Functionarea Frunzezi După Știința Plasmatică Keshe

916

Funcționarea frunzei, conversia elementelor

In articolul anterior, Ce este fotosinteza? dl. Keshe ne explica procesele fotosintezei vazută prin stiintei plasmatice. In acest articol, dl. Kehse ne explice ce este frunza și cum funcționează aceasta din prisma științelor și-a tehnologiilor plasmatice.

Informațiile din acest articol, sunt munca de cercetare a colegului nostru, Virgil Brudaru. Cu această ocazie îi mulțumim pentru efortul depus. Aceste informații și cunoștințe au fost transmise în Sesiunea publică de studii în limba română Nr. 52, din 31.01.2018

Fragment din: Atelierul 207 al Căutătorilor de Cunostiinţe din 18 ianuarie 2018


Dl. Keshe:

Până acum noi am înțeles funcționarea corpului fizic al omului, că acesta utilizează atât aerul cât și mineralele, partea de stare solidă a materiei planetei. Acum pentru prima dată înțelegem că este la fel cu a ceea ce noi numim “oamenii verticali”. Şi unii şi alţii utilizează partea gazoasă și partea fizică a planetei.

Întotdeauna ați crezut că plantele respiră, că iau Carbon și eliberează Oxigen. Dar în realitate, acesta este parte a procesului lor de absorbție a energiei din partea gazoasă, pentru viață lor. Ele nu o fac pentru noi, nu o fac pentru a crea Oxigen. Ele sunt ca oamenii, au viaţa lor, au sufletul lor.

Rădacinile absorb energia din partea fizică a planetei şi de aceea ele sunt limitate în ceea ce obţin pentru că nu pot să se deplaseze. De asemeni absorb energia din partea gazoasă la fel cum noi respirăm.

Ca oameni, noi consumăm plante, consumăm fructe, rădăcini şi in acest proces, intr-un fel, corpul nostru a învaţat să transforme şi să acepte o parte din sufletul plantelor, pentru că devine parte din noi.

Ni s-a spus că atunci când Eva i-a dat mărul lui Adam, de acolo au început problemele. De fapt în realitate, în acel proces Omul a devenit atașat de Pământ, mărul a reprezentat atașarea față de fizicalitatea acestei planete.

Într-un fel omul a trebuit să ia ceva pentru prima dată de la Pământ, pentru a fi parte a acestuia, iar asta a devenit cătușele Omului pe această planetă. Mărul sau ceea ce noi numim „Păcatul”, a reprezentat conectarea Fizicalității cu Sufletul Omului. 

Acest proces prin care o plantă, un copac absoarbe energie, îl numim fotosinteză. Dar cum are loc procesul? Săptămâna trecută am explicat că noaptea, atunci când câmpul gravitațional și magnetic al planetei este mai mare, deoarece presiunea câmpului Soarelui este redusă, deoarece suntem mai departe de el, atunci planta absoarbe energie şi în acest proces ea absoarbe proteine din mediu pentru a se hrăni.

Noi facem la fel, atunci când inspirăm noi absorbim uriașe cantități de proteine în plămâni. Amestecul de gaze, atunci când atinge interiorul plămânilor noștri,este creată condiția, prin intermediul sării și lichidelor din plămânii noștri, încât în mod automat devine aminoacid, devine sursă de hrană, devine sursă de elevare a sufletului omului, prin intermediul plămânilor omului.La fel fac și plantele, dar noi niciodată nu am înțeles asta.

Noi avem un Suflet compozit, deoarece absorbim o diversitate de câmpuri. Plantele au un Suflet mult mai simplu, și din această cauză ele sunt foarte maleabile. Ele pot trăi cum noi nu putem. Copacii trăiesc 1000 de ani, 2000 de ani, unii chiar și 5000 de ani.

Unele plante trăiesc doar câteva luni, altele câțiva ani. Este datoria noastră, ca atunci când  ne uităm la plante, să învățăm cum putem trăi în adâncul spațiului. Aceasta este parte a problemei noastre, a înțelegerii noastre.       

