Piramidele Și Unitățile Magrav

1195

Asemănarea Între Sistemele Magrav şi Piramide

Continuăm seria de informaţii şi descoperiri din domeniul tehnologiei plasmatice Keshe, cu o serie de informaţii şi conexiuni pe care dl. Keshe le face în legătură cu răposatele piramide şi cum acestea sunt la bază, nişte sisteme Magrav la scară mare.

Dl. Keshe explică în acest filmuleţ care este o parte din conferinţa 140 din 6 octombrie 2016, că piramidele actuale de pe planeta noastră, sunt nişte generatoare magrav care înăuntrul lor au structuri/puncte ale câmpurilor magrav (magnetic-gravitaţional).

Pe lângă alte proprietăţi ce le au, aceste câmpuri magrav le ţin închegate împreună ca şi structura pentru multe milenii, indiferent de nivelul erodărilor naturale ale mediului sau locului unde acestea au fost construite.

Mai departe, aceste piramide găsite pe uscat şi în apă, conectează toată planetă şi radiază câmpuri magrav peste tot pe această planetă, putând fi accesate şi convertite în ceea ce anumiţi vizitatori din spaţiu au nevoie (n.p. și noi vom fi (suntem) capabili să convertim acele câmpuri în energie, hrană, protecție și altele).

Prin dorinţa şi ambiţia noastră de-a scăpa de povoara facturilor la energie şi căldură, tehnologia şi ştiinţa plasmatică magrav s-a răspândit pe toată planeta, aceste sisteme magrav sunt ca nişte piramide la scară mică şi care au capacităţi şi proprietăţi încă nebănuite şi inimaginabile de noi.

Dl. Keshe spune că şi-a dorit ca această cunoaştere să ajungă la toţi oamenii, iar acum datoria noastră este să convertim cunoaşterea în aplicaţii practice şi să ne maturizăm ca să putem călători în spaţiile vaste ale Universului.

Citeşte şi aceste articole:

Economie De 75% Cu Două Sisteme Magrav Conectate Împreună

Ce Este Plasma? Prima Lecție Explicativă Pentru Copii

Dovezi Și Mărturii – Prima Parte

Folosirea GANS-urilor Pentru Vindecarea Rănilor Interne Și Externe

DISTRIBUIȚI