Prima Unitate Magrav Generator de 5kW Complet Independentă!

9605

Revenim în formă după o scurtă vacanţă, cu o veste mare! O veste care i-a entuziasmat pe toţi, inclusiv pe dl. Keshe, şi ne entuziasmează şi pe noi, restul!

În acest scurt articol, voi prezenta prima Unitate Magrav Generator, independentă de reţea şi care oferă aproximativ 5 kW de energie electrică utilă, fără să fie conectată la reţea, ci doar colectând din mediu energia plasmatică şi convertindo în energie electrică!

Mai concret, este vorba de rezultatele remarcabile obţinute de cercetătorul american Douglas, care a testat o unitate magrav energie şi care a reuşit s-o transforme în generator!

După cum vei vedea şi în filmuleţ, Douglas reuşeşte pentru 4 minute (cât durează filmarea) să utilizeze nişte consumatori rezistivi: o aerotermă, un uscător de par, un cuptor cu microunde, un frigider mic, un compresor de frigider şi 3 becuri incandescente, toate alimentate doar din sistemul magrav generator care este deconectat de la reţea!

Evident, jucăria poate funcţiona la nesfârşit şi poate genera sute de kW dacă este dimensionată corespunzător!

Oricum, cum zicea şi dl. Keshe, chiar şi pentru 1 minut dacă s-ar fi obţinut această performanţă, de-a alimenta consumatori de 5 kW, este un fapt ce bulversează şi da peste cap toate legile fizicii şi-ale electricităţii!

Dl. Keshe a spus că, echipele din spate lucrează deja la miniaturizarea acestor tehnologii, astfel încât un sistem de buzunar, să poată oferi puteri de 1 – 2 kW de energie liberă!

Nu ştiu cum vezi tu această veste, însă pentru mine această zi de 12.08.2016 este un punct de referinţă, de cototură!

O zi în care umanitatea, a intrat într-o nouă eră, o eră a abundenţei energetice! O eră a abundenţei absolute, universale!

Visul lui Tesla tocmai a prins un şi mai mare contur și-avânt! Este palpabil şi bulversează orice minte!

Zilele următoare, va urma un marş în America, în care preşedintele Obama v-a fi convocat să testeze şi să înveţe cum să facă şi el aceste generatoare!

Vremea războaielor, s-a sfârşit! Vrem şi vreau pace, abundenţă şi fericire! Toate aici, acum şi pentru toţi!

Cu această ocazie, te rog să distribui acest articol peste tot… pe facebook, pe grupuri de facebook, pe bloguri etc. să afle cât mai multe persoane de aceste rezultate şi să trecem la acţiune, să începem să ni le construim cu toţii şi să ne eliberam în masă de caracatitele energiei şi-a petrolului!

DISTRIBUIȚI