Partea 5 – Creația Luminii, Introducere Carte Keshe

1558

Încheiem seria de 5 articole cu această ultima parte: Creația Luminii, din seria de filmulețe care au avut ca scop prezentarea primei cărți a dlui. Keshe.

În filmulețele trecute am aflat: ce este gravitația, ce este materia, antimateria și materia întunecată, ce este mișcarea în Univers și ce anume este fuziunea nucleară.

În acest filmuleţ, dl. Keshe ne explică cum apare de fapt lumina în Univers: din interacțiunea a două sau mai multe câmpuri magneto-plasmatice.

De asemenea, dl. Keshe ne învață despre cum se formează stelele și de ce exista stele cu diferite intensităţi. El ne explică că intensitatea este dată practic de puterea câmpului magnetic-Plasmatic creat în interiorul stelei, interacţionând cu Plasma hidrogenului din stratul de la suprafaţa stelei. Pe aceeasi linie, dl. Keshe ne mai explică și de ce lumina se curbează în apropierea stelelor, și, la fel de calm, ne demontează mitul explicându-ne de ce lumina nu are cum să fie limita de viteză de deplasare în Univers, măi Einstein!

Ne mai explică cum stă treaba cu OZN-urile (de ce acestea sunt luminoase și de diferite culori și intensități), cum că ele nu ar fi chiar atât de mult niște Obiecte Zburătoare Neidentificabile, ci, sunt de fapt, niste platforme gravitaționale, ale altor civilizații care au înțeles de muult cum să replice Universul și câmpurile magneto-plasmatice ale acestuia.

Să-i dăm un ultim cuvânt dlui. Keshe:


„Normal, în fizica nucleară, noi recunoaştem electronul unui atom, printr-o lumină difuză, sau un nor difuz ce se roteşte în jurul unui proton.

Lumina, în acest caz este creată prin intermediul câmpului Magneto-Plasmatic sau magnetosfera Plasmei electronului, care interacţionează cu câmpul Magneto-Plasmatic al protonului. Ceea ce rămâne, ca şi câmpuri magnetice reziduale, este Lumina.

Acelaşi proces se repetă, când ne uităm la câmpurile Magneto-Plasmatice, când ajung de la, de exemplu, Soare, către câmpurile Magneto-Plasmatice ale Pământului.

Undeva mai departe de Pământ, în atmosfera superioară, cele două câmpuri magnetice Plasmatice interacţionează, iar ele încetinesc, deoarece se ciocnesc între ele… se exclud… iar când se ciocnesc, câmpurile magneto-Plasmatice rămase, sau câmpurile magnetice rămase, sunt Lumina.

Iar acesta este modul în care se crează Lumina, prin interacţiunea a două câmpuri magnetice Plasmatice, care, când încetinesc, noi vedem versiunea redusă a lor, adică Lumina.

… De aceea, Lumina nu poate fi viteza maximă aşa cum a fost considerată a fi, până acum, în lumea ştiinţei.

…………………………………………………………

Astfel, acum, acestea nu mai sunt OZN – Obiecte Zburătoare Neidentificate, ci în realitate sunt sisteme, care folosesc câmpuri magnetic-gravitaţionale, a căror câmpuri magnetic-Plasmatice create în centrul reactorului sistemului, în interacţiunea lor cu câmpul magnetic-Plasmatic al Pământului, atât cu câmpul gravitaţional cât şi cu cel magnetic al Pământului, rezultă lumina.

Acele reziduuri ale interacţiunii celor două câmpuri, care sunt create, este lumina. Astfel, noi le vedem ca lumini strălucitoare. Ele vin cu diferite intensităţi, pentru că, este asemănător aceluiaşi principiu din Univers.

Noi vedem stele cu diferite intensităţi. Intensitatea este dată practic de puterea câmpului magnetic-Plasmatic creat în interiorul stelei, interacţionând cu Plasma hidrogenului din stratul de la suprafaţa stelei.

Câmpul magnetic Plasmatic al hidrogenului este constant. Singurul lucru care poate diferi este puterea câmpului magnetic Plasmatic, care este creat în centrul stelei.

