Partea 3 – Mișcarea În Univers, Introducere Carte Keshe

2225

Cum Obținem Deplasare În Spațiu Fără Arderea A Niciunui Gram De Combustibil? Răspuns: Prin Metoda Poziționării MaGrav!

În lecţiile trecute: Materia Antimateria şi Materia Întunecată şi Ce Este Gravitaţia, dl. Keshe ne explica ce este Plasma Primordială (din ce anume este alcătuită) şi cum apare gravitaţia.

În aceasta a 3-a lecţie, dl. Keshe ne explică cum stă treaba cu deplasările cu viteze peste viteza luminii şi cum putem să obţinem mişcare oriunde în Univers, prin crearea şi manipularea câmpurilor magnetice şi gravitaţionale în reactoarele plasmatice.

Astfel, vom putea obţine deplasări în spaţiul cosmic la viteze uluitor de mari, prin poziţionarea acestor câmpuri magrav faţă de corpurile cereşti spre care vrem să călătorim.

Să-i dăm cuvântul dlui. Keshe:


„…Acelaşi lucru se întâmplă şi cu Materia Fundamentală Iniţială a Plasmei, unde, atunci când Plasma Fundamentală Iniţială se decompune într-un proton şi un electron, electronul transportă o parte de Materie, electronul mai transportă şi o parte de Antimaterie, electronul mai transportă şi o parte de Materie Întunecată. În acelaşi timp, electronul transportă, parte din câmpul de forţe, din interiorul Plasmei, din Plasma Fundamentală Iniţială.

Astfel, pentru prima dată, noi explicăm, că, electronul este o Plasmă, şi în realitate, când vom ajunge la mişcarea electronului, în jurul protonului, vom vedea cu claritate de ce…

Cele două componente ale atomului, sunt făcute din acelaşi material, şi sunt realizate din trei Materii diferite.

Astfel, pentru prima dată, noi vedem, Plasma unui proton şi Plasmă unui electron. Şi, destul de interesant, în lumea reală a fizicii, mulţi savanţi vorbesc despre „mişcarea aleatorie” a electronului în jurul Plasmei protonului. Dar în realitate, deoarece acum noi ştim că un proton şi un electron, sunt realizaţi din aceleaşi materiale, aceleaşi compoziţii, este foarte simplu de ce un electron, are mişcare în raport cu protonul însuşi.

keshe-miscare-electronAvem de exemplu, o condiţie, în care, electronul, aparţinând câmpului magnetic al Materiei se apropie de câmpurile magnetice şi magnetosfera Antimateriei. Deci, ceea ce se întâmplă, este că ele sunt atrase şi mai aproape. Ele sunt amândouă dinamice, ele se mişcă. În mişcare fiind, ele se resping. Ce se întâmplă? Antimateria are aceiaşi putere. Ele sunt respinse mai departe.

Plasma se mişcă în continuare spre înăuntru şi în continuare spre înafară, ele sunt amândouă dinamice… Dar sistemul este foarte clar. Materia din proton, Materia din electron, păstrează anumite câmpuri magnetice şi gravitaţionale, unul faţă de celălalt, şi acolo unde este mai puternic din partea protonului, electronul vine mai aproape dar el nu poate să vină mai aproape decât magnetosfera totală, a întregii Materii, toată Materia Plasmei protonului, îi permite Plasmei electronului să se apropie.

Astfel, acum noi vedem cum un electron îşi găseşte poziţia. Dar, deoarece ele sunt amândouă dinamice, şi întregul ansamblu se mişcă, unul în jurul celuilalt, foarte simplu, electronul îşi caută poziţia, el vine mai aproape. Dar prea aproape, el este respins. Din această cauză mişcarea este dezordonată.

Acum, ce se întâmplă? Materie și Antimaterie, două elemente îşi caută poziţia lor. Se mişcă, ele îşi caută o poziţie alternativă, aşa că ele se mişcă mai departe. Astfel, protonul ajunge în altă poziţie… el vine mai aproape. Deci ce se întâmplă? Nu este ars nici un combustibil.

