Mărturiile Unui Aplicant Al Tehnologiilor Plasmatice Keshe

3615

În acest articol vă prezentăm mărturiile unui coleg din Târgu Mureş care le-a publicat pe Grupul De Studii Keshe România. El ne detaliază cum a început iniţierea în tehnologiile şi ştiinţele plasmatice Keshe şi cum din aproape în aproape, a aplicat cunoştinţele cumulate, pe problemele de sănătate ale celor apropiaţi, cu rezultate extraordinare!

Vă reamintim că informaţiile de pe acest site au scopul doar de informare.

www.magrav.ro nu oferă trucuri rapide, soluţii magice ori sfaturi medicale la problemele de sănătate cu care se confruntă o persoană. Noi doar oferim informaţii despre tehnologia plasmatică oferită de către dl. Keshe întregii lumi.

Responsabilitatea de-a studia, aprofunda, înţelege şi aplica pe propria răspundere tehnologiile Keshe îi revine cititorului.

De asemenea, tehnologiile plasmei nu vindecă sau tratează problemele grave de sănătate. Acestea oferă condiţii organismului şi mediului prin care acesta se echilibrează energetic şi emoţional, dispariţia problemei de sănătate fiind doar un efect secundar, efect care, nu apare întodeauna, deoarece cauzele problemelor de sănătate pot fi mult mai complexe şi ţin de mai mulţi factori interni sau externi.

Indiferent de problema de sănătate avută, vă sfătuim să consultați un medic, terapeut sau specialist şi să discutaţi deschis cu el problemele de sănătate pe care le aveţi, împreună veți găsi cauza şi soluţiile cele mai potrivite situaţiei dvs.


Pe scurt despre mine. Mă numesc Codarcea Vasile, am 47 ani, şi locuiesc în suburbia oraşului Târgu Mureş.

Acum aproximativ un an, mai exact în luna noiembrie 2015, pe un forum am dat întâmplător de un link al unui film despre dl. Keshe şi anume Fundaţia Keshe. Prezentarea este un film subtitrat în limba română.

Atunci a început totul, am găsit videouri pe youtube făcute de fundaţie, iar printre ele am găsit şi filme înregistrate de dl. Kakasi Sandor, unde dânsul prezenta atât în limba română cât şi limba maghiară învăţăturile ce veneau de la fundaţia mamă K.F.S.S.I.

Acestea m-au fascinat atât de tare încât am început să construiesc în modul cel mai simplu, am experimentat nanomateriale, am început să fac gansuri, care se făceau încet şi sigur folosind metoda clasică cu legături între plăcuţele din soluţia salină.

Pe atunci am înţeles un mesaj al domnului Keshe, şi anume de a răspândi cunoaşterea şi altor oameni. Mi-am făcut din nou cont Facebook (înainte îl ştersesem în luna august pentru că îl găseam irelevant şi îmi fura prea mult timp din alte activităţi mai constructive) şi am început să urmăresc evoluţia grupurilor de studii, cu cunoştinţe medii în limba engleză, limba română cât şi în limba maghiară, urmăream lucrul căutătorilor cunoaşterii, şi progresăm încet.

Problema de care m-am lovit în discuţiile mele cu alţi oameni, a fost scepticismul lor faţă de energia plasmatică, de întrebuinţări ca: sănătate , alimentaţie, energie, transport şi nu în ultimul rând călătoria în spaţiu.

După un accident suferit de nevasta mea şi anume s-a ars la mâna stângă stropindu-se cu apă clocotită s-a întâmplat la muncă, unde colegele ei au exclamat că acea arsură de gradul 2-3 nu se va vindeca bine într-o lună, mai ales că a fost implicate şi încheieturile degetelor.

Am adus-o acasă de la serviciu, cu lacrimi în ochi citeam suferinţă durerilor ce o avea. Citisem înainte de cum putem face rapid o unitate plasmatică care alina durerea foarte rapid, şi anume ce numim azi pachetele de sănătate. Am luat repede mănuşile şi puţin tifon dintr-o trusă de prim ajutor, am căutat o pungă cu fermoar şi după aceea am îmbibat-o în puţin gans şi apa gansului de CO2-ZnO, şi le-am dat să le pună pe arsură. A fost un şoc nu doar nevestei mele cât şi mie, să văd mâna umflată roşie şi plină de băşicile formate de arsură, cum durerea a dispărut în aproximativ 5-7 minute.

