Noua Versiune Fără Compresoare A Generatorului Independent Magrav

3807

Noua Versiune Solid State A Generatorului Independent Magrav

Avansăm cu publicarea informaţiilor despre noul generator independent magrav, cu o nouă actualizare (încă de laborator) a acestuia, versiunea Generator Magrav Independent Solid State, sau Generator Magrav Independent Fără Piese În Mişcare.

Prezentam în unul din articolele precedente, noul generator independent magrav hybrid, ca o mare reuşită a cercetătorului Douglas, cât şi o nouă linie de cercetare şi direcţie a fundaţiei Keshe, generatoarele magrav independente.

În acest articol vom avansa şi mai mult cu studiul acestor generatoare magrav, de această dată voi prezenta o versiune momentan doar discutată/cercetată de echipa dlui. Keshe în laborator şi testată de mai mulţi cercetători la nivel mondial, parţial de un alt cercetător de bază al fundaţiei, dl. Armen Guloyan, o versiune care se vrea a fi fără piese în mişcare, fără acele compresoare frigo prezentate în versiunea anterioară.

Dl. Keshe ne explică că în viitorul apropiat, noile versiuni de generatoare Keshe independente, nu vor mai avea părţi active sau mecanice. Crearea condiţiilor de eliberare/declanşare a plasmei cât şi alte sisteme ale generatoarelor vor fi înlocuite cu alte sisteme plasmatice sau chiar electronice.

Noua versiune de generatoare magrav independente se vor baza pe manipularea câmpurilor la nivel plasmatic și pe manipularea conexiunilor. Acestea vor fi alcăuite doar din sisteme/bobine magrav care vor veni conectate și manipulate în așa fel încât, să se urmărească obținerea acelei bucle infinite pe care o regăsim la generatorul magrav a lui Douglas, cu cele două compresoare conectate în antifază.

generator-magrav-independent-solid-state-arman

Pentru a-ți uşura munca de înţelegere a generatorului Magrav a lui Douglas, versiunea ulterioară a lui Arman şi a celor din Arizona, precum şi celelalte versiuni ce vor apărea inclusiv cea de buzunar, îți recomand să studiezi filmulețele prezentate mai jos, precum și articolele de mai jos, iar dacă cunoști limba engleză îți recomand atelierele internaţionale 128132, 133, 134 şi 135 în această ordine.

Economie De 75% Cu Două Sisteme Magrav Conectate Împreună

Noul Generator Independent Magrav Hybrid v.1

Prima Unitate Magrav Generator de 5kW Complet Independentă!

Sugestia mea este să te pregăteşti cu ceva de notat pentru a lua notiţe, a face adnotări, comentarii şi întrebări, începând chiar de la primul articol. Nu rămâne cramponat la sensul unui cuvânt sau al unei explicaţii, notează-le, subliniază-le şi încercă să le înțelegi pe parcursul celorlalte articole sau fragmente video, sau în ultima instanţă lasă-le la urmă după vizionarea și studiul tuturor articolelor și materialelor video.

Recomand să ai schema în faţă, indicat scoasă la imprimantă color şi pe foaie cel puţin A4. Schema tradusă o găseşti mai jos:

Un ultim sfat pentru cei deloc acomodaţi cu teoriile şi tehnologiile plasmatice Keshe precum şi cu terminologia folosită, este să vizionaţi toate filmele că pe nişte seriale SF, ca niște copii curioși și deschisi la minte, iar dacă veți persista pentru a înțelege, în timp le veţi revedea cu alţi ochi.

Succes și spor la studiu!

DISTRIBUIȚI