Noile Tipuri De Condensatori Plasmatici Douglas Si Plasmatici Inelari

2182

Condensatorii Plasmatici Inelari Vernie

Continuăm seria de articole informative, cu informaţii noi privind noile tipuri de condensatori plasmatici Keshe. În aceste filmuleţe, dl. Keshe prezintă două modele de condensatori noi, care potrivit acestuia sunt mult mai eficienţi dpdvd plasmatic şi energetic.

Prototipurile de condensatori sunt dezvoltate de către 2 cercetători ai fundaţiei Keshe, dl. Vernie şi dl. Douglas.

Voi începe prin a prezenta prima dată condensatorii plasmatici inelari Vernie. Este vorba de un model de condensatori plasmatici care sunt construiţi nu cu bobine din sârmă de Cu, ci cu inele de Cu sau alte metale.

Construcţia acestor condensatori este puţin diferită, deoarece pe firul central nu se mai foloseşte hârtie de gătit, ci doar folie de Aluminiu nano + nanoinvelis de gans electrolitic cu fulerene.

Dl. Keshe afirmă că vibraţia acestor inele de metal duce la declanşarea unei energii plasmatice foarte mari. De altfel, folosind gradiente diferite de metale: Cu, Al, Titan toate Nano, putem să obţinem o energie plasmatica foarte mare.

Dl. Keshe mai afirmă că în funcţie de poziţia acestor metale şi unde vom măsură, faţă de punctul central care este miezul condensatorului (minus), se pot obţine tensiuni de zeci, sute şi chiar mii de volţi! Vezi imaginea de mai jos:

keshe-condensatori-plasmatici-noi

Tot aici, dl. Keshe mai explică că, cu aceşti condensatori, sau modelul plasmatic al acestor condensatori, putem crea diferite tipuri de metale; cu cât este energia mai mare (probabil dl. Keshe se referă şi la condensatorii de faţă, cu cât te apropii mai mult de cei 1000 de V) cu atât mai grele sunt metalele obţinute.

Condensatorii Plasmatici Douglas

Condensatorii plasmatici Douglas sunt condensatorii pe care acesta i-a folosit pentru generatorul independent prezentat în urmă cu câteva săptămâni.

Douglas mărturiseşte că unul din condensatori s-a ars, iar în locul unde s-a produs scurtcircuitul, el afirmă că ceea ce a obţinut este aur, mici porișori de aur. De asemenea el afirmă că le-a cerut parerea şi unor bijutieri iar aceştia ai afirmat că sunt foarte mari şanse ca ceea ce a obţinut el acolo să fie aur.

Douglas mai afirmă că, 4 condensatori de acest gen, sunt capabili să genereze o energie de 6 Kw.

Ne mai mărturiseşte că nanoinvelirea firului central al acestora, a durat cca. 3 luni şi că au fost nanoinveliti cu sodă caustică la rece, după modelul primar al dlui. Keshe, cel cu sticla de coca-cola.

DISTRIBUIȚI