a acesteia prin metode plasmatice.

Aceste informații sunt niște fragmente din atelierul internațional de lucru al căutătorilor cunoașterii nr.3 din 2 Februarie 2016 și-un fragment din atelierul de sănătate nr.1 din 12 Septembrie 2014.

Ce este osteoporoza dpdv plasmatic?

Știința clasică definește osteoporoza ca fiind datorată nivelului scăzut al calciului din oase. Problemă care apare datorită lipsei estrogenul, când perioada menstruală se oprește.

Explicația dlui Keshe este foarte interesantă! El spune că, datorită faptului că programarea genetică a femeii, „pregătește” totul din timp, astfel încât, atunci când are loc începerea procesului de reproducere, noua formă de viață să aibe la dispoziție toate „resursele” plasmatice necesare pentru a susține formarea fătului. Astfel că, mare parte din calciul în stare de gans, este absorbit, puțin câte puțin, în fiecare an de 12 ori, pentru a susține o posibilă sarcină. Dat fiind faptul că uterul este poziționat între șolduri, organismul ia acest calciu de pe oasele șoldurilor, astfel că, la vârsta când apare menopauza, începe să apară osteoporoza.

Dl Keshe explică cum se poate vindeca această boală. Se pot folosi plasturi cu gans de CO2 care se vor ține în zona șoldurilor. Sau se pot folosi niște bobine nano montate pe un scaun. Sau se mai pot folosi huse plasmatice. Pentru detalii despre toate acestea aplicații, ne puteți contacta pe pagina de contact din meniu, dreapta sus.


Atenție, informaţiile prezentate pe siteul www.magrav.ro au scopul doar de informare!

www.magrav.ro nu oferă soluţii magice ori sfaturi medicale la problemele de sănătate cu care se confruntă o persoană. Noi doar oferim informaţii despre tehnologia plasmatică oferită de către dl. Keshe întregii lumi!

Responsabilitatea de-a studia, aprofunda, înţelege şi aplica pe propria răspundere tehnologiile Keshe îi revine cititorului!

De asemenea, tehnologiile plasmei nu vindecă sau tratează problemele de sănătate. Acestea oferă condiţii organismului şi mediului prin care acesta se echilibrează energetic şi emoţional, dispariţia problemei de sănătate fiind doar un efect secundar.

Cu toate acestea, acest efect nu apare întodeauna așa cum ne-am aștepta, deoarece cauzele problemelor de sănătate pot fi mult mai complexe şi ţin de mai mulţi factori.

Indiferent de problema de sănătate avută, vă sfătuim să consultați un medic, terapeut sau specialist şi să discutaţi deschis cu el problemele de sănătate pe care le aveţi, împreună veți găsi cauza şi soluţiile cele mai potrivite situaţiei dvs.


 

DISTRIBUIȚI