Rezultatele Remarcabile Obținute De Douglas Cu Apa de Gans Aplicată La Plante

928

Agricultura Plasmatică

Acest articol este un fragment din al 22-lea Workshop Internațional al Căutătorilor Cunoașterii din 5 Iulie 2016, unde ne sunt prezentate rezultatele obținute de către Douglas privind aplicarea gansurilor de către acesta în agricultură.

Prima parte a acestui fragment, o gășiți în articolul Schimbarea Culorilor Unei Flori Cu Ajutorul Gans-ului, unde a fost prezentat un caz de manipulare plasmatică.

În acest articol, vom prezenta rezultatele obținute de către cercetătorul american, Douglas după ce a aplicat apă de gans unor loturi de legume pe care le-a monitorizat pe toată perioada dezvoltării acestora.

De asemenea, tot aici vor fi expuse și explicațiile dlui Keshe privind modul în care natura operează cu câmpuri/plasme și interacțiuni de câmpuri.

Douglas spune că a plantat în primăvară (probabil anului 2016) câteva soiuri de legume și zarzavaturi și că le-a udat o dată pe săptămâna cu apă gans de CO2, în jurul bazei plantei.

El explică că rezultatele i-au întrecut așteptările și că a avut legume extrem de voluminoase și multe!

Dl Keshe ne explică că dacă ne-am juca și cu gansul de CH3 în combinație cu cel de CO2 am obține un gans compus și astfel, putem să obținem un mediu diferit pentru plante.

Plantele nu au brațe, însă dacă le creem condiții optime ele cresc se extind în direcțiile condițiilor create. Un exemplu perfect ar fi cel al junglelor/pădurilor, unde tipul cel mare, spre ex copacul, stabilește regulile jocului, astfel că, numai un anume gen de plante vor crește în acel mediu dictat de copaci/acolo unde le este permis.

Dl Keshe ne explică faptul că, plantele au capacitatea să creeze un câmp în jurul lor, astfel că acel câmp este de protecție și de selecție. Numai un anumit tip de plante vor crește lângă planta respectivă!

Dl Keshe dă exemplu din primul război mondial, cu macii din Flandra care de mult timp nu mai crescuseră pe acele câmpuri. Însă, datorită chimicalelor și schimbării condițiilor de mediu, aceștia au început să inunde câmpurile.

Plantele cresc doar în mediul în care li se permite. Dacă acel mediu are un câmp mai mare magnetic, altfel spus, dacă reducem câmpul gravitațional și îl mărim pe cel magnetic planta va crește mai înaltă.

La fel stă treaba și-n cazul ființelor bipede, creșterea este dictată de condițiile care se impun și la care se supun!

Dacă schimbăm mediul prin intermediul gansurilor, asta înseamnă că va există un câmp gravitațional mai mic în acea zonă permițând magneticului să fie mai mare/diferit.

Dl Keshe ne mai explică rolul diferitelor gansuri și care sunt și ce rol au legăturile acestora cu emoțiile omului, mediul și plantele implicit.

NCOH este aminoacid și reprezintă conexiunea dintre plantă și om; gansul de CO2 reprezintă comunicare cu mediul; CH3 reprezintă condiția emoțională iar gansul de ZnO condiția emoțională. O combinație a acestora aplicată în agricultură/la animale poate duce la rezultare fantastice!

De asemenea, dl Keshe ne mai reamintește că hrana este egal cu plantă + emoția celui care o cultivă/culege. Și că gustul, energia și alte caracteristici sunt influențate de emoțiile și stările celui/celor care le prepară/pregătesc/culeg.

Dl Keshe ne explică că, înțelegând interacțiunile și modul cum putem influența mediul și condițiile plasmatice la plante, în viitor vom putea crea condiții optime pentru agricultură inclusiv în zonele deșertice.

Atenție, dl Keshe ne sugerează să nu folosim gansul de CuO în agricultură!


Ce Este Fotosinteza Din Prisma Științelor Plasmatice?

Functionarea Frunzezi După Știința Plasmatică Keshe

Cultivarea Fructelor Si-a Legumelor Cu Tehnologia Keshe

Experimente Extraordinare Cu Apa Plasmatică

Schimbarea Culorilor Unei Flori Cu Ajutorul Gans-ului

DISTRIBUIȚI