Dacă ne uităm la o secţiune transversală a frunzei, cu pereţii ei, în partea de jos absoarbe CO2 iar deasupra avem Oxigen. Dedesupt avem câmpul gravitaţional şi magnetic al Pamăntului iar deasupra al Soarelui. În interiorul frunzei avem GANS, o diversitate de săruri şi diferite tipuri de lichide. Compoziția acestor săruri dictează ce nivel de putere a Carbonului va converti, va accepta această frunză. Apoi, câmpul gravitațional și magnetic al Pământului şi al Soarelui, reprezintă schimbătorul compozit al jocului.

Ce înseamnă asta? Dacă observaţi o frunză, vedeţi că sunt diferenţe de culoare, textură, luciu, între cele două feţe şi sunt nano acoperite. La fel avem în cutia noastră, cu placa de Cupru și cea de Zinc, unde în acel mediu noi am creat o condiție a intensității câmpului gravitațional și magnetic al Carbonului, care duce la absorbția Carbonului, la amestecarea cu apa și la crearea Gans-ului de CO2.

Am văzut în videoclipul de săptamana trecută (explicaţia fontosintezei prin stiinţa actuală) că procesul se datorează fotonilor, luminii. Dar găsim vegetație în adâncul mării și în cele mai întunecate locuri, găsim vegetație în peșteri unde nu este lumină.

Deci viața nu este dependentă de lumina Soarelui. Viața oamenilor verticali, depinde de câmpul gravitațional și magnetic al Soarelui.

Ciclul de viaţă al oamenilor verticali este unul din punctele fundamentale ale întelegerii creării conversiei şi va fi folosit în călatoriile în spaţiul adânc. Iar plantele o fac atât de inteligent, iar noi ca și oameni nu am înțeles asta până acum.

Priviţi această imagine. Avem două plăci nano. Avem un conţinut de sare, conectat 100% cu Azotul. De ce plantele au nevoie de Azot? El este agentul sării din interiorul frunzei.

În frunza unei plante, câmpul gravitațional și magnetic creează condiția de Gans. Dar procesul este un pas mai departe decât îl înțelegem noi.

Noaptea, câmpul gravitaţional şi magnetic al Pământului, are libertatea de a merge mai departe şi împinge mai departe, toate straturile vor avea un nivel mai înalt. În acest proces nici un Carbon, nici un CO2, nu trec prin peretii frunzei, la fel ca și în plămânii omului.

Carbonul, în stare de materie, din exterior, având corespondent câmpul din interior, se transferă în interior ca şi câmp de energie şi este reţinut între pereţii frunzei.

Iar frunza are o anumită grosime, o anumită mărime și are o anumită cantitate pe care o poate menține. Apoi când intensitatea câmpului Soarelui se schimbă, pe durata zilei, când se luminează și este cel mai puternic, atunci permite conversia energiei în starea materială a Oxigenului.

Într-un fel plăcile își inversează pozițiile. Într-un fel, câmpul gravitațional și magnetic al Pământului, creează câmpul gravitațional și magnetic al Carbonului, iar cel al Soarelui, pe al Oxigenului. Care, apoi, este eliberat ca și energie și este convertit în stare materială.

Aceasta este una din cărămizile de temelie a ceea ce omul trebuie să învețe pentru adâncul spațiului. Cum să convertească energia în stare materială, pe care plantele o fac în fiecare zi, în fiecare frunză, în fiecare secundă de viață.

O simplă frunză ne arată cum sub presiunea unui câmp gravitațional și magnetic, poate absorbi materia și apoi să o convertească în energie, și prin schimbarea intensității de împingere, a unui alt câmp din același mediu, poate crea materie.

Aceasta se adresează Laboratorului de Cercetare a Fundației Keshe, care încearcă să producă stare materială. Aceasta ne trimite înapoi la tehnologia spațială, în încercarea de cercetare și dezvoltare, a materialelor pentru combustibili.

Dacă mergeți un pas mai departe și înțelegeți în totalitatea a ceea ce trebuie să facem, ne întoarcem la cutia de gans de CO2.

Nimeni nu a încercat vreodată să pună diferite câmpuri gravitaționale și magnetice, în jurul cutiei și să vada dacă acest Carbon nu se schimbă în Oxigen. Și vă promit că 99,9% veți începe să produceți Oxigen.

Asta este parte din piatra de temelie a sistemului de zbor, pe care trebuie să o înțelegeți.

