Structura Plasmatică A Oaselor

870

În acest articol, vă prezentăm o perspectiva nouă prin care privim la corpul uman, mai exact la structura oaselor.

Articolul de față conține o compilație de filmulețe din atelierul 1 al căutătorilor cunoașterii din 12 septembrie 2014.

În acest atelier, dl. Keshe ne arată structura plasmatică internă a oaselor, și ne explică rolul și importanța colosală a sistemului osos în organism și cum acestea sunt responsabile pentru foarte multe procese inclusiv cel al funcționării sistemului imunitar.

Pentru a înțelege funcțiile oaselor trebuie să înțelegem structura nanomaterialelor, a funcționării câmpului magrav din structurile nano.

Structura straturilor nano de pe suprafața plăcii de cupru este similară cu structura nano a oaselor.

Dl. Keshe ne explică în acest atelier, că atunci când producem gans de CO2, unde folosim o placă nano de cupru și una de zinc, practic în straturile nano ale plăcii de cupru, au fost create condițiile pentru a atrage din mediu anumite structuri ale diferitor gaze. Extrapolând la sistemul osos, porii și nano straturile spongioase din interiorul oaselor fac la fel.

Dl. Keshe ne mai explică că structura oaselor, fiecare caracteristică a acestora este direct legată de cererea și necesitatea părții emoționale.

Astfel, la o vârstă înaintată, omul are probleme cu partea osoasă fiindcă nu mai există acea cerință emoțională de-a mai exista/de-a trăi, și implicit de-a ține corpul închegat prin intermediul celulelor roșii și albe produse în măduva osoasă.

Dl. Keshe ne explică că pentru fiecare operațiune, organismul are o glandă. Totuși, pentru funcționarea oaselor, creierul a decis că acestea vor fi controlate direct prin partea emoțională.

Oasele reprezintă seiful organismului, protejând măduva oaselor. Dacă corpul este atacat de viruși, măduva oaselor, esența vitală a organismului, este protejată de structura osoasă. De asemenea, conversia și producerea celulelor roșii și albe din sânge are loc tot acolo. Întreagă structura de funcționare și control al tuturos sistemelor (majoritatea), sunt produse și protejate în structura osoasă.

Dl. Keshe ne explică faptul că, partea cea mai mare a creierului 80-90% care știința actuală afirmă că sunt în stare latentă și că doar 10-15% din întreaga capacitate a creierului o folosim. Acea parte se ocupă cu monitorizarea, funcționarea și dezvoltarea sistemului osos.

Astfel că, o mare parte din capacitatea creierului este implicată direct, zilnic secundă cu secundă căutând, schimbând, alocand, convertind, eliminând și furnizând materialele necesare oaselor cât și întregului organism.

Mărturiile Unui Aplicant Al Tehnologiilor Plasmatice Keshe

Hemoglobina Și Refacerea Organelor

Un Alt Fel De Tratament Al Dependenței De Droguri

Vindecarea Ulcerului La Stomac Cu Apă De GANS

DISTRIBUIȚI