Principiile Magnetismului Revelate

4956

Același Principii Ale Magnetismului Sunt Valabile Pentru A Crea Atracție Magnetică Pentru Metale, Nemetale, Evenimentle Vietii Sau Chiar Starea De Sanatate Dorită…

În acest articol dl. Keshe ne explică cum putem crea atracţie pentru diferite metale şi nemetale (chiar plastic, lemn etc), de asemenea, cum câmpurile Magravs influenţează sau dictează în funcţie de mediu ce culoare a ochilor vom avea… cum mediumii pot vindeca persoanele bolnave… ne mai explică faptul energia pe care corpul nostru o extrage din alimentele pe care le consumăm, este numai de 20%, iar restul de 80% din energie este absorbită de câmpurile corpului din mediu… și nu în ultimul rând, explică într-o cu totul altă lumină faptul că, suntem niște magneți vii pentru persoanele, evenimentele, necazurile, bucuriile, sanatatea și tot ceea ce viața (avem impresia că) ne oferă!

Noi suntem acei care prin structurile noastre mentale și emoționale, atragem acele persoane, situații sau eveninemnte care potrivesc cu magravs-ul interiorului nostru…

„Realitățile noastre exterioare, relațiile sau evenimentele, sunt oglindirea perfectă a interiorului nostru.” (Visătorul – Școala Zeilor)

În filmuleţul din acest articol, dl. Keshe a arătat practic cum forţele magnetice dintre doi magneţi, poate influența/crea mişcare în corpurile care se află în rază câmpurilor lor.

El a folosit doi magneţi de neodim foarte puternici, pe care i-a ţinut în mâini la aproximativ 10 cm distanţă unul de altul, şi în timp ce mişca ambele mâini cu magneţii, capacul de plastic dintre cele două mâini se mişcă și el legănându-se odată cu mişcările mainiilor dlui Keshe.

„Deoarece corpurile umane nu sunt toate făcute la fel și din aceiași combinație de materii, prin urmare ele produc diferite Magravs, chiar dacă părem să avem aceleași două picioare, brațe și organe interne, dar de fapt corpuri diferite pot crea câmpuri diferite care pot atrage sau respinge orice materie sau câmpuri de orice putere din mediu, și deoarece se pot crea câmpuri de diferite puteri asta înseamnă că diferite corpuri sunt receptive la diferite puteri ale câmpurilor și materiilor și că toate corpurile umane pot atrage sau respinge diferite materii și câmpuri ca și celelalte.

Prin urmare, dacă unele elemente din corp creează câmpuri opuse așa cum posedă metalele sau mineralele, atunci câmpurile corpului interacționează cu câmpurile acelor obiecte.

În testele din 2010 noi am arătat și a fost înregistrat, că se poate crea chiar câmpul magnetic de puterea plasticului, în mediul normal al unei camere. Puteți vedea principiul în acest video:

Ceea ce înseamnă că se pot genera câmpuri cu care se poate mișca plasticul asemănător metalului, fără a atinge plasticul și simplu prin crearea câmpurilor acestuia de polaritate inversă în altă materie, și așa cum se poate vedea, se poate atrage sau respinge materia în acest caz plasticul, într-o direcție sau alta.

Acest video arată versiunea simplă de a putea atrage sau respinge câmpuri și materii din mediu, așa cum noi am oferit la începutul anului trecut versiunea dinamică a acestei tehnologii guvernului Japonez pentru retragerea particulelor nucleare care au fost eliberate în atmosferă pe durata cutremurului și a exploziei reactorului nuclear.

Similar și în realitate, aura reprezintă câmpuri Magravs dinamice, și deoarece aura oricărui om este diferită datorită combinației sângelui și alimentelor consumate, trebuie măsurată puterea Magravs a corpului, apoi se poate înțelege ce putere a câmpurilor sau materii, îi sunt permise aurei a fi absorbite sau atrase către corp, sau să le respingă spre și dinspre mediu.

În toate lecțiile mele, mereu subliniez că alimentele pe care omul le consumă de aproximativ 2000 de calorii pe zi, acestea reprezintă doar 20% din ceea ce omul are nevoie pentru a trăi zi de zi, în realitate 80% din energia totală de care are nevoie cineva este absorbită de către câmpurile corpului din mediu.

Aceasta reprezintă una din pietrele de temelie ale evoluției omului și a oricărei alte creații în Univers!

Ceea ce se poate absorbi din mediu direct, decide în mare de exemplu ceea ce corpul urmează să devină: ochi maro, scund sau înalt și așa mai departe, deoarece forma, culoarea și mărimea dictează ceea ce corpul poate absorbi din și respinge în mediu, și în interacțiune cu Magravs-ul lui intern. Apoi corpul decide pentru ce vor fi utilizate aceste câmpuri, pentru a susține procesul continuu de absorbție pentru ca corpul să supraviețuiască în modul cel mai eficient în mediul acestuia.

