Penuri Sănătate – Donații

1464

Continuăm seria de donaţii destinate persoanelor care nu-şi permit construirea jucăriilor plasmatice, de această dată cu un al tip de donaţii, penurile plasmatice de sănătate!

Cum am spus şi în articolul anterior, în ideea de-a promova tehnologia şi ştiinţa dlui. Keshe, am decis să venim în ajutorul şi-a acelor persoane care ar dori să testeze tehnologiile plasmatice, dar care nu au posibilităţile financiare sau condiţiile de sănătate optime pentru a le face.

În această direcţie, echipa magrav.ro a luat iniţiativa de-a ajuta acele persoane cu nevoi şi de-a vă îndemna pe toţi ce care puteţi să donaţi fiecare după posibilităţi, câte ceva: comprese plasmatice, penuri de sănătate, brăţări cu gans, gansuri de CO2, bobine, kituri de gans, plăcute cupru/zinc etc.

În această direcţie, noi am reuşit să ne mobilizăm câteva persoane şi să donăm fiecare după posibilităţile pe care le are.

Le mulţumim celor care s-au mobilizat şi-au ajutat la donarea celor câteva zeci de complrese plasmatice trimise peste tot în ţară, de asemenea, mulţumiri dnei. Gabi pentru iubirea, devotamentul şi ambiţia cu care a făcut şi dăruieşte aceste pixuri de sănătate.

Numărul pixurilor de sănătate Keshe este de 10 bucăţi, şi sunt destinate acolor persoane care au probleme de sănătate şi care nu au posibilităţi financiare să-şi construiască singuri aceste pixuri de sănătate.

Modul de-a intra în posesia penurilor este să intri aici pe această adresă şi să completezi datele necesare pentru livrare.

Deoarece există o mulţime de persoane care au nevoie de aceste donaţii, nu putem să trimitem unei persoane decât un singur pen. Vrem ca donațiile să ajungă la un număr cat mai mare de persoane cu nevoi. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Penurile sunt alcătuite din 2 bobine nano + gans de CO2, introduse într-o eprubetă de plastic transparent şi cu capacul lipit.

Utilizarea penurilor este destinată pentru îndepărtarea durerilor musculare, de încheieturi, lovituri, tăieturi, arsuri şi orice alte dureri din corp.

Utilizarea lor este simplă: se aşează penul în centrul palmei şi se prinde cu toate cele 5 degete, se îndreaptă spre locul unde există o durere, se poziţionează fie pe locul durerii fie deasupra lui la cca. 1 cm distanţă, şi se ţine fix timp de 10-30 minute, în funcţie de durere. Se poate repeta de mai multe ori pe zi!

Penul se mai poate roti în sensul acelor de ceasornic pentru a da energie sau în sensul invers acelor de ceasornic dacă există o infecţie etc, pentru a scoate acel exces de energie.

Atenție, a nu se ține/utiliza în zona inimii sau a capului!


Consultă şi studiază şi aceste articole:

Aplicații Nano Și Gans Pentru Sănătate v.1

Dovezi Și Mărturii – Prima Parte

Cum Folosim Penurile, Plasturii, Gansul Și Nanomaterialele?

Condiţii De Primire A Donaţiilor:

Deoarece suntem limitaţi de timp, vrem ca darul nostru să ajute şi să le dăruim exact acelor persoane care chiar o nevoie. În această direcţie, am stabilit nişte condiţii pe care persoanele care vor dori aceste donaţii, vor trebui să le îndeplinească:

 • Vrem ca persoana care ne solicită aceste donaţii, să ne povestească într-un mesaj scurt situaţia ei şi de ce/pentru ce probleme/situaţii are nevoie de aceste donaţii?
 • Vrem ca persoana care ne solicită aceste donaţii, să fie deschisă spre nou şi implicit să accepte mental şi emoţional aceste tehnologii şi ştiinţe plasmatice, să fi auzit sau să fi citit cel puţin o ştire/articol/filmuleţ despre tehnologiile Keshe!
 • Să le folosească în scopuri umanitare.
 • Să nu le comercializeze cu bani sau alte bunuri, să le dăruiască mai departe fără a percepe ceva în schimb.
 • Să înţeleagă că suntem intr-o perioadă de testare şi de schimbare a vechilor paradigme, ca atare să studieze şi să cerceteze despre aceste ştiinţe şi aplicaţiile sale, să-şi asume rolul propriu spre rezolvarea problemelor şi să nu aibă pretenţii copilăreşti de rezolvare a problemelor sale din partea altora sau a acestor dispozitive primite ca şi donaţie!
 • Nu trimitem în fiecare zi, ci când s-a atins numărul de donaţii pe care îl avem disponibil. Vom trimite o singură dată, la toţi!
 • Să consulte articolele despre sănătate publicate pe magrav.ro
 • Să ne lase adresa de livrare corectă!
 • Să suporte cheltuielile cu transportul coletului, curierul.
 • Să verifice disponibilitatea donațiilor aici. Tot aici se face și comanda donațiilor, nu preluăm comenzile din altă parte numai din această pagină!
 • De asemenea, să înțeleagă că nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele situații neplăcute/probleme/efecte și alte situații sau complicații ce pot apărea în urma aplicării eronate a acestor informații sau în urma folosirii necorespunzător a acestor donații primite de pe magrav.ro sau platformelor aferente!

Noi încercăm să structurăm/explicăm/redăm cât mai fidel informațiile și experiențele cu aceste tehnologii și să oferim aceste produse ca donație, însă responsabilitatea de aprofundare/testare/cercetare/informare amănunțită asupra problemei cu care se confruntă o persoană, îi revine acesteia!

Platforma web magrav.ro nu este un site care conține informații sau soluții magice pentru problemele urgente sau complicate ale unei persoane fără implicarea persoanei în cauză!

Noi suntem doar un canal prin care aducem aceste informații și posibilități, la dispoziția celor care vor să testeze, experimenteze sau să aprofundeze aceste tehnologii și științe cu aplicații în domenii ca: sănătate, energie, agricultură, alimentație etc!

Ca atare, vă sfătuim să vă informați bine înainte de-a testa vreuna din aceste aplicații sau produse ce le veți primi ca donație, mai ales dacă aveți vreo problemă de sănătate urgentă sau orice altă nevoie!

Pentru orice alte întrebări/mărturii/nelămuriri/sugestii/idei/provocări aveţi, nu ezitaţi să ne contactaţi şi să le împărtăşiţi cu noi. Veți primi un răspuns în cel mai scurt timp!

Ne puteți contacta prin formularul de contact de mai jos, sau ne puteți scrie pe chat-ul paginii de facebook, ne găsiți și pe google+, twitter, youtube sau ne puteți contacta și pe această adresă de email: contact@magrav.ro

[contact-form-7 404 "Not Found"]
DISTRIBUIȚI