Studiul Și Aprofundarea Sufletului – Partea 4

758

Sufletul Omului Este Perfect

Lecţie predată de dl. Keshe – Workshopul 188 din 07.09.2017

”Şi astfel Omul trebuie să înceapă să aibă încredere în el însuşi. Această încredere i-a fost luată Omului, prin slăbiciunile credinţei lui şi în numele diferitelor religii. Acum că înţelegem, începem să o întărim, începem să o înţelegem şi să o dezvoltăm, şi înţelegem că noi suntem cauza Păcii, noi suntem cauza schimbării, datorită dorinţei noastre.

Cele două puncte la care m-am referit anterior, necunoscând că Sufletul Omului este centrul creaţiei Omului, şi că Omul trebuie să se încreadă în Sufletul lui pentru a fi corect, de acestea s-a abuzat în trecut. Însă acum, deoarece cunoaşteţi acestea, le înţelegeţi, nu mai este necesar să fiţi abuzaţi, nu mai permiteţi abuzul, deoarece trebuie să fie corect cu mine.

Dacă este corect cu mine, ca eu să-l servesc şi să-i ofer necondiţionat, atunci eu nu mai am nici o problemă ca ei să facă ce vor cu ea. Chiar şi dacă vor să o utilizeze într-un mod greşit, se va dovedi că va fi calea corectă.

Am făcut Omul în imaginea Mea. Care este imaginea Sufletului Omului manifestată de Om. Dar trebuie să mergeţi un pas mai departe. Am făcut Sufletul în imaginea mea. Ceea ce înseamnă că Sufletul Omului este imaginea Sufletului Creatorului. Cum poate o fiinţă atât de perfectă să facă ceva greşit? Asta este ceea ce trebuie să înţelegeţi.

În lecţia de săptămâna trecută şi de dinainte am explicat că imaginea voastră, Sufletul vostru, prin ceea ce a manifestat, prin fizicalitatea lui, este preţuit la fel în dimensiunea Creatorului. Deoarece Sufletul Creatorului, în dimensiune, în transformare, conduce la crearea fizicalităţii Sufletelor. Deci Sufletul Omului este imaginea Sufletului Creatorului, iar în dimensiunea fizicalităţii la puterea Sufletului.

Apoi când se dimensionalizează în stare materială, sau stare vizuală, el devine corpul Omului. Deci nu există nici o defecţiune cu fizicalitatea Creatorului. Chiar dacă filtrele mele pot face ca să pară aşa. Fiecare dintre noi este parte a Creatorului. Fiecare din noi este perfect în atribuţiile Creatorului. Noi suntem cei ce am decis să punem ceva între Suflet şi manifestarea acestuia în fizicalitate.

Dacă Sufletul Creatorului este atât de perfect, dacă a creat un Suflet atât de perfect cum este Sufletul Omului, este datoria Omului să-l urmeze pentru ca fizcalitatea să nu dea greş. Şi atunci înţelegem cum Pacea şi Liniştea există în întreg Universul. Datorită frumuseţii câmpurilor, a puterii acestora, şi înţelegerii funcţionarii Creaţiei.

Studiul Și Aprofundarea Sufletului – Partea 3

Studiul Și Aprofundarea Sufletului – Partea 2

Studiul Și Aprofundarea Sufletului – Partea 1

DISTRIBUIȚI