Fluxul Plasmatic Din Apa Înghețată – Dovezi Partea A Doua

1333

În urmă cu ceva timp, începusem o serie de articole cu scopul de-a prezenta dovezi practice care susţin teoriile plasmatice şi implicit ştiinţa plasmatică predată de dl. Keshe.

Dacă în primul articol prezentam rezultatele practice obţinute în zona de sănătate, în acest articol voi prezenta experimente şi teste, care pe lângă că atestă încă o dată valabilitatea teoriilor plasmei, ne aduce în prim plan capturarea acestor câmpuri sau fluxuri plasmatice intro formă fizică şi vizibilă.

Astfel, printre primele metode plasmatice de măsurarea tocmai au fost realizate şi sunt la indemâna oricui să-şi testeze dispozitivele plasmatice: penuri, bobine magrav, gansuri, plasturi plasmatici etc.

Mai exact, este vorba de testarea aplicaţiilor plasmatice prin ”metoda îngheţului”. Concret este vorba de aşezarea unui pen de sănătate sau bobine magrav deasupra/în interiorul unui recipient cu apă, după care acesta se introduce în congelator. Dacă aplicaţiile respective sunt realizate corect, ele vor impregna/emana/genera/pulsa fluxul lor plasmatic apei în timpul îngheţării, astfel că, în apa îngheţată se vor forma curgeri şi forme de flux interesante, intensitatea acestora fiind dată de puterea plasmatică a dispozitivului.

După cum observi, experimentul de testare este foarte simplu şi uşor de reprodus. Este o metodă perfectă pentru testarea penurilor de sănătate: intensitate, cât de focusat este fluxul plasmatic emis, distorsiuni şi altele.

Ideea este una genială fiindcă putem testa în timp real şi concret direcţiile fluxurilor plasmatice. Cu această metodă se mai pot testa şi bobinele sistemelor magrav sau alte bobine sau aplicaţii care au o componentă nano sau GANS.

Despre ce sunt fluxurile plasmatice, nanomaterialele şi gansurile vezi şi lista de articole de mai jos:

Structurile Nano Și Cum Se Formează Acestea

Curgerea Câmpurilor Plasmatice

Ce Este Plasma? Prima Lecție Explicativă Pentru Copii

Partea 3 – Mișcarea În Univers, Introducere Carte Keshe

Principiul Perechilor MaGrav

Starea de GANS – O Perspectivă Științifică

P.S. Pentru cei care doresc unele produse finalizate, verificaţi bazarul nostru online, unde mai mulţi cercetători ne-am strâns să facem aceste tehnologii accesibile şi acelor persoane care doresc produsele finalizate. Reamintim că preţurile produselor sunt destinate susţinerii cercetărilor şi testărilor din domeniu.

Avem bobine magrav gata finalizate + gansurile specifice fiecărui set de bobine în parte, penuri plasmatice, huse şi brâuri plasmatice, pahare şi ulcioare şi brăţări de mână pentru echilibrare de mai multe culori.

DISTRIBUIȚI