Hrănire Energetică Cu Câmpuri Plasmatice Realizată De Jacky

1305

În acest articol vă prezentăm o serie de informații foarte interesante despre hrănirea energetică și cum omul, se poate hrăni doar cu informație fără a mai avea nevoie de hrană solidă.

Jacky un cercetător francez, a realizat un sistem de bobine magrav de hrănire energetică cu care afirmă el în acest filmuleț, a reușit să se hrănească doar cu câmpurile emise de bobinele și gansurile de pe ele.

Mai concret, el a făcut o listă cu oligoelementele necesare organismului: aminoacizi esențiali, vitamine, minerale etc și a căutat acele elemente (uleiuri, fructe, legume, semințe și altele) care să le conțină pe cât mai multe din aceste oligoelemente și a făcut gans din ele: moringa, spirulina, clorela, linte, ulei de cocos, ulei de măsline etc.

Jackie ne spune că, după ce-a făcut gansul cu toate aceste oligoelemente, a făcut un sistem de două bobine magrav și le-a pulverizat cu acest gans făcut din toate oligoelementele necesare organismului.

Ne mărturisește că, după doar câteva secunde, a simțit în gură transferul energetic, gustul acelor oligoelemente și s-a simțit foarte hrănit, o energie atât de mare încât a avut probleme să doarmă noaptea!

Dl. Keshe ne explică faptul că organismul nostru este capabil să absoarbă direct câmpurile și informația hranei de care organismul are nevoie, și că tehnologiile spațiului se vor baza strict pe aceste sisteme de hrănire energetică!

Rezultatele Remarcabile Obținute De Douglas Cu Apa de Gans Aplicată La Plante

Cultivarea Fructelor Si-a Legumelor Cu Tehnologia Keshe

Conservarea Hranei Prin Metode Plasmatice

Experimente Extraordinare Cu Apa Plasmatică

DISTRIBUIȚI