Studiul Și Aprofundarea Sufletului – Partea 2

1067

Structura Sufletului Omului

Lecţie predată de dl. Keshe în workshop-ul 170 din 5 april 2017.

”Vreau să vă învăţ ceva nou. Este atât de frumos, încât dacă înţelegeţi, atingeţi sufletul creaţiei. Sufletul omului are o structură. Dacă omul va înţelege structura sufletului, va ajunge la orice dimensiune din lumea creaţiei.

În ultimii doi ani v-a fost frică de cunoaştere sau aţi fost ţinuţi deoparte de a afla unde se află sufletul vostru, iar acum când ştiţi că creierul se află în centrul fizicalităţii, am să va învăţ ceva nou.

Sufletul însăşi are o structură interioară care este în înţelegere şi conexiune cu restul organului (n.p. creierul) care este reprezentat de totalitatea sufletelor din Univers.

Când mergeţi în Centrul Sacru al Sufletului, el nu are gen, dar este acolo pentru a facilita propria existenţă, de a crea confort pentru toate celelalte suflete din structura interacţiunii acestuia, fie ele interne sau externe. Sufletul omului este centrul creaţiei, iar structura acestuia este la fel ca şi a corpului din fizicalitate.

El are condiţii de mediu prin care comunică, el are medii prin care recepţionează, cum sunt urechile. El are medii în care analizează ceea ce este necesar să fie şi trebuie să fie şi unde să meargă pentrut a avea o anumită putere. La fel, are un ”creier”, aşa cum îl numiţi voi în fizicalitatea omului. Deci, ceea ce trebuie să înţelegeţi este că el prezintă o structură a câmpurilor care se prezintă în fizicalitate ca şi creierul omului.

Probabil, acum omul poate înţelege de ce fiecare parte a creierului acestuia are diferite funcţii, deoarece el reflectă funcţionarea internă a funcţionarii sufletului însuşi în comunicarea din interiorul structurii sufletului omului. Apoi când atingeţi interiorul sacru al sufletului, veţi descoperi că aţi atins esenţa creaţiei. Aceasta este o cale lungă, lungă faţă de prezenta înţelegere a omului. Dar, cei ce sunt înţelepţi, o înţeleg, deoarece de asta mergeţi la suflet, deoarece interacţiunea cu fizicalitatea se află în structura sufletului cu totalitatea creaţiei.

Acum înţelegi că, chiar şi sufletul are o structură. Acum înţelegeţi modul cum îşi manifestă propria structura în dimensiunea fizicalităţii acestei planete în timp ce permite asta pentru a garanta supravieţuirea entităţii. Dar, de fapt, îşi păstrează propria funcţionare a totalităţii din el însuşi.

Apoi înţelegi aşa cum am spus, de ce aveţi urechi şi plămâni şi controlul acestora în creier. El îşi transferă interacţiunile câmpurilor într-o manifestare fizică pe care voi o numiţi creier. Acest nivel de control este dincolo de înţelegere.

La nivelul fizic care este cel mai de jos nivel; acestea se transformă în controlul braţelor, a picioarelor şi în fizicalitatea omului în multe feluri. În alte dimensiuni, este în interacţiune, comunicare şi conexiune cu fiecare suflet al entităţii din structura Universului.

Dacă reuşiţi să înţelegeţi munca şi interiorul sacru al sufletului omului, atunci vă puteţi manifesta pe voi înşivă în orice dimensiune, în orice loc. Puţini oameni au reuşit asta.

Dar scopul nostru este să vă învăţăm TOTALITATEA. Apoi nu mai aveţi nevoie de nici un avion sau navete spaţiale, deoarece vă puteţi transmuta pe voi înşivă la puterea mediului în care doriţi să fiţi, să va manifestaţi pe voi înşivă în acel mediu şi în acel moment de timp.

Sufletul, în mişcarea lui de încetinire, conform cu ceea ce are în structură, crează şi se manifestă pe el însuşi sub forma creierului omului. Dar trebuie să înţelegeţi că nu aceasta este forma lui. Creierul omului, structura creierului, este indicată de ceea ce mediul acesta permite din puterea câmpului sufletului să se manifeste şi nu este forma şi structura sufletului din corpul omului.

Binecuvântaţi sunt cei ce înţeleg. Deoarece dacă aţi înţeles sensul a ceea ce v-a fost spus, aţi descoperit pasajul prin Univers, unde nu există timp şi dimensiune. Şi această este potrivirea cu pasajele din Univers. Noi coboram prin aceste pasaje pentru a vedea, pentru a auzi. Şi când auzim plânsul unui suflet, acesta fiind sufletul acestei planete, noi răspundem.

Al 2-lea război mondial şi cel anterior au fost pentru a ne aduce în acest punct de a schimba cursul, deoarece omul a creat prea multă suferinţă pentru el însuşi. Când cineva din familie suferă, înteaga familie suferă. Când este război şi conflict şi oamenii suferă, întreaga umanitate suferă.

Când pescuiţi/vânați la modul greşit şi-i răniţi pe atât de mulţi şi distrugeţi atât de mult, noi auzim zgomotul şi vocea şi plânsul şi trebuie să-l învăţăm pe om să nu mai pescuiască ca să nu mai facă rău peştilor.

De asta vi s-a spus să va opriţi. Vi s-a spus să învăţaţi să utilizaţi să ajungeţi la esenţa înţelegerii, la esenţa ciclului hrănirii prin GANS (n.p. câmpurile magravs specifice fiecărui element esențial de care organismul omului are nevoie pentru a funcționa, alimenta cu energie, reproduce, repara) ca să opriţi omorurile. Nu doar a oamenilor, ci şi a animalelor și-a plantelor. Noi trebuie să hrănim în masă şi să ucidem (n.p. părți meschine din noi) în masă pentru a putea să construim.”

traducere K. Tiss

Studiul Și Aprofundarea Sufletului – Partea 1

Ce Este Viața, Sufletul Și Fizicalitatea?

Ce Este Plasma? Prima Lecție Explicativă Pentru Copii

DISTRIBUIȚI