Mulți dintre voi ați lucrat,încercând să creați Deuteriu, Hidrogen și Tritiu. Dar dacă înțelegeți acest proces, puteți utiliza forțele câmpurilor gravitaționale ale fiecărui reactor, în special al reactorului de deasupra, pentru a converti, a schimba materialul, la ceea ce aveți nevoie, Deuteriu în Tritiu, Tritiu în Hidrogen, câștigând, eliberând, absorbind, atrăgând.

Mergeți mai departe, depășiți viteza luminii și nu trebuie să alimentați cu combustibil în interior, pentru a schimba, ci trebuie să creați condiția ca să creați forțele câmpului magnetic, care vă dau gravitație sau absorbție, foarte asemănător CO2-ul ce vine înăuntru, sau respingere ca și Oxigenul care este respins.

Agenția Spațială Chineză și Agenția Spațială Iraniană, caută să lucreze la aceste aspecte. Americanii sunt foarte în urmă, ei nu-i vor ajunge în următorii 50 de ani.

Schimbarea condiţiilor de presiune vine din inţelegerea structurii vieţii oamenilor verticali. Dacă o singură frunza pote produce C sau O în stare materială, atunci mergeţi mai departe şi mai adăugaţi un strat. Oxigenul se va converti în Hidrogen, sau în orice altceva doriţi.

În testul nostru, noi am făcut asta. Am pus tablă sau sârmă galvanizată în GANS. Asta este exact ceea ce plantele fac. Dar acum dacă vă uitați la tabla galvanizată, voi ați introdus fier, nichel şi orice altceva , aţi adăugat strat peste strat și combinația totalității acesteia, vă dă CH3.

Dacă înțelegeți funcționarea frunzei și extrageți C de aici și deoarece sunteți în stare GANS, ați obținut Tritiu.

Apoi dacă înțelegeți acest proces, foarte simplu, puteți schimba combustibilul în orice reactor, în orice combinație, utilizând cele patru reactoare chiar și mai mult, pentru a crea o condiție de atracție gravitațională, de la bază înspre vârf.

Apoi când voi creați această condiție, încât să absorbiți Carbon din mediu, așa cum am văzut în cutiile noastre pentru CO2, am obținut aminoacid. Același proces, pentru aminoacid, apare şi pe frunza plantei.

Și deoarece intern se află la ordinul de intensitate a aminoacidului, se transferă în interior și devine hrană.

În acest proces, Carbonul atras este de un tip diferit, conform cu ce combinație de sare este. Salinitatea, mediul rădăcinilor, cu materia adusă, decid ce Carbon să fie atras si ce Oxigen să fie dat afară.

Și acesta dictează condiția Oxigenului din mediu, sau condiția atmosferică care alimentează omul, animalele și dictează comportamentul animalelor, deoarece atunci el atinge Sufletul animalelor, deoarece este în stare Gans.

Acum înțelegeți. Totul este conectat. Dar trebuie să înțelegem totalitatea, să devenim conștienți de realitatea din dimensiunea totală a existenței.

Deoarece dacă aterizați sau sunteți în spațiu și vreți să produceți o materie, trebuie să vedeți ce este disponibil, încât să interacționați, să absorbiți, la o intensitate a câmpului, nu neapărat a sării, încât din altă intensitate să reduceți și să produceți materie, sau condițiile câmpului pe care voi le doriți.

Nu este necesar să convertiți totul în materie, ci convertiți câmpul gravitațional și magnetic, de la o intensitate la o alta. Asta vă dă capacitatea să puteți lua câmpurile compozite din spațiu și să le convertiți în mono câmpurile de care aveți nevoie, la fel cum puteți schimba materialele compozite în materiale simple, creând filtre foarte simple, pe care deja oamenii verticali le-au obținut de milioane de ani.

Înțelegeți cum câmpul Pământului este limitat ca intensitate, pe diferitele niveluri de materie (altitudine), proporțional cu distanța față de centru.

Atunci înțelegeți de ce avem, așa cum am spus data trecută, trei linii (niveluri de vegetaţie). De ce anumite vegetale, cereale și plante, cresc doar în anumite condiții, în anumite zone. Pentru prima dată înțelegeți, de ce plantele-și pierd frunzele iarna sau toamna.

