Primii Oameni În Spațiu Folosind Tehnologia Plasmatică Keshe!

3681

Oameni Pentru Spațiu, Oameni Pentru Pace!

Articolul de faţă este un anunţ făcut de Fundaţia Keshe (anunţ făcut în conferinţa internaţională 112 din 05.05.2016), care face referire la faptul că Fundaţia Keshe caută +1000 de persoane care vor fi primi pasageri umani care vor zbura în zboruri de test extra-planetare cu tehnologiile plasmatice Magrav.

Începând din luna mai şi până în luna octombrie a acestui an, se vor cauta persoane şi se vor antrena (n.p. mai degrabă antrenamente emoționale/mentale decât fizice ca în cazul astronauților) pentru primele zboruri extra-planetare folosind platformele Magrav.

Mai multe detalii în curând!

Găseşti aici anunţul original în engleză!


Această metodă de deplasare folosind protecţia plasmatică Magravs pentru mişcare/deplasare pentru viitoarele sisteme spaţiale urmează să fie numită “MOJHAN” (Magnetically Originated Joint Habitation And Nutrition System) – Sistem de Nutriţie şi Locuit în Comun de Origine Magnetică (SNLCOM).

Iar pasagerii acestui sistem se vor chema “MOZHAN” (Man Originated Zone Habitation And Nutrition) – Zonă de Nutriţie şi Locuit de Origine Umană (ZNLOU).

Aceste nume noi unesc rasa umană prin utilizarea denumirii tehnologiei şi metodei sale de deplasare, printr-un efort colectiv pentru a ajunge la acest punct de realizare ştiinţific prin evoluţia progresivă a acestora în domeniile ştiinţei şi tehnologiei.

Acest lucru elimină denumirile naţionale cum ar fi: cosmo(naut) sau astro(naut), dar şi restul de naţiuni unice şi individuale (n.p. NASA), pentru efortul colectiv şi contribuţia tuturor locuitorilor planetei în măsuri diferite (n.p. și egale), pentru a ajunge la acest punct în evoluţia ştiinţifică umană.

Tehnologia Propulsiei Materiale

n.p. Sistemele de propulsie pentru aceste platforme spațiale nu sunt bazate pe tehnologiile clasice de ardere a materiilor… Oricât ar progresa SpaceX cu rachetele sale, mie tot nu-mi vine a zbura cu aceste sisteme având o bombă sub fund! Toate îmbunătățirile aduse de inginerii lui Elon Musk rachetelor sale, sunt aduse unor sisteme care ard materiile pentru a învinge Magravs-ul planetei

Așa cum explică dl. Keshe…

Sistemele de propulsie materiale prezente, prin arderea combustibililor trebuie să lupte și să depășească Magravs-ul planetei, pentru zbor și mișcare. Vedem aceasta la tehnologia de propulsie cu rachete de astăzi.

În sistemele materiale, cum sunt sistemele de propulsie, stațiile de putere și mașinile utilizează principiul fundamental al arderii materiei pentru eliberarea energiei acesteia și conversia acestei energii de la o formă la alta, pentru a crea mișcare și energie. Aceasta tehnologie întotdeauna a furnizat energie limitată, și datorită gabaritului masei si greutății combustibilului care trebuie transportat de sisteme pentru a-și atinge obiectivele, aceste sisteme sunt dependente de sarcina utilă.

Sistemul material utilizează partea Materiei din plasmă, cea mai slabă și cea mai puțin energetică parte a plasmei. Prin natura lor, așa cum au fost văzute în trecut, sistemele materiale creează diferite tipuri de deșeuri, cum este CO2, deșeuri nucleare, etc.

Tehnologia MaGrav a Materiilor

 

tehnologia-spatiala-keshe

Sistemul Magravs al Materiilor utilizează proprietățile tuturor Materiilor din plasmă pentru a crea mișcare, zbor și energie fără distrugerea caracteristicilor Materiilor, iar sistemul lucrează în și prin câmpul Magnetic și câmpul Gravitațional al mediului lor, pentru a obține poziționare și mișcare, se poate atinge mai mult lucrând cu decât luptând împotriva Magravs-ului planetei.

Aceste sisteme de reactoare sunt dezvoltate pentru a funcționa în același mod ca și interacțiunea particuleleor fundamentale inițiale care duc la crearea Magravs-ului, pentru mișcarea Materiilor prin principiul poziționării Magravs în Univers.

În sistemele Universale cum sunt stelele, forțele Magravs ale acestora sunt stabilite de conținutul materiilor inițiale din miezurile lor interne, în momentul nașterii stelei, iar puterea câmurilor magnetice pe care ele le generează pentru producerea puterii lor Magravs, odata ce puterea Magravs este configurată pentru stele, acesta nu poate fi schimbat arbitrar pentru a atinge diferite puteri Magravs pentru acele stele.

DISTRIBUIȚI