Ordinea Universală A Creării Materiilor, Prima Carte A Dlui Keshe Tradusă În Limba Română

0
1093

Ordinea Universală A Creării Materiilor

Prezentăm în premieră prima carte a dlui Keshe tradusă în limba română.

Multumim cu această ocazie dlui Keshe pentru că împărtășește cu noi viziunile sale în ceea ce privește Universul, materia, energia, viața și sufletul creație în sine.

Tot pe această cale, mulțumim traducatoarei noastre neobosite, Kate Tiss, care ne-a susținut cu dăruirea și căldura sufletului ei, traducând în limba română o imensă cantitate de materiale, astfel încât, cei care nu cunosc limba engleză, învățăturile dlui Keshe să le fie accesibile și în limba română.

Cartea de față, este prima carte scrisă de dl. Keshe, care a fost publicată în anul 2009.

Printre subiectele dezbătute în carte, sunt felul în care materia, antimateria (materia tranzitorie) și materia întunecată (materia principală) sunt create în Univers.

De asemenea, dl. Keshe explică ce sunt câmpurile magravs, ce este gravitația, magnetismul, inerția… cum s-au format câmpurile magnetice și gravitaționale ale planetei, cum se crează lumina, ce cauzează rotația planetei și care este sursa de căldură din miezul planetei.

Pentru cei care nu știți, vă reamintim că dl. Mehran Tavakoli Keshe s-a născut în Iran în anul 1958. Fiind fiul unui inginer în raze X, acesta a fost introdus în lumea radiaţiilor şi-a ştiinţelor nucleare de la o vârstă foarte fragedă.

În 1981 a absolvit Colegiul Queen Mary, Universitatea din Londra, ca inginer nuclear specializat în tehnologia sistemelor de control al reactoarelor nucleare.

Dl. Keshe şi-a petrecut de atunci anii în studiul şi cercetarea Universului, în special a modului în care stelele şi planetele creează gravitaţie, mișcare, energie, lumină şi căldură.

În acest scop, a conceput şi dezvoltat sisteme şi tehnologii care să genereze gravitaţie şi energie cu ajutorul unor reactore plasmatice accesibile oricui şi în condiţii uzuale, tehnologie care este de asemenea abundentă, curată, sigură şi pacifistă.

Proprietăţile intelectuale legate de această tehnologie au fost transferate Fundaţiei Keshe pe care a fondato la începutul anilor 2000.

În anul 2005, au fost solicitate câteva brevete internaționale pentru înregistrarea tehnologiei așa numitului reactor cu plasmă, acoperind toate aspectele posibilei sale utilizări, adică câteva sute de aplicații.

Cartea se poate descărca de pe pagina scribd a siteului magrav.ro, este liberă să fie descărcată, este în format pdf și poate fi citită gratuit pe orice dispozitiv electronic.

Este interzisă comercializarea acesteia sub orice formă!

De asemenea, pentru cei care doriți și aveți posibilitatea, orice donație în contul Fundației Keshe este binevenită.


Ordinea Universala a Crearii Materiilor by www.magrav.ro on Scribd

DISTRIBUIȚI