Primele Dovezi De Economie Înregistrate La Sistemele Magrav

3337

Angelo Vine Cu Primele Dovezi De Economie De Energie Din România La Sistemele Magrav

Vă aducem la cunoştinţă celor care nu ştiaţi, primele dovezi de economie energetică ale sistemelor magrav, şi vă reîmporspătăm memoria cu aceste info celor care aţi prins perioada de după lansarea evenimentului Blueprint Teaching, în care dl. Keshe timp de o săptămână, zilnic a ţinut câte-un seminar în care a explicat în detaliu cum trebuiesc construite sistemele de energie magrav.

Acea perioadă ce-a urmat după a fost o perioadă extrem de palpitantă, deoarece toţi eram entuziasmaţi de noile experienţe şi informaţii pe care le-am aflat de la dl. Keshe legat de noua sa tehnologie. Cei mai mulţi dintre s-au apucat imediat să construiască bobine, să-şi construiască primele unităţi magrav.

Însă, entuziasmul combinat cu marea noastră stângăcie, nu prea a dat rezultatele imaginate/aşteptate… Ne-am cam pierdut în detalii atât de mărunte că acum când mă gândesc la acele începuturi, zâmbesc la ce întrebări şi nelămuriri aveam pe-atunci.

Una peste alta, primele dovezi care le-a mai ridicat moralul celor mai slabi cu firea şi care s-au dezamăgit de rezultate, au venit în ajunul sărbătoriilor de crăciun, 2015, de la un cercetător român al plasmei, dl. Angelo.

Angelo a venit cu primele dovezi filmate, în care arăta că ceva se întâmplă cu wattmetrul său, care arăta consumuri de energie foarte instabile, câteodată chiar valori de 0, în condiţiile în care, în priza respectivă avea consumatori de peste 100 Watti!

Practic, el a început condiţionarea magravului şi a conectat consumatorii aşa cum ne explicase dl. Keshe în conferinţele sale.

El a conectat o serie de consumatori înaintea magravului şi o altă serie de consumatori în paralel cu magravul, adică în acea priză cu magravul. Vezi detalii în filmuleţ.

Partea interesantă era că, după câteva zile de condiţionare, consumul energetic măsurat de wattmetru, varia iar economia înregistrată era chiar şi de 90%!

A repetat experimentul de mai multe ori şi în diverse combinaţii/setup-uri, rezultatele de economie continuau să apară şi să-l uimească.

El a filmat rezultatele şi ne-a arătat mai multe filmuleţe la câteva zile distanţă, în care, se vede foarte clar cum, consumul electrocasnicelor era suplimentat de către plasma care se formase în/de la magrav, iar wattmetrul înregistra numai o parte din consumul acestora.

[huge_it_slider id=”1″]

 

Îi mulţumim pe această cale, că a decis să împărtăşească cu noi experienţele sale!

Pentru cei cu înclinaţii inginereşti, aceste teste sau măsurători nu pot fi fiabile sau măsurători la care să se poată raporta. Aşa este, numai că, acestea au fost rezultatele de atunci pe care le-am avut şi care ne-au demostrat că ceva se întâmplă acolo, ceva e cu plasma aceea…

Partea faină este că, există deja la ora actuală şi măsurători concrete şi incontestabile care pot satisface şi cele mai sceptice minţi şi pe care le vom urca pe site într-un viitor apropiat.

Vezi mai jos şi alte dovezi şi articole din categoria magrav energie.

Dovadă Economie Magrav Energie De 90%

Primul Meu Magrav – Manual De Construcție Pas Cu Pas

Blueprint Lecția 4 – Condensatorii Plasmatici

Blueprint Lecția 3 – Acoperirea Bobinelor Cu GANS

Blueprint Lecția 2 – Nanoînvelirea Cu Flacără

Blueprint Lecția 1 – Cum Se Bobinează Corect Bobinele Magrav?

DISTRIBUIȚI