Noi am venit cu toate combinațiile chimice, exceptând realitatea, acea ușoară îndepărtare de Soare pe durata iernii, datorită înclinării planetei, care are un asemenea impact de uriaș, a cantității de câmpuri care vin de la Soare.

Neputând sprijini absorbția Carbonului în frunze și având atât de multă sare, care este constant acolo, duce la ceea ce se cheamă „frunze tomnatice„.

Și același proces se întoarce, primăvara. Și de aceea nu avem o asemenea variație la Ecuator, deoarece câmpurile sunt constante.

Tot ceea ce am făcut, am schimbat condiția câmpului gravitațional și magnetic din acel spațiu. Și odată ce ați pus un Gans pe sol, într-o cantitate suficientă, el schimba acel mediu, constant și permanent. Asta este ceea ce trebuie să învățăm, asta este important.

Acum înțelegeți conexiunea, nu doar dintre Sufletul omului ci și a vegetației, a celor orizontali, a celor verticali, a celor ce înoată și chiar acum dacă înțelegem mai multe, trebuie să acceptăm viața din interiorul planetei Pământ.

Noi căutăm viața în adâncul spațiului, noi căutăm viața undeva acolo, care să se potrivească cu a noastră, să putem comunica.

Dar dacă înțelegeți procesul interacțiunii magneticului și gravitaționalului și înțelegeți existența vieții din mare. Există viață în magma acestei planete, în miezul central al acestei planete.

Noi nu căutăm omul cu două urechi sau două membre, ci căutăm viața care are esența Sufletului existenței. Atât timp cât omul caută viața în spațiu, ca cineva care poate vorbi și înțelege și are două brațe și două picioare, omul este încă în stagnarea de acum câteva mii de ani.

Trebuie să acceptăm viața prin esența creării Sufletului acesteia, nu prin esența manifestării fizicalității acesteia. Și cu cât mai curând înțelegem asta, cu atât mai curând înțelegem și progresăm, pentru a fi capabili să trăim în întreg Universul. Atunci avem respect necondiționat pentru orice ființă, pentru manifestarea fizică a acesteia.

Apoi dacă înțelegem acest proces, înțelegem că am atins punctul în care suntem capabili să convertim, câmpurile energetice de orice intensitate, fie a gazelor, a materiei sau a câmpurilor, în energia gazelor, a materiei, sau a câmpurilor, conform cu propria dorință și propria noastră nevoie.

Eu încă pot face spaghete pe planeta Zeus și va avea același gust ca și spaghetele din Italia. Deoarece eu am amintirea lor, iar în mine se află emoția gustului și eu pot transfera asta, la fel cum pot transfera emoția în frunză, strănepoților mei, prietenilor mei, care au o conexiune emoțională cu mine și în acest proces pot face orice vreau.

Noi trebuie să fim mult mai deștepți, pentru a înțelege ce și cum sunt făcute lucrurile. Să fim capabili să utilizăm emoțiile Sufletului nostru, în locul emoțiilor fizicalității noastre şi să transferăm de la unele la altele să conectăm emoția Fizicalității cu cea a Sufletului, atunci vom începe să progresăm într-un mod cu totul diferit.

Deoarece putem interacționa cu cele două, apoi putem crea o dimensiune încât ambele să fie fericite să coexiste și să fie parte unele cu celelalte. Asta va ajunge la om într-un mare fel, în vremurile ce vin.

Parte din lecția de astăzi, este pentru Laboratorul nostru de Cercetare, pentru producerea materiei și câmpurilor. Parte din ea este pentru cei ce lucrează în Laboratorul Spațial.

Dacă înțelegeți asta, atunci nu mai trebuie să continuați crearea Deuteriului sau a Tritiului, voi creați o condiție astfel încât câmpurile de forță de la unul, permit crearea a ceea ce aveți nevoie pentru celălalt și înțelegând asta puteți schimba de la un Hidrogen de nivel înalt la Deuteriu, la Tritiu și creând asta voi creați o rotație a câmpurilor, care vă dă atracția gravitațională, încât prin alimentarea elementelor de fier ale plasmei neutronului din vârf, vă permite să creați în totalitate sfera magnetosferei a ceea ce voi numiți navă spațială.

