Noile Unități Magrav Generator

9958

Condiţionarea Şi Evoluţia Sistemelor Magrav

Continuăm trecerea în revistă a informaţiilor despre tehnologiile Magrav, de această dată cu o serie de informaţii/actualizări despre condiţionarea unităţilor magrav energie.

În aceste 2 filmuleţe (care sunt prezentate împreună şi care sunt bucăţi din conferinţele internaţionale şi publice, 19 respectiv 118), dl. Keshe ne explică care sunt acum cele mai actuale metode de condiţionare a unităţilor magrav.

Metodele de condiţionare sunt acele metode prin care, activăm sau solicităm plasma să se formeze în unităţile magrav. Plasmă care va suplimenta pe urmă, consumul de energie.

Prima metodă a etapei de condiţionare, chiar la început, consta în alimentarea magravului treptat cu nişte consumatori începând cu: 15 W, 100, 500 şi până la 2000 W spre finalul perioadei de condiţionare. Acest procedeu era responsabil cu stimularea plasmei de-a se forma, consumatorii fiind adăugaţi treptat pe o perioadă de 21 de zile.

A doua metodă mai îmbunătăţită, testată de echipa de cercetare din laboratoarele dlui. Keshe, dar care nu a fost testată decât foarte puţin, consta în alimentarea unităţii magrav, cu o lampă led sau un bec economic de maxim 15W şi lăsat să funcţioneze încontinuu.

Iar a treia metodă, şi cea mai recentă şi cu rezultatele cele mai remarcabile, este aceea de-a alimenta frigiderul din priza magravului, adică de-a pune frigiderul ca şi consumator în magrav.

Dl. Keshe a descoperit (din mai multe experimente individuale în diferite ţări la diferiţi utilizatori de magrav, şi confirmate acum de echipa de cercetare şi inovare), că frigiderul pare a crea nişte condiţii care stimulează formarea plasmei într-un timp foarte scurt, cu eficienţe ridicate şi fără a mai fi nevoie de adăugarea altor consumatori.

Datorită componentelor şi funcţionarea sistemului de răcire al frigiderului, compresorul şi celelalte componente cum sunt: termostatul, lampa din frigider şi restul circuitelor electronice/electrotehnice crează condiţia perfectă pentru formarea plasmei în unităţile magrav.

Tocmai pentru aceste alternanţe pe care frigiderul le are: atunci când funcţionează comprimă agentul de răcire și are un consum mai ridicat, iar când nu mai funcţionează și este în stand-by consumă foarte puțin curent electric, tocmai acestea alternanţe de pornit-stand by/consum mare-consum mic, se pare că sunt secretul producerii rapide a plasmei în unităţile magrav.

Dl. Keshe ne mai explică că aceste unităţi magrav condiţionate prin această metodă, cu frigiderul, în timp devin generatoare magrav. Adică, ajung să producă atât de multă plasmă, că în cele din urmă se vor putea decupla de la reţea şi consumatorii din prizele acestor sisteme, să funcţioneze în continuare ca şi cum ar fi alimentate de la reţea!

Dl. Keshe ne explică că, transformarea printre altele, în timp (după 3-6 luni de funcţionare) a unităţilor magrav este dată tocmai de acele alternanțe de funcționare/consum ale frigiderului, care creează condiţiile necesare pentru a declanşa plasma şi-a deveni apoi, în timp generatoare magrav. Acestea nu vor mai avea nevoie de reţea, ci doar de-o împământare ca punct de comparaţie între materie şi plasmă, împământare care „va avea şi funcţia de mimare” a frecvenţei reţelei.

La ora actuală, echipa dlui Keshe testează câţi kW de energie pot susţine aceste sisteme magrav condiţionate prin această metodă?

Pe siteul fundaţiei, ei oferă garanţie pentru noile sisteme magrav, pentru consumuri de până în 3 kW. Deci, se pare că aceste unităţi magrav condiţionate cu această metodă, pot suplimenta consumuri de până la 3 kW.

Dl. Keshe ne sugerează să folosim acest mod de condiţionare pentru unităţile magrav, chiar şi cei care și-au făcut singuri propriile magravuri sau au cumpărat unitatea de la fundația Keshe, și-au parcurs o condiţionare clasică, deoarece reducerea consumului de energie este mult mai redusă decât cu condiţionările clasice.

De aici dl. Keshe ajunge să explice crearea condiţiilor plasmatice pentru wireless energy, transmiterea energiei fără fir – visul măreţ a lui Nikola Tesla.

El ne explică că folosind mai multe unităţi magrav în cascadă, se creează o plasmă care, va putea pune în funcţiune orice aparat electrocasnic/electronic din acea zonă plasmatică, fără să mai fie conectat la reţea.

Cele două sisteme magrav vor deveni atât emiţător cât şi receptor de plasmă! Vezi imaginea de mai sus.

Dl. Keshe ne spune că a văzut aceste manifestări în peste 5 ocazii diferite, deci, zice el, avem un model. A văzut aceste manifestări în special la magravurile care au fost utilizate cel puțin 6 luni.

Deci, se pare că suntem ceva mai aproape de realizarea visului lui Tesla, transmiterea energiei fără fir sau prin aer cum se mai numește, dar nu cu bobine și alte componente/sisteme ineficiente și costisitoare, ci prin modul prin care natura o face. Iar natura știe ce face și cunoaște mult mai multe dect noi!

Cum se construiesc aparatele magrav, vezi aici câteva articole:

Primul Meu Magrav – Manual De Construcție Pas Cu Pas

Dovadă Economie Magrav Energie De 90%

Blueprint Lecția 4 – Condensatorii Plasmatici

Blueprint Lecția 3 – Acoperirea Bobinelor Cu GANS

Blueprint Lecția 2 – Nanoînvelirea Cu Flacără

Blueprint Lecția 1 – Cum Se Bobinează Corect Bobinele Magrav?

DISTRIBUIȚI