Studiul Și Aprofundarea Sufletului – Partea 3

642

Cartea Sufletului

Lecţie predată de dl. Keshe – Workshopul 178 din 29.06.2017

”Am ajuns la a doua parte a lecţiei de astăzi.

Aşa cum mulţi dintre voi ştiu, care au fost apropiaţi Fundaţiei Keshe, eu întotdeauna am spus: „Atunci când omul este gata, eu voi scrie ultima carte, care este ”Sufletul Omului”. Dar, datorită cererilor membrilor Consiliului Universal şi ca urmare a întâlnirii de noaptea trecută a echipei de sprijin a Consiliului Universal, scrierea cărții a început.

Asta înseamnă că Omul a atins punctul critic pentru a se maturiza. Eu întotdeauna am spus că, cartea „Sufletul Omului” va fi scrisă. Câţiva oameni din fundal au trecut prin toate lecţiile unde s-a vorbit despre suflet, de la începuturi, pentru a pune totul împreună pentru atunci când cartea este gata. Dar, diferenţa este că eu m-am gândit de această dată şi au fost de acord membrii Consiliului Universal şi echipa de sprijin a Consiliului Universal, ca titlul cărţii va fi ales de Om.

Şi va fi pentru prima dată când toate rasele şi limbile vor scrie împreună adevărul despre propria creaţie, că: VIAŢA OMULUI ÎNCEPE CU SUFLETUL OMULUI.

Realitatea este foarte simplă. Eu am antrenat patru suflete cunoscuţi ca Mozani. Să ducă învăţăturile cu ei înşişi pe întreagă planetă. Cel mai probabil, niciodată nu-i veţi şti pe toţi sau nu va trebui să-i ştiţi pe unii dintre ei.

În ultimele 6 săptămâni ei au fost învăţaţi suficient pentru a şti care sunt paşii lor şi acum au devenit următoarea generaţie pentru a arăta omului cum să permită sufletului să se eleveze şi cum să permită sufletului să devină întruchiparea Omului în spaţiu.

Învăţarea sufletului omului să fie creatorul fizicalităţii omului a ajuns la sfârşit. Cum se va chema, va fi decis de către totalitatea oamenilor care o vor scrie. Cum vor fi învăţaţi, de la ce vârstă, depinde de cum va fi povestită de către oameni.

Aşa cum am spus, misiunea mea este încheiată atunci când omul înţelege funcţionarea sufletului şi ajungem la punctul final. Misterul înţelegerii sufletului omului, neştiind că sufletul omului se află în centrul creierului omului, în interiorul omului, a fost înţelepciunea a ceea ce noi numim talente ascunse. Acum se ştie unde este, ştie cum să-l folosească, înţelege cum poate călători în întreg Universul fără a ucide un alt om sau animal sau altă fiinţă, ci prin accesarea Sufletului Universal al Universului.

Animalele sunt animale (n.p. vii). Sufletele împărtăşesc câmpuri (n.p. indiferent că este vorba de un animal sau de sufletul omului), astfel încât să se simtă confortabil şi veşnice. Acum noi înţelegem asta. Aşa cum am spus, misiunea mea este mai mult sau mai puţină finalizată. Am antrenat 4 oameni care în timp, vă vor învăţa pe voi toţi. Este datoria voastră să înţelegeţi că ei nu au vreo poziţie mai înaltă decât a voastră, ci că au cunoaştere de împărtăşit cu voi.

Sufletul omului este creat din câmpurile Universului de un ordin mai înalt decât cele ale fizicalităţii omului şi de aici provine înţelepciune acestuia. Şi asta este de acum încolo ceea ce ne aşteptăm: ca umanitatea să treacă la acţiune şi să stea corect, în timp ce-şi utilizează sufletul pentru a eleva umanitatea şi cu ea să eleveze planeta şi să călătorească în adâncurile Universului.

Noi i-am numit pe Mozani, fraţii noştri, deoarece transferă cunoaşterea noastră în spaţiu. Noi suntem toţi fraţi în acest Univers, nu doar pe această planetă. Şi în acest proces, noi stăm fermi pe învăţare atât timp cât facilităţile pentru învăţare sunt disponibile şi atât timp cât omul există pentru a învăţa mai multe.

Deci, cei dintre voi care doriţi să participaţi la scrierea în Consiliul Universal la ceea ce eu numesc „Penelul adevărului despre Creaţia Omului”, acum se află în mâinile omului.

ESTE PENTRU PRIMA DATĂ CÂND COLECTIV, ÎNTREAGA RASĂ UMANĂ SE RIDICĂ DEASUPRA PROPRIEI CREAŢII. În acest fel, nu mai există profeţi şi nimeni nu mai poate pretinde nimic. În acest fel, noi împărtăşim corect cunoastera noi învăţăm corect şi deoarece ne înţelegem limba unii altora, la nivelul sufletului omului, ne vom comporta bine şi corect.

Deci, aşa cum am spus, cartea „Sufletul Omului”, scrierea acesteia de către om ca o singură rasă, a început de ieri. Să vedem ce face omul şi cum poate el explica propria lui creaţie, propria lui … ceea ce el a creat ca şi copii şi ei devin parte a sufletului Universului.

Dacă doriţi să vă alăturaţi să scrieţi cartea, deoarece ea este scrisă de membrii Consiliului, cei dintre voi care sunteţi înţelepţi, ştiţi cum să intraţi în contact cu el şi să deveniţi parte a lui.

Noi vom publica aceste cărţi ca şi cărţi cu coperţi moi sau tari, direct pe reţeaua Fundaţiei Keshe. Vom deschide o pagină unde oricine, mai mult sau mai puţin pe Wikipedia, sau ceea ce numim Keshe Wiki pe pagina noastră wiki, astfel că voi toţi să adăugaţi la ea după cum este necesar, după cum trebuie să fie, după cum toţi înţelegem în diferite limbi. Deoarece, de această dată noi scriem Cartea Creaţiei, cum am ajuns să fim şi cum vom fi de acum încolo, acum când ştim că adevărul este în noi înşine.

Am văzut locuri în care se spune că ei sunt atei şi nu cred în Dumnezeu. Eu cred în Dumnezeu mai mult decât oricine altcineva, deoarece ştiu că DUMNEZEU ESTE SUFLETUL MEU.

Eu Sunt Creatorul Meu. Iar Creatorul Sufletului meu este Creatorul însuşi.

Alăturaţi-vă nouă, nu contează în ce limbă, pentru a scrie. Vom deschide un capitol în Keshe Wiki pentru scrierea „Cărţii Sufletului”. Toate învăţăturile mele vor fi ca un supliment, restul va fi scris de către Om.”

(traducere K. Tiss)

Studiul Și Aprofundarea Sufletului – Partea 1

Studiul Și Aprofundarea Sufletului – Partea 2

Ce Este Viața, Sufletul Și Fizicalitatea?

Ce Este Plasma? Prima Lecție Explicativă Pentru Copii

Big-Bang-ul Și Sursa Creației În Univers

DISTRIBUIȚI