Studiul Și Aprofundarea Sufletului – Partea 5

603

Centrul Universului Și Sufletul Omului

(lecție predată de M. Keshe)

”Am ajuns la punctul extinderii cunoașterii din domeniul plasmei. În atât de multe feluri, în atât de multe moduri noi trebuie să înțelegem cum să ne extindem cunoașterea. Eu am ajuns la un punct în care nu mai pot păstra diferite părți ale cunoașterii tehnologiei plasmatice departe unele de celelalte. „Toate drumurile duc la Roma.” De acolo provine toată cunoașterea tehnologiei plasmatice și totul se reduce la înțelegerea faptului că este ca și centrul Universului. Centrul Universului radiază câmpuri, el crează galaxii, el crează stele, el crează planete, el crează ființe. Dacă vă uitați în interiorul ființelor, este reflexia centrului Universului, procesul interacțiunii plasmei, procesul de extindere a cunoașterii tehnologiei plasmatice.

Să ne uităm într-un mod foarte diferit, deoarece noi am atins producerea de energie. O veți vedea în zilele următoare. Noi am obținut și vom merge mai departe în procesul creării limitelor spațiale fizice a ceea ce voi numiți nave spațiale. În zilele următoare veți vedea acestea de asemenea. Așa cum știți, eu nu-mi păstrez secretele; dar păstrez totul împreună. Cel mai lung secret pe care l-am păstrat a fost povestea cu Dirk, deoarece a trebuit să fie făcut și a fost făcut.

Întregul proces, întreaga structură, întreaga configurație a plasmei este aceeași în fiecare aspect de la orice mărime la alta. Voi faceți ceea ce eu numesc galaxie; îl veți înțelege. Fac paralele și apoi voi trece la lecție, deoarece în acest fel veți înțelege procesul.

Dacă vă uitați la galaxie, ea are un centru. Radiația de la ea, ca și radiație de câmpuri gravitaționale și magnetice, nu că radiație așa cum o numim noi, de raze X și Gamma, duce la crearea tangibilitatii Universului. Schimbați numele acestui centru, cu cel al Soarelui care duce la crearea plasmei sistemului solar. Schimbați numele centrului Universului cu plasma unui electron sau a unui proton și punctul limită al interacțiunii câmpurilor echilibrate și veți vedea tangibilitatea.

Deci, dacă înțelegeți asta, aceasta se aplică și invers, de asemenea. Adică voi sunteți în centrul Universului. Uitați-vă la structura capului omului. Este creierul, iar în centrul creierului se află sufletul vostru. Nu este nici o diferență. Pentru om, până acum, cea mai importantă problemă a fost să afle unde se află sufletul lui. Undeva există. Nu există diferențe în creație. Corpul omului este ca și structura Universului. Aveți nevoie de centru ca să radieze câmpuri în afară și prin această radiație crează în punctul limită, manifestarea fizicalitatii, a corpului.

Acum să extindem cunoașterea într-un mod mult mai adânc și veți înțelege un caz foarte simplu. Voi creați același centru și permiteți câmpurilor acestuia … și le dați putere. Aveți nava voastră spațială, acum. O vreți circulară … aveți o navă spațială și acolo. Dar pentru teste și încercări, s-a dovedit că jumătate de sferă, ceea ce numim … voi o numiți formă de OZN, este cea mai stabilă sau schimbarea polarității reactorului.

Vedeti că Soarele își schimbă polaritatea la fiecare 11 ½ ani. Se revine la polaritatea inițială la fiecare 23 de ani. Noi vedem Pământul datorită multitudinii lui de materiale că face același lucru la fiecare câteva milioane de ani. Singura modalitate prin care puteți opri rotația, de fapt una din modalități, este să o mutați într-o poziție prin care schimbarea să nu mai apară.

Asta noi am înțeles-o mai devreme, cu unul din primele reactoare pe care le-am construit. Că, prin jumătate de sferă, voi puteți obține stabilitatea structurii și a rotației plasmei. Dacă lucrați cu un singur reactor, asta este ceea ce trebuie să aveți. Dacă lucrați cu reactoare multiple, puteți merge într-un fel punând frână asupra rotației, lucrând într-o formațiune stea.

In al doi-lea rând, când folosiți jumătate, aveți o respingere redusă din partea câmpului magnetic. Din această cauză noi folosim această structură. Controlarea unui singur reactor este foarte dificilă până când nu sunteți un maestru în ele.

Dacă vă uitați la el, trebuie să înțelegeți modul cum este structura creierului. Când aveți câmpuri în mișcare și nu le puteți împărți corect, puteți construi lucruri cu ele, dacă doriți să-l împărțiți. Dar dacă îl păstrați împărțit, puteți controla ambele părți ale lui.

Creierul nostru, structura creierului nostru, utilizează foarte multe informație în legătură cu modul cum se pot construi reactoarele plasmatice.”

(traducere K. Tiss)

Studiul Și Aprofundarea Sufletului – Partea 4

Studiul Și Aprofundarea Sufletului – Partea 3

Ce Sunt Neutronii Și Cum Apar Electronii Și Protonii?

Păstrarea, Transportarea Și Manipularea Plasmei

Poziționarea MaGrav A Gansurilor – Experiment

DISTRIBUIȚI