Structurile Nano Și Cum Se Formează Acestea

2298

Sârme și Cabluri Acoperite cu Carbon Atomic

Continuăm seria de articole informative, de această dată intrăm puţin mai în profunzimea unuia dintre cei mai importanţi piloni ai tehnologiei Keshe, straturile şi structurile nano.

În acest articol, vom prezenta un material explicat de dl. Keshe despre straturile nano, printre primele experimente realizate în scop demostrativ publicului larg.

În acest articol vom afla despre câteva dintre cele mai importante caracteristici ale structurilor nano, caracteristici extrem de importante în înţelegerea şi reproducerea tehnologiei plasmatice Keshe.

Printre altele vom afla despre super-conductibilitatea firelor de cupru acoperite cu aceste straturi nano cât şi izolaţia de zeci de megaohmi obţinută în urma acestor procese.

Informaţiile din acest articol au ca baza cele 2 filmuleţe celebre unde dl. Keshe prezintă tehnologia nano, demostrand cum într-o sticlă de cola, putem crea condiţiile care se află la baza existenţei Universului şi să obţinem astfel energie nelimitată în condiţii normale fără complicaţii şi costuri astronomice de laborator.


„Noi am efectuat câteva teste pe materiale în reactoarele noastre statice. Unul este tratamentul cablurilor și sârmelor care au mai multe fire în interiorul izolației. Toate sârmele și firele de cupru sau aflat în izolația lor originală în timpul testelor. Diferite tipuri de cabluri și sârme au fost introduse în sau conectate la reactoarele plasmatice. Unele reactoare au fost unplute cu Lichid Kt (n.p. sodă caustică), altele doar cu plasmă pură (vapori ai lichidului Kt). Nu s-a folosit vreo sursă de energie externă – EUV de la arc electric, câmpuri magentice de la magneți permanenți, curent electric etc.

reactor-keshe-sticla-cola-4

Acest reactor static are diferite tipuri de cabluri electrice și de telefon montate în el.

reactor-keshe-sticla-cola-5

 

 

 

Cablu electric multifilar cu izolație de PVC.

 

reactor-keshe-sticla-cola-6Această imagine arată mici sârme telefonice (fiecare cu câte șapte fire) introduse în reactorul din sticla de cola. În aceste teste s-a folosit doar vapori ai Lichidului Kt. Apoi reactorul a fost închis și procesul de depunere pornit.

reactor-keshe-sticla-cola-3Rezultatele după procesul de depunere.

reactor-keshe-sticla-cola-2

reactor-keshe-sticla-cola-5

 

 

 

 

 

Cablu electric multifilar cu izolație de PVC după închierea procesului de depunere.

După expunerea în reactorul static s-a descoperit că toate firele de cupru au fost acoperite complet cu carbon atomic.

Atomii de carbon au intrat printr-un capăt al cablului și-au fost depozitați la suprafața fiecărui fir de cupru.

 

 

reactor-keshe-sticla-cola-1

Atomii de carbon intrând pe la un capăt, au fost depozitați la suprafața cuprului pe fiecare fir de la aceste mici sârme.

Există indicații că aceste depuneri sunt fulerene, o combinație de sp2 (grafen) și sp3. Ceea ce este spectaculos este că fiecare fir este complet izolat de celelalte fire din același conductor.

Materialul izolator (polimer) nu este alterat sau distrus de proces, doar o ușoară diferență de culoare este observată. Aceasta este o dovadă că procesul nu este o reacție chimică!

 

NOI PROPRIETĂȚI IZOLATOARE ȘI CONDUCTOARE

Deși firele sunt în contact direct, ele sunt complet izolate unele față de celelalte prin straturile de carbon atomic. Aceasta a fost dovedită de teste – la temperatura camerei – cu multimetre și teste fizice cu baterii de 9V și becuri, în care curentul a fost condus prin fire care au fost răsucite împreună.

reactor-keshe-sticla-cola-2

reactor-keshe-sticla-cola-3

 

 

 

 

 

Aceasta înseamnă că un nou tip de conductor a fost realizat, care poate conduce câteva nivele de puteri ale curentului electric în același timp prin diferite fire, iar aceasta va însemna o revoluție pentru toate tipurile de proiecte electrice și electronice.

reactor-keshe-sticla-cola-4

Această abordare poate de asemenea fi utilizată pentru proiectarea de tranzistori și circuite integrate. De exemplu, suprafețele cu doar câteva straturi de carbon atomic – cum este sp2 (grafenul) cu proprietăți conductive balistice – pot fi montate direct unele peste altele în timp ce rămân izolate între ele. Cu tehnici de gravare pot fi realizate circuite speciale.

Este clar că am găsit noi principii ale interacțiunilor și reacțiilor atomice la nivel atomic, care au fost necunoscute până astăzi. Noi am dezvoltat metode de generare a unor procese în reactoarele noastre, și de acoperire a sârmelor care se află în izolația lor originală, aceasta fiind doar una din aplicațiile industriale pe care le vedem.

Când se lucrează la nivel atomic și nano trebuie să gândiți la altă scară dimensională. Să spunem că atomii de carbon ar fi de mărimea mingilor de ping-pong, atunci materialul izolator – despre care noi considerăm că se află foarte aproape de firele de cupru – ar putea avea spații libere de zeci de metri față de firul de cupru, astfel atomii de carbon pot călători cu ușurință prin și pot fi depozitați pe atomii de cupru care-i atrag.

Metoda noastră este că noi montăm sârmele telefonice în peretele reactorului nostru, lăsând restul cablului în afara reactorului, iar cablurile acționează ca și niște țevi de evacuare pentru a transporta carbonul atomic în timp ce-l depozitează pe cupru. Acesta este un proces la nivel atomic, nu unul chimic, deoarece izolația originală a sârmelor rămâne intactă.

Noi putem aplica acest uimitor tratament al firelor la nivel atomic și nano, imediat la scară industrială. Procesul este foarte simplu. Această nouă realizare confirmă descoperirile noastre anterioare că Carbonul sp2 și sp3 poate fi depozitat pe diferite substraturi și obiecte la temperatura camerei și presiune atmosferică, fără sisteme complicate cum sunt cele tradiționale de tratament cu arc electric. Noi putem furniza toate tipurile de nano materiale la prețuri foarte competitive.

Desigur metodele și aplicațiile sunt brevetate, deoarece ele vor schimba și simplifica un mare număr de procese industriale, și aceasta nu doar la scară nano. Mai departe prin acordarea originală dezvoltată, devine posibilă realizarea sistemelor energetice auto-întreținute, care vor duce la noi tipuri de generatoare electrice.”


Poți copia articolul sub formă de document de aici.

Pentru aprofundarea tehnologiei nano vezi și aceste articole:

Ce Este Plasma? Prima Lecție Explicativă Pentru Copii

Curgerea Câmpurilor Plasmatice

Principiul Perechilor MaGrav

Principiile Magnetismului Revelate

Starea de GANS – O Perspectivă Științifică

DISTRIBUIȚI