Tehnologia Keshe, Un Nou Orizont – Partea 1

1783

Savanții de mult timp tânjesc să înțeleagă inteligența secretă a creației și mecanismele din spatele menținerii energiei, gravitației și mișcării care au fost atinse de Univers. Mulțumită noilor înțelegeri ale acestor mecanisme și noilor metode și tehnologii care le oglindesc, noi am descoperit că o mare cantitate de energie și forță gravitațională poate fi generată în miezul unui reactor făcut de om.

Mărimea reactoarelor noastre variază de la unul mic cât o baterie reîncărcabilă până la câțiva metri pentru surse de alimentare mari sau pentru aplicații spațiale.

Tehnologiile Keshe care a fost dezvoltate sunt sisteme complete integrate de creare a energiei și gravitației în miezul lor. În aceste sisteme energia este produsă prin același mijloc care guvernează dinamica naturală a Pământului, utilizând forțele geomagnetice și principiile de creare a energiei, a câmpurilor magnetice dinamice și a gravitației.

Noi am demonstrat că este posibil să obținem zborul prin utilizarea poziționării gravitaționale și fără utilizarea combustibilului. Astfel prin utilizarea forțelor de bază ale naturii, omul va fi capabil să construiască noi sisteme pentru zbor în spațiu, independent de combustibilii făcuți de om și din cătușele gravitației Pământului.

Odată ajuns în spațiu, sistemul nostru este capabil să manipuleze gravitația prin crearea lui direct în miezul acestuia. Tehnologia lui poate crea un câmp protector apropiat condițiilor geomagnetice și atmosferice, iar sistemul va fi capabil să se apere el însuși față de orice impact fizic extern sau cu mediul.

Noi sperăm că prin informația din cărțile și articolele publicate, sistemele pe care le-am dezvoltat vor deveni o unealtă pentru creșterea plăcerii și stării de bine a umanității.

Mulțumită acestor noi realizări, un nou orizont s-a deschis pentru călătoriile umanității în viitor prin managementul creării și controlului gravitației.

În prezent tehnologia Keshe este complet dezvoltată pentru sute de aplicații. Aceste noi dezvoltări sunt vârful iceberg-ului unor noi oportunități generate de această nouă tehnologie. Dezvoltarea proiectarea realizată de noi a acestor reactoare a condus la multe noi descoperiri în ultimele luni, și sunt multe altele a fi făcute.

Lumea științei și industriei a căutat întotdeauna o metodă eficientă de a produce mișcare. Realitatea este că o metodă pentru dezvoltarea ei cu costuri neglijabile a existat din totdeauna, și omul trebuie doar să caute pe propria lui planetă pentru a găsi răspunsul.

Pământul, planetele și stelele

Pământul, ca și alte planete și stele, posedă un miez central încălzit. Crearea și menținerea acestei călduri și a mișcării produsă nu este la aceiași scară ca a altor stele, și ele nu sunt create prin metodele pe care umanitatea le-a ales pentru progresul ei tehnologic până în acest moment.

În acest reactor plasmatic dintr-o sticlă de coca cola noi am creat un mediu închis cu propriul lui echilibru general intern, dar cu un număr de dezechilibre în lichid.
În acest reactor plasmatic dintr-o sticlă de coca cola noi am creat un mediu închis cu propriul lui echilibru general intern, dar cu un număr de dezechilibre în lichid.

În centrul planetelor temperatura atinsă este în domeniul miilor de grade decât în cel al milioanelor așa cum este în stele. Crearea acestei călduri și mișcări reprezintă rezultatul unui echilibru relativ între Materiile din structura planetei. O planetă posedă și menține căldură, gravitație și forțe magnetice printr-un sistem integrat, și cele mai multe planete din sistemele solare au un element comun în sursa lor principală de energie.

Este important să nu uităm că toate marile obiecte din spațiu sunt realizate din combinații de elemente fundamentale la nivel atomic și molecular, și că între aceste elemente au loc în mod continuu diferite procese de asociere și disociere.

Noi am demonstrat că puterea câmpului magnetic și gravitația planetelor depind mai mult de compoziția materialelor și de viteza de mișcare în miezul central al planetei decât de mărime, căldură sau orice alți factori din structura planetei sau a stelei.

Pentru a avea un sistem gravitațional cuprinzător, legile universale ale fizicii trebuiesc urmate la literă, în proiectarea oricărui aparat funcțional sau reactor, dacă se dorește crearea căldurii, a câmpurilor de forță magnetice și a gravitației. Oricum, magnetismul și gravitația pot fi create la toate temperaturile.

Este o veche concepție greșită în știință că temperatura ridicată și presiunea mare sunt necesare pentru a aduce interacțiuni de bază între elementele tabelului periodic. În reactoarele plasmatice Keshe, prototipuri bazate pe această înțelegere, noi putem acum crea chiar și în prototipurile de reactoare statice, procesele de bază (cum este producerea de hidrogen atomic) la temperatura camerei și în condiții atmosferice.

Să reținem:
– Planetele nu au aripi, dar ele zboară pe orbitele lor de milioane de ani
– Planetele nu au camere de motoare sau reactoare, dar ele creează energie și sunt în mișcare în câteva dimensiuni în același timp.
– Planetele nu au țevi de eșapament, dar ard combustibil și creează căldură, unele intern precum planetele și altele extern precum stelele.
– Planetele nu au cartiere generale pentru apărare, dar ele își protejează locuitorii cu un câmp magnetic numit atmosferă.
– Planetele nu au robineți și garnituri în miezul lor, dar ele aduc împreună materialele de care au nevoie pentru menținerea existenței lor prin legi naturale.
– Planetele nu trebuie să rețină materiile sau locuitorii lor prin atașarea lor sau păstrarea lor în subteran, ci ele creează forțe gravitaționale care sunt suficient de slabe pentru a fi libere să se miște, și în același timp suficient de puternice pentru a le putea reține.
– Planetele și stelele, utilizând legile naturale ale fizicii și materialelor, fac toate aceste lucruri, toate de odată și împreună, fără mașini separate, combustibili și camere de control. Ele fac asta ca un sistem complet integrat.

Astfel pentru prima dată în lumea tehnologiei și a cercetării, noi am proiectat și am testat un nou sistem care funcționează conform principiilor fundamentale ale naturii, și am demonstrat cum toate aceste efecte pot fi obținute foarte simplu, toate în același timp, și într-un mod natural universal într-un singur sistem.

Sursa articol: http://www.keshefoundation.org/new-horizons/a-new-horizon/70-a-new-horizon-en/

DISTRIBUIȚI