Prima Unitate Magrav Generator de 5kW Complet Independentă!

6
5305

Revenim în formă după o scurtă vacanţă, cu o veste mare! O veste care i-a entuziasmat pe toţi, inclusiv pe dl. Keshe, şi ne entuziasmează şi pe noi, restul!

În acest scurt articol, voi prezenta prima Unitate Magrav Generator, independentă de reţea şi care oferă aproximativ 5 kW de energie electrică utilă, fără să fie conectată la reţea, ci doar colectând din mediu energia plasmatică şi convertindo în energie electrică!

Mai concret, este vorba de rezultatele remarcabile obţinute de cercetătorul american Douglas, care a testat o unitate magrav energie şi care a reuşit s-o transforme în generator!

După cum vei vedea şi în filmuleţ, Douglas reuşeşte pentru 4 minute (cât durează filmarea) să utilizeze nişte consumatori rezistivi: o aerotermă, un uscător de par, un cuptor cu microunde, un frigider mic, un compresor de frigider şi 3 becuri incandescente, toate alimentate doar din sistemul magrav generator care este deconectat de la reţea!

Evident, jucăria poate funcţiona la nesfârşit şi poate genera sute de kW dacă este dimensionată corespunzător!

Oricum, cum zicea şi dl. Keshe, chiar şi pentru 1 minut dacă s-ar fi obţinut această performanţă, de-a alimenta consumatori de 5 kW, este un fapt ce bulversează şi da peste cap toate legile fizicii şi-ale electricităţii!

Dl. Keshe a spus că, echipele din spate lucrează deja la miniaturizarea acestor tehnologii, astfel încât un sistem de buzunar, să poată oferi puteri de 1 – 2 kW de energie liberă!

Nu ştiu cum vezi tu această veste, însă pentru mine această zi de 12.08.2016 este un punct de referinţă, de cototură!

O zi în care umanitatea, a intrat într-o nouă eră, o eră a abundenţei energetice! O eră a abundenţei absolute, universale!

Visul lui Tesla tocmai a prins un şi mai mare contur și-avânt! Este palpabil şi bulversează orice minte!

Zilele următoare, va urma un marş în America, în care preşedintele Obama v-a fi convocat să testeze şi să înveţe cum să facă şi el aceste generatoare!

Vremea războaielor, s-a sfârşit! Vrem şi vreau pace, abundenţă şi fericire! Toate aici, acum şi pentru toţi!

Cu această ocazie, te rog să distribui acest articol peste tot… pe facebook, pe grupuri de facebook, pe bloguri etc. să afle cât mai multe persoane de aceste rezultate şi să trecem la acţiune, să începem să ni le construim cu toţii şi să ne eliberam în masă de caracatitele energiei şi-a petrolului!

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

 1. Daca acum 130 de ani Nicola Tesla ar fi afirmat ca invartind o bucata de fier, in jurul unei sarme de…arama, poate produce…LUMINA, ar fi fost socotit cu indulgenta, Nebun!

  Chiar asa este si … „impachetat”, sa nu fie prea atractiv. Savantul NEBUN !
  Multe din descoperirile lui fiind inca Strict Secrete !
  In zilele noastre, cu experienta oferita de cel care a …luminat Planeta, ar trebui sa fim mai …intelepti ! Sa privim cu… buna credinta acordand sansa …noului.
  Din nou o curiozitate stiintifica poate deveni o …Unealta Esentiala !

  Marile schimbari se pare ca vin inevitabil si cu foarte mare viteza.
  Pentru ca ele vin… „pe cale de consecinta” !!!

 2. O filmare de calitate ar fi fost de bun augur. O masa din plexiglas ar fi eliminat orice dubii. Lasa-l naibii de Obama si n presedinti rusi chinezi sau orice nationalitati. Nu trebuie sa fii vreun geniu sa-ti dai seama ca un presedinte atat de altruist nu exista, si oricum nu au ei puterea de a decide asta. Daca intradevar fiecare si-o poate construi, (unitatea respectiva) incet, incet independenta energetica ar deveni din mit realitate