Astfel, steaua este mai puternică, ea creează o lumină mai intensă. Noi vedem acelaşi lucru la reactoarele noastre. Când utilizăm un câmp magnetic mai puternic, pentru a crea un câmp magnetic intern mai puternic, noi vedem o lumină mai strălucitoare în jurul lor.

Astfel, noi cunoaştem răspunsul în cazul OZN-urilor… Ele nu sunt OZN-uri, ele sunt sisteme gravitaţionale. Noi înţelegem conceptul, înţelegem tehnologia, am dezvoltat-o, iar asta este însemnătatea a ceea ce noi suntem, şi a ceea ce facem.

… Cele mai multe obiecte din Univers sunt practic sferice, după cum pouteți vedea. Nu vom vedea în Univers, un obiect cilindric, sau de orice altă formă. Acesta este motivul amestecului câmpurilor magnetice, ele se leagă unul de celălalt, astfel creând o formă sferică.

În acelaşi timp, noi am dezvoltat reactoare semi-sferice, deoarece am descoperit că ele sunt mult mai uşor de manevrat pentru tehnologia spaţială. Astfel, în atât de multe feluri, văzând aceste discuri zburând pe cer, am dezvoltat un sistem din jumătate de disc, iar acestea au funcţionat.keshe-reactoare-sferice

Pe de altă parte, ajungem la unul din cele mai fundamentale principii din lumea ştiinţei… De ce lumina se curbează în apropierea obiectelor ca stelele, în apropierea obiectelor ca… marile centre gravitaţionale? Lumina are baza magnetică! Şi, pentru prima dată, aşa cum am explicat anterior, câmpurile gravitaţionale sunt create prin interacţiunea câmpurilor magnetice.

Deci, câmpurile gravitaţionale sunt bazate pe câmpurile magnetice. Astfel, două lucruri similare interacţionează, şi din această cauză vedem curbarea, sau încovoierea luminii din jurul stelelor.

………………………………………………………….

… La final, putem concluziona un lucru. Aceasta este, acolo unde am început această discuţie, în legătură cu focul, de arderea lemnelor, şi în acelaşi timp trebuie să renunţăm la arderea combustibililor fosili.

Acum, am învăţat cum să utilizăm câmpurile magnetice ale materiilor din structura Plasmei, nu mai este necesar să ardem. Nu mai este necesar să distrugem.

materie-antimaterie-materie-intunecataProbabil, pe termen lung, noi vom învăţa mai multe despre cum aceste materii şi interacţiuni ne vor ajuta să obţinem ceea ce căutăm, şi ceea ce am vrut de la noi. Într-un fel, aşa după cum şi imaginea de pe carte zice, este o trinitate între Materie, Antimaterie şi Materia Întunecată.

Şi această trinitate, dacă este înţeleasă, şi folosită corect, ne va duce la un punct, în care putem avea atât de multă energie, câtă avem nevoie, putem produce cât de multă mâncare dorim, fără a distruge mediul.

Şi în acelaşi timp, poate este timpul s-o spunem, prin înţelegerea noii construcţii a Plasmei în construcţia Universului, nu va exista niciodată un sfârşit al Universului, deoarece aceste câmpuri magnetice, mereu vor interacţiona. Nu contează ce putere au, ele crează noi condiţii, noi medii încontinuu.

Astfel, eu sper că am deschis o nouă viziune în lumea ştiinţei, şi în acelaşi timp, am dezvoltat tehnologii, care ne demonstrează conceptele, şi ceea ce noi am dezvoltat.

Mulţumesc foarte mult!”


Vezi aici toate cele 5 filmulețe:

Partea 1 – Ce Este Gravitația? Introducere Carte Keshe

Partea 2 – Materia, Antimateria Și Materia Întunecată, Introducere Carte Keshe

Partea 3 – Mișcarea În Univers, Introducere Carte Keshe

Partea 4 – Fuziunea Nucleară, Introducere Carte Keshe

Partea 5 – Creația Luminii, Introducere Carte Keshe

DISTRIBUIȚI