Partea 2 – Materia, Antimateria Și Materia Întunecată, Introducere Carte Keshe

1831

Materia, Antimateria, Materia Întunecată Şi Găurile De Vierme

În această prezentare video (partea a doua, vezi aici prima parte) dl. Keshe ne explică ce este materia, antimateria şi materia întunecată şi cum se formează găurile de vierme în Univers.

Dl. Keshe ne dezvăluie în acest filmuleţ că antimateria nu-i chiar atât de anti, materia întunecată nu-i chiar atât de întunecată iar găurile negre în lumina acestor noi cunoştințe și înțelegeri despre Univers, nu-s chiar atât de negre.

El ne explică că Plasma conţine 3 elemente esenţiale, anume: materia, antimateria şi materia întunecată, iar antimateria este centrul de energie al materiei, soarele în varianta plasmatică sau centrul plasmei fundamentale.

Să-i dăm cuvântul dlui. Keshe:

Plasma Iniţială, aşa cum am explicat mai devreme, este o materie pe care o putem vedea şi atinge… o putem simţi.

Astfel, pentru prima dată, noi denumim descompunerea fundamentalei… a Plasmei Iniţiale Fundamentale, neutron. Acesta se descompune într-un electron şi un proton.

Astfel, descompunerea Plasmei într-un electron şi un proton aduce în atenţie un aspect total diferit, o înţelegere total diferită a lumii fizicii.

Noi vedem că materia, aşa cum am explicat chiar anterior, pentru a fi tangibilă, trebuie să posede câmp magnetic, şi trebuie să posede şi câmp gravitaţional.

Însă, există trei câmpuri pe care noi le căutăm. Dar, aceasta este doar partea tangibilă a materiei, a Plasmei.

………………………………………………….

Motivul este că, până în prezent, exista credinţa printre fizicienii nucleari şi cei teoreticieni, că atunci când Materia şi Antimateria vin în contact, Materia… dispare, nu rămâne nimic. Unele sarcini pe care le vedem… şi deoarece ele se echilibrează unele cu celelalte, sarcinile fiind sarcini echilibrate, materia dispare.

Aceasta este împotriva legilor fizicii, aceasta este împotriva a orice cunoaştem noi în lumea fizicii. Nu există nici o şansă ca două materii reale să poată veni împreună, iar apoi când ele interacţionează şi vin împreună, să nu rămână nimic.

Astfel, noi am descoperit, am dezvoltat tehnologia, am dovedit teoretic şi ştiinţific, că practic, Antimateria este ca şi Soarele în condiţie Plasmatică, este centrul energiei, este posesorul Energiei Principale, al câmpului magnetic al materiei.

……………………………………………………

Antimateria este Soarele plasmei, este centrul Plasmei. Partea materială pe care noi o vedem, este partea tangibilă, este cea mai slabă parte.

Plasma posedă Materie Întunecată, de asemenea ceea ce înseamnă că în interiorul Plasmei, avem principalii constituenţi, care sunt: Antimateria, Materia şi Materia Întunecată.

Şi datorită modului în care acest material este produs, această Plasmă este produsă, fiecare are propria magnetosferă, fiecare are propria gravitaţie, fiecare are propriul câmp magnetic, fiecare are propria masă. Astfel, în realitate, masa Plasmei reprezintă o colecţie de mase ale Materiei, Antimateriei şi Materiei Întunecate.

Iar în realitate, modul în care Plasma este creată în Univers, când acestea se unesc, atrag alte câmpuri magnetice, care sunt libere în mediu. Aceste câmpuri magnetice libere, care nu sunt asemănătoare în putere, acestea tind să fie dinamice şi se rotesc în centrul Plasmei.

……………………………………………………..

… O denumim aşa, pentru că este un câmp toroidal. În „fizica visurilor”, ei îi zic gaură de vierme. Aceasta în realitate este un câmp magnetic, doarece nu are multe alte câmpuri în interior, potrivite pentru a-i crea propria masă, pentru a crea propriul câmp gravitaţional, toate aceste câmpuri magnetice libere, se rotesc – întâlnesc – în centru.