Mai târziu fiind ocupat în camera am auzit apa curgând la robinetul din bucătărie, şi am ieşit rapid să văd ce se întâmplă. Nevasta mea spăla vasele cu apă caldă. Întrebând-o cum poate face acest lucru, ea m-a liniştit că nu simte nici o durere iar vasele trebuiau spălate oricum. Am verificat mâna ei şi am văzut că toată roşeaţa de pe locul afectat dispăruse, practic pielea avea aceeaşi culoare ca şi în alte părţi ale corpului, inflamaţia dispăruse rămânând doar băşicile formate pline cu lichid.

În zilele ce au urmat am văzut cum în mai puţin de o săptămână, mâna ei s-a vindecat fără să trebuiască să lipsească de la lucru.

Ce s-a întâmplat după acesta experienţă, a fost că nu-mi mai era teamă să vorbesc cu oamenii, chiar şi cu cei sceptici, ştiam sigur că plasma există, nu mai aveam nici un dubiu.

Cum încă nu aveam un Magrav şi cum tot vorbeam cu oamenii şi explicându-le multiplele aplicaţii şi beneficii ce le putem obţine de pe urmă minunatei tehnologii plasmatice, pentru că căutăm oameni cu care să pot lucra în echipă să dezvoltăm această minunată tehnologie, ce credeţi cine erau cei mai receptivi? Cei suferinzi, afectaţi de boli, diferite afecţiuni, şi având diferite dureri. Ştiam că dl. Keshe nu încuraja folosirea şi dezvoltarea aplicaţiilor de sănătate de către cei ce nu erau medici, ei puteau aplica separat la un studio efectuat medicilor de fundaţie. Dar am întâlnit oameni suferinzi, şi care nu aveau posibilităţi în multe privinţe.

Am construit pixuri de sănătate, pachete de sănătate, şi le-am împărţit multor oameni care aveau nevoie de acestea, utilizând apa plasmatică a CO2-ZnO ( în prima fază). Tot ceea ce am făcut a fost pe propria răspundere, ştiam că nu dau greş doar efectele sunt diferite de la persoană la persoană, depinzând de starea spirituală a fiecăruia şi de cât de dibaci puteam combina efectele acestor gansuri.

Un prieten din copilărie în vârstă de 82 de ani, practic îmi este ca un tată, foloseşte pachete de sănătate cu CO2-ZnO-CH3 din luna Iunie 2016. Problema lui fiind uzura articulaţiilor în sold. Nu se putea deplasa doar pe distanţe foarte mici din cauza durerilor. După cam o săptămâna când ne-am întâlnit el mi-a explicat că atât de mult nu s-a putut plimba de câţiva ani, şi că poate umbla şi că simte doar puţină durere, adică durerea este suportabilă. Am întrebat cât timp utilizează aceste pachete, el spunându-mi că el nu se desparte practic niciodată de ele. Cam de două luni consumă şi apă plasmatică de pe gansul de CO2-ZnO, este plin de vigoare şi se bucură de o mobilitate mare, plimbându-se pe distanţe mari, se poate bucura de bătrâneţe şi timpul liber pe care îl are la dispoziţie!

Un alt caz deosebit privit dintr-un unghi aparte, este al unei femei de 62 de ani care de aproximativ 2 luni foloseşte pachete de sănătate, câte două simultan, unul cu CO2-ZnO-CH3 şi cu câteva picături de CuO2 (apă plasmatică de pe gansul de CuO2), asta pentru că la folosirea pachetelor apar culturi de mucegai, iar CuO2 nu lasă să se producă în aceste condiţii în pachetele respective, iar al doilea pachet conţinând apă plasmatică de pe gansul de CO2. Aş dori să precizez că în aceste plasturi adaug şi cca. 1 ml din gansurile respective în afară de cel de CuO2.

Femeia din cauza durerilor reumatice în membrele inferioare era nevoită să folosească baston pentru a putea umbla chiar şi pe distanţe mici. Problema este următoarea: din cauza problemelor financiare ea a fost nevoită să lucreze în Germania, îngrijind nişte persoane în vârstă. După ce a început să folosească aceste pachete care sunt construite într-un mod interesant, eu folosesc nişte lavete din acelea ce se folosesc la spălat vase, sunt de cca. 8-10 mm grosime sunt poroase, drept pentru care mi-am imaginat că ele rămânând ude pe interior cu apa plasmatică de gansuri şi foarte puţin gans, ele având o putere sporită faţă de cele folosite înainte, când utilizăm materiale absorbante din tifon de bumbac.