Prin urmare, este posibil pentru ca un corp să atragă fier, cupru, plastic și câmpuri conform cu structura generală Magravs și puterea lui pe care o menține corpul în imediata lui apropiere.

Chiar și aura însăși este creată prin interacțiunea Magravs-ului celulelor corpului, precum și a interacțiunii acestora cu Magravs-ul mediului lor.

Prin urmare aura din emisfera Nordică nu este asemănătoare cu aura din emisfera Sudică, iar aura cuiva din Europa nu va la fel cu a cuiva din Australia.

Prin urmare, oamenii care se joacă cu sisteme de citire a aurei, trebuie să considere puterea câmpurilor locale înainte de a folosi aura pentru diagnosticarea oricărui rezultat de la sistemele lor.

Aura corpului se schimbă conform cu mâncarea pe care cineva o consumă, cu timpul din zi, adică dacă aura este măsurată dimineața sau seara.

Astfel dimineața cineva poate atrage metale, dar după amiază corpul nu va mai fi la fel, acesta fiind motivul de ce unii oameni pot realiza anumite acte (n.p. magice sau miraculoase) doar o dată sau la un anumit moment.

Și la fel se întâmplă și cu oamenii care își plimbă mâinile deasupra altor oameni, și spun că au puterea de a trata și vindeca, când explicația științifică pentru asta este că, Magravs-ul lor sau ceea ce oamenii numesc aură, în interacțiune cu aura unui alt corp, duce la crearea interacțiunilor și schimburilor Magravs, prin care unele câmpuri (cele mai puternice) alimentează pe celelalte (mai slabe), într-un anumit punct din aura unei anumite părți a corpului și prin urmare prin alimentarea și restabilirea echilibrului câmpului Magravs de putere mai slabă, al doilea corp în realitate se hrănește din Magravs-ul vindecătorului așa cum cineva mănâncă alimente pentru a recupera lipsa de vlagă.

Acest proces este rapid și fără nevoia sistemului digestiv, și așa cum spunem pe site-ul nostru, noi nu vom transporta hrană în spațiu deoarece omul se poate alimenta din mediul în care trăiește prin suprafața corpului său, într-un mod mult mai corect și echilibrat cu câmpuri plasmatice decât poate obține prin mâncare.

Unii oameni pot crea sfere de lumină între mâinile lor sau între corpul lor și al altora, de fapt aceasta este o altă formă de interacțiune a câmpurilor Magravs a aceluiași corp sau a două corpuri.

Aceste sfere de lumină dintre mâini apar când Magravs-ul unei mâini este mai slab decât al celeilalte, și deoarece cele două Magravs-uri de puteri diferite ale celor două mâini sau corpuri interacționează, frecarea dintre cele două câmpuri Magravs duce la crearea fragmentelor de câmpuri Magravs în raport cu puterea Magravs a mediului în care se află corpul, aceasta ducând la crearea de lumină în mediul dintre mâini, iar apoi se poate observa sfera de lumină fiind ținută în fața ochilor lor între cele două palme ale mâinii, fără nici o legătură cu materia sau cu vreo sursă de lumină exterioară.

Din nou, acesta este fenomenul care se poate observa la crearea luminii zilei, când Magravs-ul Soarelui și al Pământului interacționează pe fața directă dintre două obiecte, și datorită frecării lor aceasta conduce la crearea luminii zilei, în timp ce pe fața opusă a Pământului unde nu există interacțiune între Magravs-ul Soarelui și cel al Pământului, se experimentează întunericul sau noaptea.

La fel este și cu ceea ce oamenii numesc lumini OZN pe cer. Asta este ceea ce eu numesc principiul frecării Magravs, prin care câmpurile magnetice reziduale create de interacțiunea a două Magravs-uri duce la crearea luminii la nivelul Magravs-ului amino-acidului uman, în timp ce pentru Magravs-ul reactoarelor noastre spațiale care interacționează Magravs-ul mediului, această interacțiune a două Magravs-uri dinamice duce la crearea luminii strălucitoare în jurul navei sau a ceea ce oamenii numesc efect (n.p. luminos) OZN, sau ceea ce noi numim Lumini Strălucitoare În Cer (LSIC).

Lumina acestor nave este vizibilă doar în mediul cu Magravs puternic, iar în adâncul spațiului nu există o lumină atât de puternică.

Astfel, în viitor noi vom vedea multe din aceste sfere în mediul nostru, când maturitatea intelectuală a oamenilor va atinge nivelele utilizării metodei de mișcare a galaxiilor, stelelor, planetelor și lunilor și va putea crea câmpul Magnetic de destinație într-un mic reactor, fiind apoi atras către punctul destinație fără a arde nici un combustibil, folosind exact același principiu prin care cineva poate atrage metalul pe corp!”

n.p. Ei bine, filmul The Secret în lumina acestor informații are acum o altă relevanță…

DISTRIBUIȚI