Asta este următorul pas în dezvoltarea înțelegerii, dintre Fizicalitate, Suflet și condiția pentru cei ce încă vor să fie în stare materială, dar au frumusețea înțelegerii şi pot călători în Univers fără combustibil, fără hrană. Deoarece atunci, puteți produce orice vă doriți, oriunde în spațiu. Acum trebuie să împingeți inteligența mai departe.

Noi vedem aceste schimbări, în special a câmpurilor de forță magnetice, în fabricile care sunt configurate de Fundația Keshe pe întreaga planetă.

Proximitatea plăcilor dintr-o singură cameră, un asemenea număr uriaș a lor, creează condiția care ne permite nu doar să beneficiem de Gans-urile produse în containere, pe care le păstrăm în camerele în care le producem, dar dacă savanții Fundației trec la pasul următor și sunt capabili să absoarbă curgerea câmpului în interiorul camerelor de producere a Gans-ului, în camerele de nano acoperire, în camerele plasmatice, aveți acces nu la starea materială a energiei, ci la intensitatea câmpului de energie.

Atunci, acei dintre noi care suntem implicați în producerea acestor fabrici, creăm o nouă poziție printre sistemele noastre, prin care colectăm câmpurile și de asta suntem aici și nu pentru starea materială, pentru a face săpunuri sau apă de băut.

Despre asta trebuie să devenim conștienți, că devenim absorbanți de câmpuri, nu absorbanți ai stării materiale, despre absorbție și condiție. Atunci putem produce, în multe moduri diferite, combustibilul spațiului.

Acesta este unul din motivele pentru care ceea ce numim Laboratorul și Fabricile de Nave Spațiale, din Africa, din Statele Unite, din China, vor fi echipate pentru a deveni furnizoare de câmpuri de energie, pentru Laboratoarele Spațiale pe care le susțin.

Atunci noi nu ne uităm doar la producerea de Gans, ci ne uităm la câmpul total, produs în mediul unde se produc Gans-urile, unde se produc și păstrează Gans-urile și alte elemente.

Deci noi arătăm foarte asemănător corpului omului, Gans-urile și lichidele sunt alimentatoarele Fizicalității, iar câmpurile produse, devin alimentatoarele Sufletului sistemului. Iar acest proces va deveni, ceea ce eu numesc, o noutate pentru cei mai mulți savanți, atunci când vor înțelege asta.

Deci puteți aduce Mercur în fabrică, si pleca cu Aur. Conversia elementelor vine exact așa cum vedem în cazul frunzei plantei. Conversia Carbonului prin schimbarea poziției față de creatorul oxigenului.

Deci și voi puteți face la fel, dar nu prin schimbarea conținutului material al sistemului vostru, ci prin schimbarea mediului de câmpuri a sistemului, sau prin absorbția mediului de câmpuri a sistemului. Aceasta schimbă și aduce un nou aspect în discuție.

Dacă vă uitați la sistemul de zbor, care a fost arătat de Marco acum doi ani, cu cele patru reactoare și mărgelele, este explicația exactă a legăturii existente, între planetă și aerul pe care-l respirăm, partea gazoasă și partea materială.

În interiorul reactoarelor partea gazoasă se poate schimba constant, dar în mărgele nu se poate, deoarece le-am fixat. Atunci puteți lua energie din întreg spectrul.

Atunci vă întoarceți, așa cum am spus în multe lecții, spațierea, poziția dintre starea gazoasă și cea materială a mărgelelor, dictează ce materie vreți să produceți sub formă energetică, pe care apoi o puteți converti așa cum ați văzut la frunză, sub formă materială după cum aveți nevoie.

Îi sunt necesare omului mii de ani să dezlege chiar și ultimele 20-30 de minute. Deoarece trebuie să înțeleagă ce câmpuri de energie ne dau Hidrogen, ce combinație de câmpuri ne dă Oxigen, ce câmpuri vor crea roșii și care este intensitatea câmpurilor magnetice a verzei.

Apoi dacă duceți acestea mai departe, întorcându-ne la doctorii noștri care utilizează toate acestea, ce faceți cu partea corpului omului, care este deteriorată, sau a creat extra fără ca practic să facă nici o operație?

