Instrucțiuni De Folosire A Kit-ului de CO2

2134

În acest filmuleţ realizat de către colegul nostru dl. Arman, el ne prezintă felul în care trebuie utilizat kitul de gans de CO2 şi câteva sfaturi pentru a putea obţine gansul de CO2.

Fiindcă mulţi cititori ai blogului ne-au cerut instrucţiuni de folosire a kitului de CO2 expus în bazarul nostru, iată că le-a venit timpul şi acestor instrucţiuni să fie prezentate.

În viitorul apropiat vor urma mai multe filmări în limba română, în care vom prezenta mai multe etape şi procese, sfaturi şi sugestii în ceea ce priveşte obţinerea gansurilor, spălarea/colectarea/depozitarea/testarea acestora, obţinerea nanomaterialelor şi multe altele.

Până atunci însă, pentru cine doreşte informaţii despre cum se foloseşte kitul de CO2, acest filmuleţ este tot ceea ce are nevoie pentru a începe prima producţie de gans.

Există mai multe tipuri de kituri de CO2 prezentate în mediul online, deşi există detalii care le diferenţiază unele de altele, majoritatea conţin nişte elemente principale şi esenţiale:

 • 2 plăcuţe: de cupru (nanoînvelit) şi de zinc, dimensiunile pot să difere
 • o cutie de plastic de 2, 3 litri sau chiar mai mare
 • 2 conectori cu crocodili sau două sârme pentru conectare
 • un led sau un fan de computer, pentru a ”drena” fluxurile plasmatice în reactor
 • sare marină neiodată sau alt gen de sare, foarte important să fie neiodată
 • apă distilată, preferabil
 • în filmuleţ, mai sunt prezentate şi nişte agrafe şi cruciuliţe de plastic pentru o poziționare a plăcilor mai uşoară şi cu posibilitatea de ajustare a distanţei dintre cele 2 plăci.

Ca şi etape principale enumerăm următoarele:

 • pregătirea plăcuţei de cupru nano (procesul de nanoînvelire, într-un articol viitor vom prezenta şi-un video pe această temă)
 • prepararea apei sărate, se merge pe un procent de 10-20% de sare marină neiodată la litrul de apă distilată
 • apa sărată se pune în vasul de plastic, se pun şi plăcuţele şi se conectează prin intermediul ledului
 • foarte important de precizat că la conectarea plăcuţelor, firul neagru (-), trebuie conectat întodeauna la placa nano, tot neagră… iar conectorul (+) la placa de zinc; acelaşi procedeu trebuie făcut şi la conectarea ledului: conectorul negru (-) se conectează la terminalul (-) al ledului, iar conectorul (+) la terminalul (+)
 • după 3-7 zile urmează etapa de colectare a gansului după caz, se poate face cu o seringă sau se decantează pur și simplu apa de deasupra pe urmă urmează ultima etapă, spălarea gansului cu apă distilată, în 3-5 rânduri după caz, aşa cum sugerează dl. Arman în filmuleţ

Mai multe informaţii despre kiturile de CO2, găsiţi mai jos:

http://shop.magrav.ro/produs/kituri-pentru-producerea-gansului-de-co2/

Mai multe informații despre proprietățile gansurilor în domeniul sănătății, consultă și aceste articole:

Vindecarea Ulcerului La Stomac Cu Apă De GANS

Mărturie: Curățarea Organismului De Metale Grele Cu Tehnologia Keshe

Folosirea GANS-urilor Pentru Vindecarea Rănilor Interne Și Externe

Cum Folosim Penurile, Plasturii, Gansul Și Nanomaterialele?

Aplicații Nano Și Gans Pentru Sănătate v.1

DISTRIBUIȚI