Toate câmpurile magnetice care se poziţionează, permit mişcarea electronului în jurul protonului. Şi aceasta este ceea ce noi am descoperit, şi aceasta este ceea ce noi am dezvoltat, şi aceasta este ceea ce noi utilizăm. Şi aceasta este ceea ce, toate corpurile cereşti din Univers utilizează, pentru porpria mişcare, pentru a se îndepărta, sau pentru a se apropia.

keshe-reactor-magravAstfel, ceea ce noi am dezvoltat în acelaşi timp, reprezintă un reactor, care este ca un proton. Şi în acelaşi timp, noi avem Pământul. Ce se întâmplă? Noi creăm câmpuri magnetice, care sunt slabe, ca şi materialul Materiei, ca şi câmpul magnetic al Materiei.

Astfel, noi ne apropiem, şi producem câmp magnetic de puterea nivelului Antimateriei, de exemplu. Mergem mai departe. N-am ars nici un combustibil…

Noi utilizăm ceea ce noi am putea denumi poziţionare gravitaţională. Ceea ce voi denumiţi „antigravitaţie„… antigravitaţia nu există. Deoarece, datorită legilor fizicii, acolo unde există un câmp magnetic, acolo există şi un câmp gravitaţional… Aşa că noi îl denumim „Mag-Grav” care este un câmp de forţe Magnetico-Gravitaţionale.

Astfel, noi lucrăm pe baza de Mag-Gravuri. Câmpurile magnetice împing două obiecte unul faţă de celălalt, câmpurile gravitaţionale le atrag.

Dacă vrem să ne apropiem, schimbăm puterea câmpurilor gravitaţionale. Dacă vrem să ne îndepărtăm, mărim câmpurile magnetice. Astfel controlăm mişcarea. Altitudinea şi poziţionarea, sunt controlate simplu, controlând puterea câmpurilor magnetice, din reactor.

Şi asta este ceea ce noi denumim Metoda Universală de Mişcare.”


Ca o completare, îmi vine în minte un exemplu simplu dar extrem de explicativ care poate să-ţi ofere o imagine de ansamblu şi să înţelegi cum anume, ne putem folosi de câmpurile MaGrav ale altor planete sau stele, pentru a ne deplasa cu viteze peste viteza luminii prin Univers.

Dacă ai văzut filmele Spider-Man, deja intuieşti despre ce este vorba.

Pentru a călători extrem de rapid şi pentru a ocoli traficul şi alte legi de circulaţie ale oraşului (în exemplul nostru, pentru a depăşi viteza luminii) omul-păianjen din film, generează/proiectează nişte jeturi de „materie de păianjen” (în exemplul nostru, generăm/modificăm în reactoarele noastre câmpurile MaGrav) care se lipesc de zidurile clădirilor sau a altor obiecte gen felinarele de pe strada.

Astfel, el se trage (ca şi de o funie) cu putere spre acestea (în exemplul nostru, vom fi atraşi cu o viteză fantastică spre acele corpuri cereşti în direcţia cărora vrem să călătorim); ajuns aproape de acea clădire, omul păianjen repetă procesul din nou şi din nou.

În acest fel, acesta reuşea să călătorească în salturi cu viteze foarte mari raportat la viteza de deplasare a maşinilor si a restul traficului din oraş.

Tie mai clar acum? Super!

magrav-atractie-exemplu


Vezi aici primele două părți:

Partea 1 – Ce Este Gravitația? Introducere Carte Keshe

Partea 2 – Materia, Antimateria Și Materia Întunecată, Introducere Carte Keshe

Pentru aprofundarea subiectului vezi și aceste articole interesante:

Primii Oameni În Spațiu Folosind Tehnologia Plasmatică Keshe!

Sistem De Gravitație Internă Magravs Pentru Vehicule De Zbor

Principiul Perechilor MaGrav

DISTRIBUIȚI