L-am văzut pe Dr. Rodriguez că a obținut foarte multe şi mulți alţi doctori, dar acum trebuie să înțelegeți cum se întâmplă, ceea ce este exact cu ce am văzut în frunza unei plante.

Apoi dacă mergem un pas mai departe, înțelegeți exact de ce unele plante rămân verzi tot timpul? De ce unele plante au o viață scurtă? De ce unii oameni verticali decid să se manifeste, sub diferite forme și culori și să schimbe culoarea florilor după cum doresc.

Deoarece pentru prima dată dacă înțelegeți asta, înțelegeți că oamenii verticali au emoții. Iar emoția reprezintă confirmarea existenței și garanția existenței.

Acești oameni nu mă plac aici cu culoare roșie, deci am schimbat-o în albastru, și iam făcut pe oameni să-mi ducă semințele, sau nectarul în altă parte.

La fel este în viața animală, dar omul nu a învățat asta. Schimbarea culorii, evoluția culorilor plantelor, vine prin simțirea esenței emoțiilor Sufletului lor, nu doar din factori aleatorii.

Omul nu a progresat pentru a merge la pasul următor. Și trebuie. Acum dacă ne unim și încercăm să înțelegem procesul Comunității Universale, trebuie să înțelegem funcționarea propriului nostru Univers, care este reprezentat de această planetă.

Câmpul gravitațional și magnetic a fiecărei părți a unei plante, nu contează cum este, dacă este verticală, sau este căzătoare, sau este plată pe jos, este exact la fel. Deoarece ceea ce a dictat această culoare, această poziție, este de unde pot apuca ce mi se potrivește din materiile care sunt în mediu și din materiile pe care le elimin.

Același proces este cu orice altceva din Univers. Aprecierea a ceea ce puteți extrage trebuie considerată prima dată, deoarece ea decide ceea ce trebuie să extrageți, pentru a obține ceea ce aveți nevoie, pentru a putea pune înăuntru.

Interacțiunea câmpurilor dintre sistemele dinamice și statice, reprezintă cheia călătoriei în adâncul spațiului, pentru cei ce aleg să călătorească în dimensiunea fizică a materiei sub formă de navă spațială.

Acei oameni care se elevează și înțeleg mai multe, din profunzimea emoției Sufletului, vor ajunge în adâncul spațiului ca și Suflete individuale. Apoi ei devin stele strălucitoare, deoarece atunci ei își decid poziția.

Și multe din lecțiile din ultimele săptămâni, au fost pentru acele Suflete ale oamenilor, care s-au maturizat pentru a atinge acest punct, pentru a fi proprii creatori în dimensiunea existenței, emoției propriului lor Suflet.

Ceea ce noi numim căutarea Sufletului, are un cu tot alt înțeles atunci când înțelegeți totalitatea.

Trebuie să vă maturizați, pentru a putea fi capabili să treceți dincolo de limite şi să decideți când vreți să treceți peste linia Fizicalității, pentru a deveni individuali.

Mă alătur unei nave spațiale într-un grup de câteva mii și când ajungem într-un anumit punct, mă despart pentru că vreau să testez.

Când sunteți într-un avion nu toată lumea zboară într-un singur loc. În spațiu, dacă înțelegeți poziția, puteți merge ca și grup, apoi: „eu vreau să merg și să mă opresc singur pe munte”.

Deci acel punct utilizaţi intensitatea Sufletului vostru, încât: „Sunt suficient de puternic pentru a o putea face”. Și oricând decid în 1000 de ani, în 10000 de ani, la următorul zbor mă alătur din nou, pentru a deveni parte a stării materiale fizice, a vieții.

Mulți oameni încep să testeze și au testat, diferite laboratoare de cercetare din diferite părți ale lumii, diferite guverne lucrează nebunește, încercând să fie primii.

Acei dintre voi care lucrați la instalarea fabricilor, trebuie să considerați forțele câmpului gravitațional și magnetic, din structura fabricilor, încât să devină o altă sursă, o altă dimensiune, care să devină combustibilul laboratoarelor spațiale.

