Plasma Unităţii MaGrav Şi Echilibrarea Emoţional-Socială

2026

În articolul trecut, dl. Keshe ne învăţa şi ne explica cum putem să ne vindecăm emoţional sau fizic cu ajutorul plasmei. În acest videoclip dl. Keshe intră şi mai profund în procesul acesta de vindecare sau echilibrare emoţională şi ne explică cum plasma, în timp va echilibra/condiţiona tot ce va „atinge”.

Mai concret (tot în acest atelier de lucru – fragment din atelierul internaţional de lucru al căutătorilor cunoaşterii nr.13 din 12.04.2016), dl. Keshe ne explică cum sistemele magrav în timp condiţionează nu numai reţeaua electrică, ci şi pereţii casei, acoperişul, electrocasnicele şi electronicele… echilibrează şi hrăneşte emoţional fiinţele din acea casă cât şi pe cele din apropierea casei şi se extinde încet şi în direcţia vecinilor şi tot aşa, din aproape în aproape plasma se extinde continuu fără limite!

Interacţiunea unităţii MAGRAV, reţeaua şi consumatorii nu are ca consecinţă doar „producerea”/suplimentarea de energie electrică… implicaţiile sunt mult mai complexe!

Practic, magravul creează MEDII PLASMATICE! Se porneşte de la o linie plasmatică care ulterior se transformă într-un mediu plasmatic, iar după aceea, plasma va „atinge” orice element acolo unde câmpurile interacţionează – eliberează energie.

În timp, acest lucru devine de-o frumuseţe rară, deoarece magravul condiţionează locuinţa astfel încât comportamentele de pace/linişte/bucurie/satisfacţie emoţională la cele mai profunde nivele (de bază) se vor „manifestă” în respectiva locuinţă. Acest lucru se întâmplă deoarece câmpurile magrav, afectează/hrăneşte scurgerile/dezechilibrele/deficienţele care sunt în structurile fizice ale locuinţei.

Sistemele Magrav echilibrează energetic omul, locuinţa şi mediul!

Dacă vă mai amintiţi de experienţa dlui. Jackie cu maşina care a devenit parcă mai vie… (vezi aici articol – în curând!) Asemănător se întâmplă şi cu locuinţa şi obiectele din locuinţă… Genial!

În această direcţie, omul fiind în interiorul locuinţei (câmpurilor plasmatice) complet echilibrate, se v-a hrăni/echilibra şi el în acord cu vibraţia/echilibrul (nou, sau noua condiţie) a locuinţei sale.

Dl. Keshe ne mai explică nişte lucruri importante, anume că mediul este responsabil pentru faptul că avem piele albă, sau sunt chinez cu piele galbenă sau african cu piele neagră; înalt, mic, gras sau slab etc. Condiţia mediului dictează ceea ce se formează/dezvoltă în acel mediu!

În lumina acestor informaţii, reuşim să facem conexiuni tot mai clare între starea de sănătate foarte fragilă a oamenilor din sec. 21… medii şi condiţii dizarmonioase şi în conflict direct cu legile de funcţionare ale Naturii şi Universului. Case proiectate dizarmonios, mijloace de transport poluante şi distructive, tehnologii care iradiază şi perturbă ecosistemele naturale ale omului, animalelor a naturii. Practic, ne-am construit medii care ne distrug!

Aceste sisteme magrav, „emit” câmpuri echilibrate care armonizază locuinţele noastre şi le echilibrează energetic.

Dl. Keshe ne mai explică că totul este un schimb continuu de energie… Noi primim energie de la sistem pe cât dăm înapoi. Dacă am ajunge în punctul să nu mai putem primi (n.a. deces) atunci nu vom mai putem da. Totuşi, noi suntem vii, dinamici etc… ne bate inima, gândim, imaginăm, visăm, ne plimbam etc… deci, suntem într-o continuă cerinţă de energie de la sistem.

Energia curge continuu şi satisface acolo unde este cerere!

Povestea nu se termină niciodată…

Tehnologia Plasmatică Magrav schimbă structurile sociale, iar schimbările sunt în prima fază la nivel emoţional, pe urmă, schimbarea se manifestă şi în planul fizic sau al materiei.

Spre ex. dacă două case vecine au câte-o unitate magrav, echilbrul acestora aduc o zonă de echilibru (dispare zona de conflict) şi în mijlocul dintre acestea. (n.a. Situaţia este asemănătoare pentru 2 blocuri, două oraşe, două ţări, două continente sau, pentru două planete?!)

Dl. Keshe spune că comportamentul vecinilor se va schimbă în timp de la plasma pe care sistemul magrav o va genera continuu. Acuma mai în glumă mai în serios, imaginaţi-vă că înconjurăm guvernul cu vreo 1000 de unităţi magrav. Poate îi mai potolim pe ciocoi de flămânzeala pe care o manifestă cu ferocitate. Dar oare sunt de ajuns 1000 de unităţi?

Dacă aveți întrebari, sugestii sau găsiți greșeli/erori/neclarități, vă rog să-mi dăruiți feedbackul vostru ca pe viitor să le evit și să creștem împreună. Mulțumesc!

DISTRIBUIȚI