Hemoglobina Și Refacerea Organelor

2041

Noutăți Ale Tehnologiei Keshe: Crearea Hemoglobinei Și Refacerea Organelor

Continuăm seria de articole destinate tehnologiei plasmatice Keshe, cu un nou şi controversat subiect: reproducerea hemoglobinei în reactoare plasmatice şi creșterea/refacerea organelor.

În continuare am să vă prezint pe scurt un rezumat al filmului de 1:12 minute care este o bucăţică din worksopul nr.141 din 13 Octombrie 2016.

Dl. Keshe spune că emoţia trece prin sângele omului iar sângele o transportă spre celule. Sângele nostru nu există doar pentru a ne alimenta creierul cu energie de care avem nevoie pentru a înţelege mediului. Corpul omului are la atingere emoţii şi acceptarea emoţiilor fizicalităţii. Toate celulele omului au şi poartă emoţii şi alimente prin circulaţia sanguină.

Dl. Keshe ne explică că dacă vrem să hrănim emoţiile omului, putem s-o facem eliberând energia zincului prin obţinerea gansului de CO2 sau de zinc. Însă o putem face mult mai precis vizând direct sângele omului, ceea ce înseamnă să furnizăm emoţia echilibrată direct creierului, celulelor şi organelor omului, folosind însăşi circulaţia sângelui.

Procesul De Realizare A Hemoglobinei Din Amestecul Diferitelor Gans-uri

Concret, el spune că folosind un reactor de producere a gansului de CO2 sau de oxid de zinc, putem crea condiţia formării hemoglobinei în stare pură.

În reactorul unde am obţinut deja gansul de CO2 sau oxidul de zinc şi unde s-a format la suprafaţă apei din acesta ceea ce numim aminoacizii, în spatele plăcuţei de zinc se v-a introduce un cui ruginit astfel încât acesta să atingă fundul vasului – adică gansul de CO2 – şi să facă conexiunea între gans şi aminoacizii de la suprafaţa apei. În acest mod, în reactorul nostru se v-a forma hemoglobina de culoare roşie, pură.

Această hemoglobină aplicată pe 1 sau 2 plasturi şi pusă pe locul unde există o durere sau disfuncţie sau chiar un organ bolnav, aceasta v-a hrăni emoţia acelui organ bolnav echilibrându-l. De asemenea, dl. Keshe spune că aceasta poate fi administrată şi direct în organismul nostru pe cale injectabilă.

Dl. Keshe spune că în viitorul apropiat, cu ajutorul câmpurilor gansurilor vom putea gestiona orice virus sau bacterie inclusiv cele mai periculoase, cum ar fi malaria.

Cu alte cuvinte, dl. Keshe ne spune că un virus, microb sau bacterie apar într-un mediu deoarece condiţiile iniţiale ale mediului respectiv s-au schimbat, permiţându-le astfel acestora să apară. Învăţând cum să gestionăm gansurile şi câmpurile plasmatice, vom reuşi să schimbăm/echilibrăm/restaurăm mediile naturale ale organismului spre exemplu, sau ale unui organ bolnav sau infectat, astfel încât acel virus v-a dispărea de la sine deoarece noul mediu (echilibrator) nu-i v-a mai permite acestuia să supravieţuiască.

Aceasta înseamnă că odată cu apariţia acestei medicine plasmatice, jocurile sănătăţii s-au schimbat. Nu vom mai avea nevoie de injecţii sau alte operaţii medicale pentru a restaura sănătatea organismului nostru sau pentru a îndepărta o viaţă (bacteria, virusul, tumoarea) ci prin manipularea câmpurilor plasmatice vom fi capabili a modifica parametrii mediului unde acestea s-au format sau au evoluat.

Aceasta înseamnă că organele noastre vor putea fi echilibrate permanent şi cu metode naturale, astfel încât acestea vor funcţiona permanent la parametri lor optimi setate de mama natură fără a se mai deteriora.

Această tehnologie şi ştiinţă este spaţială, ceea ce înseamnă că scopul cu care o dezvoltăm cu toţii este de-a oferi omului posibilitatea să-şi poată schimba, dezvolta, repara orice organ, arteră, celulă sau problemă de sănătate pe care explorarea spaţiului o presupune.

Dl. Keshe ne spune că dacă am înţeles procesul de înlocuire a cozii la şopârle, am înţeles procesul nanotehnologiei, a gansului şi-a puterii câmpurilor plasmatice ale acestora, prezenţa aminoacidului şi-a puterii hemoglobinei sângelui. Plecând de la această înţelegere ne vom putea creşte degete, mâini, organe în câteva minute, natural şi în condiţii simpliste, exact aşa cum o fac reptilele.


Consultă și aceste articole:

Folosirea GANS-urilor Pentru Vindecarea Rănilor Interne Și Externe

Vindecarea Fizică Și Emoțională Cu Plasmă

Vindecarea Arsurilor Și Refacerea Oaselor Rupte Cu Ajutorul Plasmei

Schimbarea Condiției Cancerului

DISTRIBUIȚI