Poziționarea MaGrav A Gansurilor – Experiment

1215

Poziţionare Magnetic-Gravitaţională A Gansurilor

Într-unul din articole vă prezentam experimentele geniale cu apă plasmatică ale unui coleg cercetător şi aplicant al tehnologiilor plasmatice, în acest articol continuăm să vă prezentăm şi alte experimente interesante ale ambiţiosului nostru coleg.

Pe scurt, este vorba de un experiment de poziţionare magrav a gansurilor, experiment care, i-a cunfirmat acestuia practic, ceea ce dl. Keshe ne-a explicat ca fiind esenţa ştiinţei plasmatice, poziţionarea magnetic-gravitaţională.

Acesta a folosit câteva recipiente cu diferite gansuri, diferite cantităţi, le-a pus într-un vas cu apă, iar aceste recipiente de plastic s-au poziţionat în timp la distanţe egale unele faţă de altele în funcţie de proprietăţile plasmatice ale gansurilor respective.

”Interesantă poziţionare a celor 3 capsule în raport cu cele 3 borcane de gans (CH3, CuO şi ZnO). Capsulele conţin gans de CH3. Am să repet experimentul şi fără borcane şi am să revin cu rezultate.

Update 1: Am înlăturat borcanele din sistem, am scos capsulele galbene (de CH3) şi le-am adăugat înapoi în castronul cu apă.
Rezultat: Nimic notabil după mai bine de 6 ore.

Update 2: Am adăugat din nou borcanele în sistem, am scos capsulele galbene (de CH3) şi le-am adăugat înapoi în castronul cu apă.
Rezultat: Capsulele tind să se aşeze ca în imagine. Experimentul durează câteva ore.

Câteva gânduri:
– Oare principiul este similar cu cel de stator şi rotor al unui electromotor?
– Oare înlăturând cele 3 borcane (statorul), am înlăturat referinţa faţă de care se rotesc capsulele de CH3?

– Oare apa contribuie la transmiterea energiei prin sistem? Nu m-am gândit la forţe de rezistenţă a mediului sau frecare atunci când am ales să pun capsulele în apă, dar nu am la dispoziţie (încă) un sistem la fel de simplu care să îmi ţină capsulele în aer. Probabil că un „fidget spinner” sau alt sistem cu tije şi rulmenţi mi-ar răspunde la întrebare. Cert este că mişcarea este atât de lentă încât nu se observă doar stând şi privind timp de câteva secunde sau minute…

– Oare alte tipuri de gansuri sau raporturi de forţe ar genera rezultate diferite?
– În acest sistem, elementele se poziţionează aşa încât să atingă o stare de echilibru. În cazul în care dorim să obţinem o mişcare de rotaţie continuă, cred că este nevoie de un factor suplimentar – poate un „curent alternativ plasmatic”? Momentan deduc că sistemul nu este complet…”

Păstrarea, Transportarea Și Manipularea Plasmei

Separarea Și Poziționarea MaGrav A Gansurilor

Big-Bang-ul Și Sursa Creației În Univers

Ce Sunt Nanomaterialele Și Cum Se Formează Ele?

Ce Sunt Neutronii Și Cum Apar Electronii Și Protonii?

DISTRIBUIȚI