După cam o lună doamna a venit în ţară iar fiul dânsei a rămas fără un cuvânt când şi-a văzut mama urcând până la etajul 4 într-un timp scurt şi fără să utilizeze bastonul, cu toate că el a fost foarte sceptic, când mama lui i-a spus ce dar primise de la mine şi că a avut efect de la prima utilizare.

Astăzi după aproximativ trei luni de la întâlnirea ei cu plasma, ajută acele persoane în vârstă folosind apă plasmatică, voi scrie detaliat într-un alt testimonial dacă doriţi.

Doamna, este plină de vitalitate, se plimbă liniştită fără dureri, şi poate muncii simţindu-se fericită de schimbările din viaţa ei, dar la fel, nu se desparte de plasturii aceia niciodată, şi nici de apa „magică”, energizată de CO2 pe care o consumă.

Un alt caz de aproximativ o lună, o persoană de 72 de ani, citez de pe postarea de pe grupul de studii Keshe România: Testimonial! Cu adâncă emoţie, aproape în lacrimi am primit azi veşti. Bolnav: bărbat de 72 de ani, cu cancer de prostată în ultimul stadiu.

Dânsul nu se putea deplasa singur, practic trebuie ajutat să meargă la toaletă exterioară locuind în mediu rural. Dureri aproape insuportabile. Nu ştiu dacă cunoaşteţi această frază „Puteţi să-l duceţi acasă, nu mai avem ce să-i facem, să-i administraţi morfină de 3 ori pe zi… mai are de trăit cca. 3 luni” (nu comentez această parte). Nepoata dânsului a primit de la mine 3 pachete de sănătate cu gans de CO2-ZnO (unul), ZnO ( al doilea), iar al treilea avea în compoziţie: CO2-ZnO-CH3 ( nu am vrut să folosesc CuO2 exact pentru în zona organelor genitale nu se recomandă).

Dansa a plecat la unchiul ei, iar cu minimele cunoştinţe, practic a explicat unchiului ei (cum a putut), ce sunt acestea. Vă daţi seama când eşti în stadiul acela, fără nici o speranţă, care a fost reacţia unchiului! A început să folosească cele două pachete CO2-ZnO-CH3 respectiv cel de CO2(m-am străduit să fie cât mai pur). După cca. 10 zile am primit informaţia: Bărbatul MERGE SINGUR, şi LA TOALETĂ, are poftă de mâncare, chiar pofteşte uneori. Durerile s-au redus, practic este un alt om, are chef de viaţă, ascultă muzică, se uită la televizor şi explică tuturor că ce mult bine i-a făcut nepoata ei cu acele punguliţe!

Am vrut să vă împărtăşesc acestea vouă pentru că aşa se cade. De săptămâna viitoare, persoană în cauza va trece la consumul de apă plasmatică, iar la timpul oportun vom face al doilea rând de analize, iar aceste dovezi le vom raporta Fundaţiei mamă Keshe Fundation Spaceship Institute. Sunt fericit, FUNCŢIONEAZĂ de minune. Aveţi curaj, iubiţi-vă şi ajutaţi-vă.

Mulţumesc Fundaţiei Keshe şi tuturor lucrătorilor de bine. Plasma şi Pacea să fie cu voi!

Codarcea Vasile


Pentru a intra în contact cu noi, marea familie Keshe, ne găsiți pe grupurile de facebook Keshe România. Am strâns deja o mulțime de materiale, experiențe, informații toate în limba română. Suntem o comunitate care ne ajutăm și susținem reciproc!

Dacă ai un feedback/mărturie/experiență cu aceste tehnologii, ne-ar place s-o împărtășești cu noi, trimite-ne un email pe contact@magrav.ro

De asemenea, vezi și aceste articole cu mărturii din categoria sănătate:

Vindecarea Ulcerului La Stomac Cu Apă De GANS

Vindecarea Arsurilor Și Refacerea Oaselor Rupte Cu Ajutorul Plasmei

Vindecarea Sabrinei De Artrită Reumatoidă

Mărturie: Curățarea Organismului De Metale Grele Cu Tehnologia Keshe

Aplicații Nano Și Gans Pentru Sănătate v.1

Experimente Extraordinare Cu Apa Plasmatică

Dovezi Și Mărturii – Prima Parte

DISTRIBUIȚI