Megavalul – Tehnologia Keshe

2488

Două Valuri Care Se Sincronizează Formează Un Megaval

Curios din fire despre cum funcţionează Natura, Universul, despre cum funcţionăm noi oamenii la nivelul relaţiilor sociale, cum ne afectează tehnologia comportamentele/evoluţia şamd, anul trecut, am dat peste o carte tare interesantă. Foarte clară în idei, palpitantă şi cu multe exemple explicative, m-a captat imediat; această carte avea să-mi satisfacă multe din aceste curiozităţi, şi să-mi deschidă mintea spre observarea tiparelor din Natură!

Un anume capitol mi-a atras atenţia în mod deosebit. Capitolul în care se descria formarea valurilor şi arta surfului, a unei categorii de surferi care şi-au dezvoltat intuiţia în observarea valurilor şi mai ales a megavalurilor, care le va aduce acea experienţă plină de adrenalină.

„Când două valuri se întâlnesc/ciocnesc, unul din două lucruri se poate întâmpla: pot să se anuleze reciproc sau, dacă se sincronizează optim, se pot combina şi îşi cresc intensitatea.

Acestea se numesc: interferenţă disctructivă – când cele două valuri se anulează, şi respectiv interferenţă constructivă – când cele două valuri se sincronizează şi formează un megaval.”

Ei bine, după cum vedem, Natura funcţionează, se extinde, crează urmând nişte tipare, matrice bine definite. În lecţia trecută, Dl. Keshe ne explica atât de simplu, că între o portocală şi-o planetă, stea sau galaxie, dpdv al formării şi-al caracteristicilor plasmatice ale acestora, practic nu există nicio diferenţă. Curgerile fluxurilor plasmatice sunt aceleaşi atât la scară mică în fructe cât şi la scară cosmică, în planete, stele sau galaxii.

Acelaşi lucru se întâmplă şi în domeniul relaţiilor umane sau al dezvoltăriilor tehnologice şi ştiinţifice. Lucrurile stau asemănător când vine vorba de evoluţie, dezvoltare sau orice altă transformare care ne marchează existenţa atât că individ unic, cât şi colectiv, la nivel de umanitate.

Marele savant, Nikola Tesla, a transformat atât individul cât şi societatea din secolul 19 şi până în prezent. Genialitatea descoperirilor şi invenţiilor sale, au creat valul care a marcat începutul unei noi ere, o eră a tehnologiei şi-a dezvoltărilor industriale. Marii magnaţi au „văzut” imediat valul – implicaţiile tehnologiilor şi descoperirilor sale, asupra soceitatii. Nu-i de mirare de ce numai o parte din invenţiile lui Tesla au fost finanţate de Morgan şi de alţi magnaţi ai vremii. Acele care produceau capital şi ţineau masele ocupate/în control.

Nikola Tesla a fost un titan al vremurilor lui! Descoperirile şi invenţiile sale, au creeat o mulţime de megavaluri de-alungul istoriei! Totuşi, din nefericire, a fost uitat şi şters din istorie.

Ei bine, istoria oarecum se repetă cu cazuri similare, cu genii care văd lucrurile diferit şi înţeleg parţial sau mai complex cum funcţionează Natura şi Universul.

Trăim din nou ca şi umanitate, experienţa de-a avea printre noi maeştrii care ne învaţă şi ghidează spre evoluţie.

Megavalul Keshe, nu este altceva decât o alcătuire de două valuri care s-au sincronizat perfect. Acest maestru, dl. Keshe, nu este altceva decât noul val care a început să se contureze. Este valul care s-a format cu ceva timp în urmă, care, s-a maturizat încontinuu şi care, ne aduce prin intermediul internetului, tehnologia şi ştiinţa plasmatică. O ştiinţă şi-o tehnologie care, de această dată, nu mai este în mâinile unor magnaţi egoişti, ci în computerele şi atelierele noastre. Este a noastră, a umanităţii 2.0, a MOZHAN-ilor!

fundatia-keshe

Al doilea val este internetul, care, prin ale sale terminaţii nervoase, informaţia circulă cu viteza luminii în toate colțurile pământului, astfel că, toţi avem acces şi dreptul (nu în totalitate încă) în mod egal la informare. Această reţea vastă de terminale digitale interconectate, i-ar fi fost de mare ajutor lui Tesla. Foarte interesant că, a şi imaginato aşa cum o avem astăzi: cu o mulţime de terminale digitale, senzori, monitoare interconectate toate într-un creier global uriaş.

Internetul – acest val uriaş, s-a maturizat foarte mult, iar acest lucru permite ca informaţiile şi cunoaşterea tehnologiei şi ştiinţei plasmatice predate de dl. Keshe, să poată fi accesată de oriunde de pe glob, în toate limbile posibile!

„Intuiţia este rezultatul recunoaşterii inconştiente de tipare! Totuşi, aceasta poate fi dezvoltată și prin exerciţiul intenţiei şi practicii, poate fi îmbunătăţită de asemenea. Asta explică de ce, cei mai buni surferi din lume, ajung pe plajă cu multe ore înainte de competiţie sau de momentul de distracţie, şi se uită – urmăresc oceanul – cum se formează valurile. După ani de practică, aceştia simt oceanul şi pot să intuiască formarea acelor megavaluri, care le va aduce ce-a mai tare experienţă.”

