Schimbarea Culorilor Unei Flori Cu Ajutorul Gans-ului

529

În acest articol, vă prezentăm o serie de informații remarcabile de manipulare plasmatică a caracteristicilor de culoare ale plantelor.

Acest articol este un fragment din al 22-lea Workshop Internațional al Căutătorilor Cunoașterii din 5 Iulie 2016, unde ne este prezentat cazul unui cercetător japonez care a reușit să influențeze caracteristicile de creștere și formare ale unor flori.

Pe scurt, el a făcut un experiment inedit, a manipulat prin intermediul intenției transportate de câmpurile plasmatice ale gansului, câteva plante care și-au schimbat culorile florilor și-al frunzelor.

Mai exact, el a stropit cu gans împreună cu un colorant organic roșu, florile unei plante în creștere, timp de 7 zile consecutiv. Iar la o altă plantă, acesta i-a stropit cu gans de CO2 alb doar frunzele.

Rezultatele extraordinare obținute de acesta, au fost prezentate în direct în acest filmuleț, și arată cum florile primei plante au crescut roșii iar frunzele celei de-a doua și-au schimbat culoarea din verde în alb.

Dl. Keshe ne explică că în acest mod, putem crea condiții plasmatice astfel încât, să schimbăm nu numai culoarea florilor sau a frunzelor, ci inclusiv să hibridizăm fructe, legume care să aibe diferite gusturi cu diferite forme și culori.

De asemenea, el ne mai face conștienți că prin manifestarea intenției cu care putem amprenta gansurile, putem să modificăm aspecte care tin chiar de corpul uman. Schimbarea pielii, culorii ochiilor etc.

Filmulețul este dublat în limba română.

Functionarea Frunzezi După Știința Plasmatică Keshe

Ce Este Fotosinteza Din Prisma Științelor Plasmatice?

Cultivarea Fructelor Si-a Legumelor Cu Tehnologia Keshe

DISTRIBUIȚI