Partea 1 – Ce Este Gravitația? Introducere Carte Keshe

3201

Ordinea Universală A Creării Materiilor – Prima Carte A Dlui. Keshe

Continuăm seria de informaţii legate de tehnologiile plasmatice Keshe, de această dată începem o serie de 4 filmuleţe (mulţumiri traducătorilor) care sunt o prezentare filmată a primei cărţi lansate de dl. Keshe în 2009, Ordinea Universală A Creării Materiilor (The Universal Order Of Creation Of Matters).

În această prezentare video împărţită pe patru părţi, dl. Keshe explică cum sunt create materiile în Univers, ce este antimateria şi materia întunecată, cum apare şi ce este gravitaţia, ce este cu masa atomului, ce este fuziunea nucleară din perspectiva noilor tehnologii plasmatice, cum apare mişcarea în Univers şi cum se formează lumina.

dl. Keshe ne explică cum sunt create materiile în univers şi cum apare gravitaţia că rezultantă a interacţiunilor de câmpuri magneto-plasmatice.

De asemenea, ne explică de ce tehnologiile nucleare nu sunt soluţia pentru viitorul energetic al omenirii. El afirmă că inginerilor şi oamenilor de ştiinţă ai zilelor noastre, le lipsesc înţelegerea faptului că, în Univers, fuziunea sau fisiunea nucleară se petrece în prezenţa unor câmpuri magrav plasmatice. Noi în schimb, am rămas tot la forţă brută, încercăm să forţăm unirea atomilor prin metode brute, din această cauză nu suntem în stare să extragem maximum de energie din acceste procese nucleare.

Sa-i dam cuvantul dlui. Keshe:


„Omul, de la începutul timpurilor, a văzut focul, şi a urmat acelaşi model. Motivul pentru care a fost realizată această scenă, cu locul în faţă focului, este pentru a readuce realitatea de unde venim… şi spre care ne îndreptăm.

Omul, în junglă, a văzut focul, lemnul. El a învăţat cum să facă focul. El a utilizat focul într-un mod industrial, pentru a adăuga la nevoile sale, la cerinţele sale, ceea ce a vrut să creeze cu el, el a folosit focul pentru a crea oţelul, iar apoi, a ajuns să înţeleagă cărbunele, utilizarea lui, iar apoi l-a utilizat, şi totuşi, din nou… arzându-l.

În trecutul recent, am descoperit petrolul, în ultimii 200 de ani, şi în continuare, am utilizat petrolul… arzându-l. Fizicienii nucleari au ajuns la o nouă tehnologie, pe care ei o denumesc fuziunea nucleară. Dar şi această tehnologie de generare a energiei, este departe de-a fi eficientă, asta deoarece inginerilor şi oamenilor de ştiinţă din ziua de astăzi, le scapă un element esenţial în înţelegerea şi eficientizarea proceselor nucleare.”

Materie, Antimaterie şi Materie Întunecată

„Materia din această carte, nu este materia solidelor a gazelor şi-a lichidelor. Materia despre care noi vorbim, este Materia Fundamentală, compusă din: Materie, Antimaterie şi Materie Întunecată.

…Plasma conţine: Materie, Antimaterie şi Materie Întunecată, iar unele forţe ale câmpului magnetic din interiorul plasmei, unele lucrează în conjuncţie cu celelalte, iar altele sunt libere.

Pentru prima dată în această carte, noi explicăm că a venit timpul ca omul să renunţe la răul arderilor… la arderea lemnelor, la arderea materialelor, pentru a crea energie şi mişcare, pentru a învinge gravitația, şi pentru a ridică materia în spaţiu.

Pentru prima dată în această carte, noi arătăm cum, câmpurile magnetice ale Materiilor Fundamentale, care sunt: Antimateria, Materia Întunecată şi Materia Plasmei, pot fi acum utilizate pentru a crea mişcare, energie, fără arderi… utilizând câmpurile magnetice.”


Dacă ai întrebări sau nelămuriri, ori vreo sugestie, aştept nerăbdător feedbackul tău!

Dacă ai şi alte curiozităţi legat de sănătate, energie sau alte domenii ale tehnologiei Keshe, consultă şi această listă de articole de mai jos:

Partea 2 – Materia, Antimaterie Și Materia Întunecată, Introducere Carte Keshe

Primul Meu Magrav – Manual De Construcţie Pas Cu Pas

Blueprint Lecţia 1 – Cum Se Bobinează Corect Bobinele Magrav?

Aplicaţii Nano Şi Gans Pentru Sănătate v.1

DISTRIBUIȚI