Realizarea Corectă a GANS-ului de CO2 și ZnO

1175

Prezentarea Modalității De Realizarea Corectă a Gans-urilor de CO2 și ZnO Explicată de Dl. Keshe

Această prezentare realizată de dl. Keshe este un fragment din atelierul de lucru al căutătorilor cunoașterii nr. 95 din 7 Ianuarie 2016.

Există un motiv pentru care am ales placa de Zinc și placa de Cupru nano. Noi lucrăm cu Carbonul iar câmpul magnetic dictează câmpul gravitațional al Carbonului, în conjuncție cu acestă placă permite crearea Gansului de Zinc.

Chiar dacă colectați Zincul la fundul containerului, el este încă în stare de Gans, nu în stare de materie. Deoarece este vorba despre mediul dintre plăci. Această placă (placa de Cu nano) dictează condiția.

Ea este patronul, ea este controlorul. Câmpurile nano materialului de pe placă, există B” și se extind pe toată lungimea A”. Dacă ați conectat firele Cu nano de la plăci prin răsucire veți obține practic 90-95% oxid de Zinc „ZnO” și restul „CO2„.

Când permiteți curgerea curentului printr-un LED, sau motoraș de ventilator, (se pare că LED-ul roșu este cel corect!) veți obține 80-85% „CO2” și restul „ZnO”, sau 100%”CO2″ cu placă Zn nano în pungă.

Veți vedea diferite tipuri de Gans-uri colectate la fundul cutiei odată cu reducerea puterii Nano materialului cu distanță.

În acest punct (cel mai depărtat), colectați mai mult ZnO iar aici (în punctul mai apropiat de placa Nano) veți colecta mai mult CO2. Depinde de cum încărcați plăcile. Aici ați creat un mediu mai apropiat unei frunzei. Aici ați creat un mediu mai apropiat Psihologiei corpului uman. Și astfel lucrează structura creierului dvs. Aici ați creat un mediu mai apropiat de starea Emoțională. Depinde de cum încărcați plăcile.

C=12 <– pentru Psihologic C=>12 x 5 = Zn=>60 Zn= 60<– pentru emoțional. Deci oameni care au spus că l-au testat și nu este CO2 trebuie să înțelegeți ceea ce faceți.

Și dacă nu ați înțeles întorceti-vă înapoi la ceea ce nu ați înțeles. Eu pot să fac o spectroscopie Raman, eu am testat. Doar o concluzie: Dacă voi nu ați făcut-o, cum puteți aștepta o prăjitură, când voi ați făcut după o rețetă de supă? Trebuie să urmați procedura, trebuie să o înțelegeți și veți obține ceea ce trebuie. Oricare dintre voi care ați făcut această stuctură veți obține rezultastul acesta.

Realizarea Gansurilor

Prezentarea metodei de realizare a Gans-urilor, prezentare realizată de Tommy din Texas și argumentată, comentată și explicată de dl Mehran Tavakoli Keshe. Fragment din atelierul de lucru al căutătorilor cunoașterii nr. 118 din 16 Iunie 2016.

Dacă puneți plăcile complet în afară, cea ce produceți este 100% CO2 Pur. Fig.1a

Dacă acesta este vasul și puneți placa de Cu nano și puneți Zincul de cealaltă parte (afară), întregul scop e să produceți un câmp al Carbonbului. Fig.1b

Când plăcile sunt afară: De ce nu nanocotați și placa de zinc de asemenea? Deoarece acum câmpul Zn nano merge mai departe decât cel al materiei (a zincului pur, în stare materială) și obțineți încă aceiași rată a producției chiar și mai mult. Am menționat în una din lecții și nimeni nu a sesizato și am repetato de multe ori. Nimeni nu a înțeles și s-a uitat.

Mulțumiri colegului/colegei care a sintetizat acest material!


Instrucțiuni De Folosire A Kit-ului de CO2

Starea de GANS – O Perspectivă Științifică

Combustibilul CH3 – Virgil B.

Ce Sunt Nanomaterialele Și Cum Se Formează Ele?

DISTRIBUIȚI