Păstrarea, Transportarea Și Manipularea Plasmei

1223

”Plasma nu poate fi păstrată (izolată) decât de o altă plasmă!”

În aventura noastră de-a cunoaşte mai multe despre tehnologiile plasmatice, de cele mai multe ori, până se ajunge la un nivel de înţelegere, ne raportăm la ştiinţele plasmei din prisma materiei; a lucrurilor măsurabile, tangibile. Raportări care ne pot furniza minţii caracteristicile de adâncime, lungime, greutate, textura, culoare, temperatură etc, prin care noi validăm un fapt, o analiză, experienţă, informaţie etc.

Toţi cei care am experimentat şi interacţionat cu această tehnologia plasmatică, de foarte multe ori n-am reușit să vedem un rezultat imediat fiindcă mintea noastră era programată să caute un anume tipar de reuzltate bine şablonat cu care am fost programaţi în mediile educaţionale încă de mici. Şi totuşi, acel experiment sau test, să ne ofere multe alte rezultate extraordinare, de altă natură, incomparabile cu rezultatul pe care mintea noastră programată îl căuta.

În dorinţa lui de-a-ne învăţa şi trezi, dl. Keshe ne-a atras de multe ori atenţia vizavi de faptul că, această tehnologie trebuie înţeleasă mai mult cu sufletul şi mai puţin cu mintea şablonată de tipare de multe ori limitante.

Aşa se face că, în repetate rânduri, el ne-a atras atenţia asupra faptului că abordarea noastră n-ar trebui să fie cea a unei maimuțe, care vede şi face ce vede mecanic… ci mai degrabă a unui copil curios să descopere şi să se lase învăţat de rezultate şi evenimente. Care caută să înţeleagă cu inima procesele şi mecanismele care se desfăşoară în spatele rezultatelor.

Ei bine, pentru cei care interacționați cu tehnologiile plasmei, nu mai este o noutate că, această ştiinţă a plasmei, mai poate fi denumită ca fiind o ştiinţă a sufletului. Dl. Keshe repetă acest fapt aproape în fiecare conferinţă.

În articolul de faţă, conferința 185 din 17 august 2017, au fost compilate câteva învăţături preţioase ale dlui. Keshe vizavi de faptul eronat prin care înţelegem plasma şi transportarea/colectarea/înmagazinarea acesteia.

Dl. Keshe ne explică că, avem nevoie de reactoare plasmatice de plastic sau de metal, doar pentru a avea mintea la ce se raporta. În realitate, când vom ştii să utilizăm puterea şi să valorificăm esența sufletului, vom ştii să creem câmpuri plasmatice de orice natură.

El ne mai explică că, materia nu poate păstra câmpurile plasmatice deoarece câmpurile plasmatice la nivelul materiei sunt foarte slabe. De aici, subliniază el, câmpurile plasmatice pot fi „păstrate” sau manipulate doar cu alte câmpuri plasmatice mai puternice sau care au alte caracteristici specifice.


”Dacă reveniţi asupra înţelegerii complete a lecţiilor, plasma transportă propria ei putere şi propria dimensiune. Starea materiei fizice nu poate păstra plasma. Asta am spus-o şi înainte de asemenea, că întreaga structură a plasmei, este doar pentru satisfacerea înţelegerii omului, ca să obţină ceva, undeva. Păstrarea câmpurilor plasmatice este dictat de mediul acesteia. De asta chiar şi astăzi am spus să mergeţi la al patrulea şi al cincilea… Aceste reactoare metalice sau de plastic pe care le faceţi sunt doar un mecanism (tangibil n.p.), doar pentru că omul trebuie să aibă ceva care să-i confirme că a făcut ceva…”

”Cu cât devenim mai înţelepţi din învăţături, în special ca şi astăzi când dezbatem, veţi descoperi că nu există nici o cale să păstraţi Gans-urile, sau plasma, sau câmpurile plasmatice, sau câmpurile Gans-urilor, în containere de materie fizică, de plastic sau sticlă. Câmpurile plasmei materiei aflate la puterea materiei, sunt atât de joase ca şi putere, încât sticla nu le poate conţine.”

”Înţelegeţi că sticla, palsticul, ceramica, şi altele nu se potrivesc cu puterea câmpurilor plasmatice. Dacă plasma Soarelui poate traversa milioane de kilometri, apoi poate trece prin conţinutul de câmpuri plasmatice dinamice ale Pământului, şi totuşi să ajungă la noi, atunci înţelegem cum am putea să va arătăm conţinutul de plasmă într-un vas de plastic. Însă acesta este modul în care voi puteţi înţelege.”

”Aşa cum aţi spus, dacă aţi absolvit repede, acum înţelegeţi căci câmpurile plasmatice din reactoarele pe care le-aţi creat sunt controlate de spectrul puterilor Sufletului Omului, şi de câmpurile pe care le forţaţi în jurul acesteia. Deci nu este nevoie de nici un reactor şi de nici un motor. Dar acesta este modul în care omul se află în fizicalitate, aşa încât trebuie să-l învăţăm pe limba pe care o înţelege. Dar mulţi savanţi din lumea ştiinţifică au trecut în noua dimensiune a cunoaşterii şi înţeleg. Astfel am început să-i învăţăm la acest nivel, astfel încât să înţeleagă, să atingă următoarele nivele mai rapid. Acum că au pătruns în sistem, noi îi învăţăm sistemul. Plasma nu poate fi păstrată (izolată) decât de o altă plasmă şi de nimic altceva.

 

DISTRIBUIȚI