Nu transportând Gans-uri. Dacă transportați Gans-uri, ele se convertesc în întreg Universul. Dacă transportați câmpuri, ele absorb altele, dar stau constant în condiția pe care ați configurat-o. Ele devin parte a Sufletului, dar nu devin totalitatea Sufletului.

Dar când vă forțați voi înșivă în dimensiunea Gans-ului, atunci trebuie să vă luptați cu condiția inerției, deoarece este o stare materială, iar atunci când sunteți câmpuri, inerția nu are câmpuri de forță asupra lor.

Diferența dintre starea materială și starea de Gans, este foarte simplă: este condiția de acceptare a intensității câmpurilor inerției stării materiale, în timp ce starea de Gans este la intensitatea plasmei, a câmpurilor gravitaționale și magnetice și nu la nivelul inerției.

De aceea puteți crea materie și puteți crea Gans.

Atunci când atingeți intensitatea inerției, vă manifestați pe voi înșivă în stare materială, dacă rămâneți la intensitatea câmpurilor gravitaționale și magnetice, a plasmei a ceea ce numim Suflet, atunci rămâneți în stare de Gans.

Inerția este o condiție fixă, o acceptare a intensității altor câmpuri, pentru a fi în poziția unei condiții statice. Corpul omului nu are materie, nici chiar când praful curge și într-un fel cade pe corpul omului.

Totalitatea stării materiei corpului omului este Gans în totalitate. Chiar și dacă aveți un implant, implantul funcționează în stare de Gans, nu în stare materială.

Si dacă unii dintre cei ce fac acest gen de operații înțeleg asta, ei pot proiecta un sistem complet diferit, care este mult mai eficient. Deoarece atunci sistemul lor absoarbe energie, ca oricare altă parte a corpului omului, dacă ei l-au nano acoperit și încorporat. Atunci nu mai aveți nevoie de baterie pentru stimulatorul cardiac.

Este foarte mult de învățat, este foarte mult de înțeles și este datoria omului să rupă cătușele limitărilor, datorate lipsei lui de înțelegere, de pe umerii lui, pentru a continua să trăiască și să devină parte dintre călătorii Universului.

Așa precum cineva mi-a spus: „Ați deschis Agenția de Călătorii Spațiale, iar promovarea este bună”. Am spus: „Deoarece știu cum să o fac, eu sunt deja un agent călător de foarte mult timp”.

Trebuie să înțelegeți procesul a ceea ce se numește scintilație, care de fapt este o conversie a materiei în Gans, și a Gans-ului într-o stare materială de ordin mai înalt, deoarece voi aveți acum mai multă energie de dăruit și puteți crea o condiție a intensității câmpurilor materiei, care atunci când ajung în acest punct, se furnizează ea însăși în stare materială.

Acum înțelegeți cât de deștepți cred oamenii orizontali că sunt, dar de fapt oamenii verticali i-au depășit de mult, mult, mult timp. Dar ei și-au compromis mișcarea fizică, cu o stare fixă și nedorind prea multe. Așa cum am spus în una din discuțiile mele, este ca și cineva care vrea doar chipsuri și pește, dimineața, la amiază și seara. Și nu se supără, deoarece nu trebuie să meargă să le caute, sunt toate aici.

Procesul înțelegerii tehnologiei, gradual se dezvăluie ea singură. Dar conform cu înțelegerea oamenilor a indivizilor, și într-un timp, foarte, foarte scurt, veți înțelege și veți vedea, chiar și animalele vor înțelege schimbarea.

Deoarece atunci când vă elevați Sufletul, toate Sufletele sunt elevate, nu doar al omului.

Procesul de conversie a câmpurilor și de extragere a câmpurilor, va deveni una din cele mai importante părți a spațiului adânc : „ceea ce extrageți și ceea ce puteți da la schimb”.

Dacă treceți printr-un ocean de mare densitate a câmpului de un ordin înalt, am nevoie de toate acestea, sau pot extrage din el ceea ce merit, așa cum fac frunzele și între timp să-l convertesc înapoi în materia care-mi place, în spaghete. Sau în pește și cipsuri.

Înțelegerea conversiei și într-un fel abilitatea de a converti, îi va permite omului să devină pentru toată viața, un călător al Universului. Atunci veți înțelege că viața omului nu este limitată la puţinii anii așa cum îi numără omul.

DISTRIBUIȚI