Sursa Gravitației Pământului Descoperită

2066

Inginerul nuclear Keshe a emis ipoteza că interacțiunea a două câmpuri magnetice stau la baza efectelor gravitaționale din stele și planete, precum și de pe Pământ. Asemenea câmpuri magnetice duble determină de asemenea interacțiunile din și dintre atomi.

Această ipoteză este fundamentată pe noua înțelegere a faptului că crearea Universului este bazată pe interacțiunea Energiilor Magnetice Plasmatice (EMP-uri), care se amestecă în Câmpuri Magnetice Plasmatice Specific Amestecate (CMPSA-uri). Aceste CMPSA-uri reprezintă energii pe care noi le numim particule fundamentale, iar acestea se pot combina pentru a forma aglomerări complexe cum sunt atomii și mai apoi moleculele. Următoarea imagine arată conceptul general.

Câmpurile Magnetice Plasmatice creează particulele fundamentale.
Câmpurile Magnetice Plasmatice creează particulele fundamentale.

Interacțiunea energiilor magnetice plasmatice, conduc în mod normal la crearea energiei, a căldurii și/sau a mișcării structurii lor atomice în miezul intern al fiecărui atom (și moleculă), iar asta duce eventual la crearea tuturor tipurilor de materii din cosmos. Acest proces esențial are loc într-un mod lin la nivelul magnetic fundamental, și nu prin forțe brute așa cum se întâmplă în reactoarele convenționale, care necesită temperaturi și presiuni înalte.

Prin reproducerea unor asemenea condiții ale energiei magnetice plasmatice în reactoare plasmatice simple pe durata experimentelor și testelor, lucrând la temperatură și presiune atmosferică, noi avem dovezi complete că acest tip de proces este foarte fezabil și corect. Această metodă ne permite să generăm energie și materie într-un mod cu totul nou, necunoscut științei actuale până în prezent.

Mai jos puteți vedea cum am creat tensiune și curent într-o simplă sticlă de coca cola la care am adăugat electrozi, și care conține o plasmă din lichidul nostru special Kt. Ea generează o tensiune măsurabilă și în același timp creează depuneri de grafen (sp2) și diamant (sp3) pe electrozi. Aceasta arată că conținutul este separat la nivel atomic.

Reactorul din sticlă de coca cola furnizează electricitate
Reactorul din sticlă de coca cola furnizează electricitate.

În reactorul închis făcut din sticla de coca cola, noi creăm un fel de micro-galaxie în care EMP-urile interacționează și schimbă proprietățile CMPSA-urilor. Unele din aceste interacțiuni sunt în mod tradițional numite efecte gravitaționale. Prin urmare, noi avem indicații valide că unul din lungile mistere ale științei, originea gravitației, a fost în sfârșit rezolvată.

Câmpurile magnetice duble stabilesc din și între atomi, precum și proprietățile specifice ale moleculei. Nucleul atrage și respinge electronii în același timp, din această cauză ei sunt permanent distanți.

Acum am înțeles că „vechiul” miez intern al Pământului contine hidrogen și alte elemente, care acționează ca un reactor plasmatic cu semi-fuziune, adică un geo-reactor. În interior, curenții creează un câmp magnetic de bază care este suprapus peste câmpul magnetic deja cunoscut al miezurilor cunoscute. Există un număr de alte aspecte în concepția sistemului nostru solar, care pot fi reproduse în proiectarea noilor reactoare plasmatice.

Sistemul solar arată un sistem echilibrat specific, în care Soarele conține cea mai mare parte de hidrogen, iar la exterior sunt planetele gazoase. Între se află planetele de tip metalic.

Aceste noi fenomene acum înțelese pot fi utilizate și replicate în reactoarele plasmatice făcute de om. Trei brevete internaționale au fost înregistrate, acoperind mai mult de 300 de metode potențiale și aspecte viitoare ale acestei noi tehnologii. Există de asemenea prototipuri funcționale care confirmă descoperirile teoretice din acest articol.

Reactoarele plasmatice Keshe sunt de asemenea un sistem închis cu propria lor ecologie, asemănătoare Pământului.
Reactoarele plasmatice Keshe sunt de asemenea un sistem închis cu propria lor ecologie, asemănătoare Pământului.

Reactoarele Keshe pot fi utilizate în diferite domenii, ca și generatoare de energie super-eficiente, sisteme antigravitaționale în spațiu, pentru masini și avioane, la curățarea CO2, la crearea de grafen pentru nano tehnologie, alimentarea și răcirea micro-electronicelor. Mașinile, aparatele de uz casnic și electronicele pot de asemenea utiliza aceste surse energetice independente, utilizând versiuni mai mici ale acestor tipuri de reactoare.

sursa-gravitatiei-pamantului-descoperita9

Sursă articol: http://www.keshefoundation.org/new-horizons/gravity/69-gravity-en

DISTRIBUIȚI