Şi în acelaşi timp, există alte câmpuri, care nu sunt în realitate parte a materiei, deoarece acestea sunt libere, acestea nu se potrivesc în nici o formă. Deci, ceea ce se întâmplă în realitate, este că, acestea sunt doar câmpuri libere în Plasmă.

Ce se întâmplă în aceste plasme, ce se întâmplă cu plasma Antimateriei, când aceasta vine în apropierea câmpului toroidal, aceasta câştigă acceleraţie, ea câştigă energie de la tor, deoarece acesta este dinamic.

Acelaşi lucru se întâmplă cu Antimateria, şi la fel se întâmplă cu componentă materială a Plasmei. În carte, noi explicăm ce este Materia Întunecată, ce sunt Materiile Întunecate, şi cum este create acestea.

Într-un mod foarte simplu, noi explicăm Materia Întunecată ca fiind în realitate o materie, în care câmpul magnetic al acesteia, se află efectiv în echilibru, cu câmpul magnetic al mediului Plasmatic. Astfel, puterea câmpurilor magentice fiind identică, acestea nu creează nici o lumină, în interacţiunile dintre ele. Vom explica crearea luminii mai încolo, şi vom explica mult mai clar ce înseamnă aceasta.

Deci, în realitate, dacă schimbăm condiţiile Plasmei, sau mediul Plasmei, vom descoperi că Materia Întunecată devine Materie vizibilă, fiindcă doar puterea câmpului magnetic al Plasmei a fost schimbat. În lumea fizicii, ei numesc apariţia materiei din nimic, „particule virtuale”. Nu există virtualitate, ele sunt de fapt materie, dar deoarece câmpul lor magnetic sau magnetosfera acestora, se află în echilibru, cu puterea câmpului magnetic din interiorul mediului Plasmatic, Materia nu crează nici o lumină, de aceea aceasta apare ca fiind întunecată.

Astfel, în realitate, tot ceea ce avem: aceasta este structura a ceea ce noi denumim Plasma Fundamentală Iniţială, se numeşte neutron, şi aceasta este ceea ce structura plasmei este. De aceea, brusc savanţii văd „cu uimire”, Antimateria; dar, nu există nimic „anti” despre ea! În realitate, este cea mai fundamentală parte materială a Plasmei.

Şi când zici, că materia se ciocneşte, este absorbită sau vine în contact cu Antimateria, şi nu rămâne nimic, aceasta este o eroare. Este ca şi cum am zice: „Pământul loveşte Soarele, şi nu mai rămâne nimic din Soare şi din Pământ” Nu există aşa ceva!

Ceea ce rămâne, materia, este absorbită în câmpul magnetic de puterea Antimateriei, ele sunt încă de două puteri diferite, iar când tu vezi lumina care apare, este ca şi atunci când Pământul loveşte suprafaţa Soarelui, rezultă nistre expulzări de radiaţie.

Şi asta se întâmplă. Şi aceasta deoarece magnetosfera, câmpul magnetic al Pământului, materia, vine în contact cu magnetosfera Antimateriei, iar când două Plasme vin în contact, interacţiunea câmpurilor crează ceea ce noi numim lumina… de diferite lungimi de undă.”


Dacă ai întrebări sau nelămuriri, ori vreo sugestie, aştept nerăbdător feedbackul tău!

Dacă ai şi alte curiozităţi legat de sănătate, energie sau alte domenii ale tehnologiei Keshe, consultă şi această listă de articole de mai jos:

Partea 1 – Ce Este Gravitația? Introducere Carte Keshe

Primul Meu Magrav – Manual De Construcţie Pas Cu Pas

Aplicaţii Nano Şi Gans Pentru Sănătate v.1

DISTRIBUIȚI