Separarea Și Poziționarea MaGrav A Gansurilor

4
1025

În acest articol voi expune explicaţiile dlui. Keshe vizavi de unele experienţe şi rezultate în obţinerea gansului. Pe scurt, în filmuleţ (care este un fragment din conferinţa nr. 105 din 17 Martie 2016) este vorba despre nişte rezultate interesante obinute de cercetătorul român, Angelo, în lucrul cu gansurile.

Cu siguranţă cei mai mulţi dintre voi care vă jucaţi deja de ceva vreme cu gansurile, aţi observat tot felul de fenomene interesante: gansul se poziţionează pe verticală, capacele din plastic ale cutiilor îşi modifică forma, gansul se poziţionează la suprafaţă, se formează vortexuri turbionare în reactorul de colectare a gansului sau apar tot felul de forme geometrice pe care le găsim des prezentate în fizicile şi matematicile creaţiei Universului.

Adevărul este că, gansurile fiind în condiţii plasmatice şi datorită câmpurilor magravs independente ale acestora, pot fi extrem de uşor influenţate sau pot foarte uşor să interacţioneze cu alte câmpuri ca cel terestru de exemplu.

Așadar, deşi condiţiile creării unui mediu sunt foarte importante în obţinerea gansului, există şi factori influentațori sau chiar perturbatori în unele cazuri (au fost raportate cazuri când nu s-a reuşit sub nicio formă obţinerea gansurilor în preajma unor unităţi magrav) care influenţează gansurile.

Aşa se face că colegul nostru Angelo, prezintă o situaţie în care gansurile lui o parte s-au poziţionat la suprafaţă apei iar o parte pe fundul borcanului.

Explicaţia dlui. Keshe este foarte simplă şi evident, intuitivă pentru oricine a ajuns la o înţelegere minimalistă despre cum stă treaba cu această ştiinţă plasmatică.

Dl. Keshe ne expllică că dacă schimbăm compoziţia magravs-ului mediului în care se află gansul, în cazul nostru apa, cu diferite materiale (oţet, sau spre ex. la unele experimente făcute s-au schimbat condiţiile doar adăugând apă de la robinet, sau chiar alte gansuri/alte energii) practic se intervine în echilibrul magnetic-gravitaţional al mediului plasmatic. Acest lucru poate duce printre altele la creşterea gravitaţionalului gansului şi în felul acesta spune dl. Keshe, gansul în funcţie de puterea câmpurilor se va poziţiona la spurafața apei.

Altfel spus, vom obţine prima poziţionare magneto-gravitaţională a gansului mărind sau micşorănd mageticul acestuia, adică, primul pas în realizarea zborului prin poziţionare magneto-gravitaţională, doar că în cazul de față zborul sa realizeazt nu la nivel de aer ci la nivel de lichid.

Aceasta este explicaţia şi pentru sferele de gans care au fost rotite cu diferite rotaţii, şi care, după câteva ore gansul din interiorul acestora s-a poziţionat ca o fâşie, perpendicular faţă de plan pe pereţii sferei de plastic.

Pentru cei care doresc kituri pentru obtinerea gansului de CO2, verificaţi bazarul nostru online pentru detalii.

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

 1. Buna ziua,
  Imi puteti spune, va rog, daca este posibil ca pulberea de grafit sa functioneze ca strat de „nanocoat” in diverse aplicatii?
  Din cate am inteles si in urma experimentelor pe care le-am facut si eu, grafitul-carbunele functioneaza foarte bine ca si inlocuitor al cuprului-nanocotat in producerea gansurilor. Am observat ca la producerea de gans CH3 grafitul functioneaza mai bine iar stratul de proteina este cu mult mai consistent si se formeaza de pe o zi pe alta. Am folosit o baterie simpla cu electrozi de Cu(+)Zn(-) si apa sarata – (Zn conectat pe grafit si Cu pe fier), iar in recipientul bateriei am pus pe fund un strat de pulbere de cuartz si un mix din cele 4 gansuri principale (CO2, CH3, CuO, ZnO). Bateria „scoate” intre 0,5 si 0,7 volti. Placa de grafit are dimensiunile 100x100x10mm iar cea de fier 100x100x1mm.
  Multumesc

   • Multumesc pentru raspuns. Da, este adevarat – si eu m-am gandit la aspectul asta. Oricum, conexiunea pe care o fac la placa de carbon este fir de cupru de 1mm (o spirala pentru stickul de grafit si o infasurare cu mai multe spire pentru placa de carbon la care am facut un orificiu intr-un colt pentru legatura cu firul de cupru).
    Voiam sa mai intreb in legatura cu gansul uscat. Stiti cumva care ar fi aplicatiile lui? Este interesant faptul ca seamana cu argila terapeutica 🙂
    Multumesc