Studiul Și Aprofundarea Sufletului – Partea 1

1293

Crearea Și Relaționarea Sufletului

Lecție predată de dl. M.T. Keshe

”În tehologia spaţială, noi învăţăm ceva foarte fundamental. În tehnologia plasmatică noi ne întoarcem, noi mergem spre esenţa creaţiei, noi mergem spre înţelegerea creaţiei. Ce am înţeles, ce nu am înţeles? Am spus că noi creem sufletul, că sufletul este creat. În acest proces, prin trecerea prin emoţional şi condiţionarea mediului, duce la manifestarea fizicalităţii.

Întorceti-vă la lecţiile Fundaţiei Keshe. La plasmă. Noi radiem ca şi magnetic. Astfel că în locul interacţiunii cu mediul, noi manifestăm ceea ce se vede ca şi fizicalitate. Pe de altă parte, noi vorbim despre ce este gravitaţionalul, ceea ce înseamnă de fapt, întoarcerea la esenţă. Ceea ce nu este o întoarcere obişnuită. Deci, utilizând gravitaţia, putem merge la esenţă, la origine, în funcţie de putere.

Interpretaţi această cunoaştere înapoi spre margine. Acum vedeţi frumuseţea cunoaşterii date. Prin furnizarea câmpurilor, dăm fizicalitate manifestării. Facem la fel şi aici. Am plecat de la suflet prin emoţii, spre manifestarea fizicalităţii.

Acum, dacă aţi înţeles cum lucrează sistemul MaGrav şi cum mereu există un gravitaţional împotriva magneticului, care este mai puternic; deci tot ceea ce trebuie să înţeleagă omul, este cum să o inverseze, cum să-şi folosească fizicalitatea, ca prin emoţional să ajungă la suflet. Şi apoi puteţi lua acest suflet oriunde.

Plasmă unui cupru rămâne cupru, indiferent unde o duceţi. Masa atomică este la fel. Aşa va fi şi cu fizicalitatea omului în raport cu mediul acesteia şi funcţie de esenţa sufletului lui.
Acum înţelegeţi despre ce a fost vorba în lecţiile din ultimele săptămâni. Acum înţelegeţi de ce şi cum v-am predat gansul, plasma şi celelalte, iar unii oameni le-au explicat şi definit în propriul lor mod.

Nu este vorba că este greşit; este frumos, deoarece asta este ceea ce ei înţeleg şi fiecare înţelegere, nu contează că este greşită pt noi, îi aduce o sămânţă de cunoaştere omului care înţelege după propriul lui nivel. Deci, unde se află greșala?

Acum înţelegeţi unde ţintim. Ce înseamnă, de ce trebuie să studiem existenţa propriului nostru suflet? Deoarece reprezintă cheia existenţei noastre în întreg Universul. Noi călătorim cu nava spaţială în grup. Noi ajungem la destinaţie. Cine doreşte să stea, se poate adapta la mediu. Cine vrea să meargă la următoarea staţie, poate continua şi atunci ei devin manifestarea propriei existențe în noua locaţie. Dar problema este că trebuie să înţelegeţi diferitele metode ale transportului, diferite metode de a face lucruri, diferite metode de a furniza lucruri.

Voi sunteţi cei ce aveţi succes la emoţiile voastre şi nimeni altcineva. Şi voi sunteţi cei ce trebuie să înţelegeţi existenţa propriei fizicalități, că emoţia mediului şi a sufletului vostru au creat fizicalitate actuală şi cum vă puteţi întoarce să o schimbaţi. Voi sunteţi cei ce trebuie să înţelegeţi că nu aveţi nevoie de fizicalitate pt a fi capabili să existaţi. Voi sunteţi cei ce trebuie să înţelegeţi că există o structură a sufletului şi dacă vă pierdeţi un braţ într-un accident, cum să-l puteţi crea instantaneu. Este încorporat în el.

Este aşa cum am spus. În plasmă este hidrogen, dar aici aveţi cuprul. Nu înseamnă că cuprul nu există. Cuprul există încă în câmpul de puterea plasmei hidrogenului, dar la nivelul hidrogenului se manifestă el însuşi ca o entitate a mediului. Deci puteţi. Deci este esenţă cea pe care ar trebui să fiţi capabili să o faceţi dacă puteţi înţelege propria creaţie şi prin emoţie să vă atingeți sufletul.

Nu este nimic magic. Iar toţi cei ce nu înţeleg, nu înseamnă că nu au ……. cu cât interacţionează mai mult, cu atât vă înţelegeţi mai mult emoţia şi cu atât sunteţi mai aproape de a găsi calea către suflet. Şi asta este treaba noastră.

Voi sunteţi gansuri. Am folosit gansuri şi am văzut interacţiune câmpurilor. Întregul urmează acelaşi model. Voi o numiţi plasmă, voi o numiţi gans sau stare materială. Sunt toate la fel. Sunt toate transformarea şi transportarea câmpurilor. Nimic altceva. Nu există nimic magic de care să vă fie teamă.

Noi vedem oameni care vin la Fundaţie şi spun: “Nu putem face ceea ce am crezut că putem face şi am vrea să facem altceva.” Asta este bine. Înseamnă că asta aţi înţeles. Poate că informaţia pe care o duceţi, pe care aţi înţeles-o şi care este depozitată în ARN, ADN sau suflet, este acolo pt a vă ilumina copilul în viitor, să mergeţi la următorul nivel şi să înţeleageți Comunitatea Universală.

Frumuseţea cu această tehnologie, este că noi nu ne aşteptăm că toată lumea să fie în spaţiu mâine dimineaţă. Noi le permitem tuturor celor ce înţeleg şi au înţeles, să meargă la nivelul următor prin propria lor alegere, nu la alegerea noastră.

Plecatul în spaţiu, în adâncul spaţiului, fără a înţelege structura şi funcţionarea sufletului, a emoţiei şi fizicalităţii, este ca şi cum aţi sări din turnul Eiffel fără paraşută, sperând să supravietuiți.

(traducere K. Tiss)

DISTRIBUIȚI