Aceasta este o caracteristică a mozhan-lui! Omul care intuieşte schimbarea şi se pregăteşte din timp pentru ea. Dincolo de toate măştile/ipocriziile cu care ne acoperim şi dincolo de toate reticiențele și dubiile pe care le avem față de această tehnologie Keshe, hai să fim sinceri şi să recunoaştem că de fapt la bază, este frica de schimbare, frica de necunoscut, de nou, de ceva diferit!

Frica c-am putea pierde tot comfortul și obișnuințele unor tehnologii limitante, poluante și distructive.

Frica c-am putea pierde atâtea poziții sociale, academice, politice, militare etc.

Frica c-ar trebui să ștergem cu buretele câțiva zeci de ani de știință și avans tehnologic și industrial.

Frica de necunoscut, de învățarea unor noi reguli, perspective și de reforma educației după noile viziuni și științe.

Frica c-am putea avea toate cele necesare din belşug: lumină, energie, hrană, căldură, sănătate, protecţie fără să mai trebuiască să fim sclavi într-un sistem construit şi acceptat de noi cu obedienţă.

Fără să mai muncim şi fără să mai îmbătrânim, ce scoasă din peisaj ar fi viaţa, nu-i aşa? Parcă, n-am mai fi noi… ce-am mai face cu tot timpul ăla liber? Pe toţi sfinţii dacă am ştii ce să facem cu el!

Ei bine, te invit să priveşti din altă perspectiva această ştiinţă şi acest megaval Keshe. Depunem eforturi cu toţi cei care studiem ştiinţele Keshe, să înţelegem şi să le aducem cât mai aproape ca şi înţelegere şi experienţă de nivelul tuturor de înţelegere. Dar, trebuie să faci şi tu ceva.

Te invit să citeşti ceva… ai mai jos o compilaţie de articole interesante sau urmăreşte un videoclip. Sunt cu subtitrare toate, informaţia prin munca care o facem cu acest site și pe grupurile de facebook întreagă echipă, este oferită doar în limba română şi aceasta ne-a fost şi intenţia, să aducem informaţiile şi să fie accesibile pentru toţi românii. Urmărește grupurile de Studii Keshe România pe facebook, pune o întrebare, spune o experiență. Abonează-te la newsletter… nu contează ce, dar este important să faci ceva. Cât poți și cu ce ai la dispoziție. Te invit să fii parte din schimbare!

„Cea mai bună cale de-a fi în apă atunci când apare valul, este să aloci timp înotului!”

Nici nu-ţi imaginezi ce satisfacţii poţi avea, jucându-te cu aceste tehnologii şi descoperind atâtea lucruri interesante/informaţii despre Natură, Univers, ființa umană etc. Dar, mai mult de-atât, faptul că o bobină răsucită si înegrită cu flacără făcută cu mâna ta, poate să-ți amelioreze: dureri de umeri, spate, mâini, picioare și din alte zone ale corpului în interval de câteva minute, acesta este miracolul pe care îl vei descoperi, că poți să te vindeci și să te echilibrezi singur! Trudindu-te să înţelegi şi realizezi lucruri practice, creşti… copilul din tine creşte iar experienţa este unică, directă, profundă şi n-o egalează nicio senzaţie vândută de vânzătorii ambulanţi de iluzii!

Există deja o mulţime de medici, terapeuţi, asistenţi, pensionari, persoane simple cu nevoi/probleme de sănătate, care s-au alăturat megavalului și au început să aplice informaţiile despre gansuri, să realizeze comprese plasmatice, pixuri de sănătate. Toţi au raportat echilibrări, experiente de vindecare, trăiri şi stări sufleteşti de pace/echilibru/armonie.

keshe-sanatate

Pe partea de energie, la fel, aceeaşi poveste… Ingineri, oameni simpli, pensionari toţi cu ce au prin garaje bobinează, nanocoatează şi pun magravuri la condiţionat. Foarte mulţi au raporte de economii la facturi, tot felul de fenomene interesante.

Experienţa este unică, fascinantă iar miza este enormă! Niciodată umanitatea n-a mai avut această şansă/oportunitate! Văzând cum evoluează lucrurile şi cât de critică este situaţia la nivel global în ceea ce priveşte goana tot mai acerbă în a jefui şi-a consuma toate resursele planetei, într-adevăr suntem la o răscruce de drumuri ca şi umanitate. Întrebarea este: vom reuşi să depăşim stadiul acela (când răspundem ca nişte zombii doar la stimulii din reptilian) din experimentul cu acele maimuţe care îşi dădeau în cap una alteia, când una dintre ele vroia să facă ceva diferit, chiar dacă acest lucru nu le afecta cu nimic pe celelalte?


Alte articole ce ar putea să te intereseze:

Schimbarea Condiției Cancerului

Vindecarea Ulcerului La Stomac Cu Apă De GANS

Aplicații Nano Și Gans Pentru Sănătate v.1 

 Primul Meu Magrav – Manual De Construcție Pas Cu Pas

Barieră Fonică Obținută Prin Interacțiunea Câmpurilor Plasmatice

Dovadă Economie Magrav Energie De 90%

Primii Oameni În Spațiu Folosind Tehnologia Plasmatică Keshe!

DISTRIBUIȚI