Explicaţii, Realizare Și Funcţionare Navă Spaţială Plasmatică

758

Acest articol este alcătuit din mai multe fragmente din Planul Navei Spațiale, ziua a doua, din 15 Aprilie 2018, de catre colegul nostru Virgil B., ocazie cu care îi mulțumim pentru munca depusă la sintetizarea acestui material!


Crearea mișcării în Univers nu este în modul în care, noi o facem în mod obișnuit, ea vine din diferența rapidă, de gradient, în raport cu o a treia poziție.

Deci, când creați un material foarte puternic aici (stânga), creați unul mai slab aici (dreapta), în aceiași dimensiune, atunci cel din mijloc devine cel rotit. Deci acestea două rotesc câmpurile, dar fizic, doar cel de-al treilea din mijloc se rotește.

Puteți face asta în reactorul vostru dinamic, pentru a crea mișcare, și este foarte simplu de realizat. Când încărcați reactoarele spațiale, puteți utiliza acest principiu. Despre asta este vorba în realizarea a 129 T.

Deci avem trei sisteme, foarte slab (dreapta), foarte puternic (stânga) și practic dacă vă uitați la ele, nu există prea multă mișcare. Dar cel din stânga interacţioneză cu cel din mijloc, deasemeni cel din dreapta interacţionează cu cel din mijloc. Apoi veți descoperi, că datorită celor două diferențe, se va crea mișcare aici, în cel din mijloc.

Și acesta este unul din motivele pentru care noi am configurat reactoarele în formă stelară. Deoarece, inevitabil vor începe (rotirea) foarte încet şi apoi trebuie, mereu, să se lege cu cel de sus. Apoi încep să se pornească între ele.

Voi căutați plasma pe care să o rotiți, căutați Gans-ul pe care să-l rotiți, căutați motoare pe care să le rotiți pentru ca ceva să se întâmple.

Lumea de pe această planetă crede că atunci când oamenii (ET) vin din alte locuri îi vor învăța multe. Unul din frumusețile sistemului ființei omenești, este că ați descoperit motorul. Iar eu vă duc un pas mai departe. În spațiu, crearea mișcării și controlul acesteia este încheiat, dar voi aţi reușit să produceți asta mecanic. Deci voi sunteți un pas mai departe.

Chiar dacă poziționați reactoarele și schimbați ușor viteza de rotație, voi creați mișcare în interiorul formaţiunii stelare. Mulți dintre voi îl alimentați și credeţi că trebuie să meargă, imediat, altfel este ceva greșit. După 30 de zile, poate că va funcționa, după 6 luni probabil începe să funcționeze, după un an, da, el se rotește şi înțelegem ce se întâmplă.

Având aceste motoare, vă puteți juca ele, deoarece nu vă jucați cu motoarele, vă jucați cu câmpurile. Și deoarece nu puteți vedea că ceva interior se rotește, consideraţi că ceva este greșit. Dar experimentând tot mai mult veți vedea. Presiunea de 129 T a fost creată în acest fel.

Puteți crea mișcare şi nu aveți nevoie de nici un motor, dar nu vă așteptați să o vedeți, nimeni nu vede rotația plasmei. Într-o navă spațială plasma se rotește, viteza plasmei este controlată de o altă plasmă, nu de motoare.

Voi ați văzut, în imaginile cu acvariul (experimentul lui Angelo), cum câmpurile brusc merg într-o parte apoi se întorc. Nu este curent de apă în interior, nu este vânt acolo. Sunt toate câmpuri magnetice ce se atrag reciproc. Este o demonstrație foarte frumoasă a câmpurilor de forță. Este o cutie sigilată, un acvariu sigilat, nu este nimic acolo, și vedeți Gans-ul deasupra care atrage și creează curgerea câmpului. Deci acum veți ști că este acolo. Vă uitați la el să vedeți dacă este un Gans.

Eu mă uit la imagini ca la o curgere de câmpuri, cum curg câmpurile în această situație. Deci câmpurile sunt acolo. Acum, cum vreți să le întoarceți? Să răsuciți câteva butoane, să vină de la dreapta la stânga, să lovească sticla și apoi să se întoarcă? Acolo este ca un uragan. Cum puteți face acum ca să-l încetiniți suficient, pentru a ajunge în stare materială, să se manifeste el însuși și să-l puteți vedea. Deci cum îl puteți utiliza? Acum știm că este real. Este una din primele imagini în care-l puteți vedea. Deci există o forță acolo, există un material acolo.

Deci utilizați acea reacție pentru a obține rotația Gans-urilor. Ați văzut cum a făcut-o. Deci acum știm că Gans-urile se rotesc, nu mai trebuie să vedem. Deci mișcarea este acolo, dar trebuie să găsiți o cale, prin care s-o acumulați.

Dacă vă place să lucrați la tehnologia spațială, și dezvoltarea reactoarelor, atunci trebuie să înțelegeți asta. Aveți 3 reactoare la bază, și unul aici în vârf. Reactoarele de bază trebuie să fie în totalitate gravitaționale, gravitaţionale, absolut gravitaționale. În vârf trebuie să fie absolut magnetic. Dar când le încărcați, puneți o picătură de apă de aici, acolo, astfel că atunci când le conectați, își vor găsi o nouă cale.

Voi vreți fizicalitate. Fizicalitatea provine de la o structură spațială diamantată. Deci aveți nevoie de Deuteriu. Apoi dacă aranjați Deuteriul în forma corectă, obțineți materia, obțineți fizicalitatea. Este foarte, foarte simplu.

Veniți pe acest forum: https://community.keshefoundation.org/forums/13/spaceship-design

Dacă am șansa, atât timp cât totul este în ordine, vă voi duce acolo, dar nu o voi face eu în locul vostru. Am consumat 2-3 ore astăzi pentru a configura modernizarea unui sistem din cercetarea Chinezilor. Voi duce Chinezii în spațiu foarte curând. Este angajamentul meu față de guvernul Chinez, și președintele Xi.

Înțelegeți ceea ce faceți. Încercați să înțelegeți cum faceți lucrurile. Încercați să înțelegeți forța câmpurilor. De ce o faceți, așa cum o faceți? Cum o puteți descompune în bucăți. Cum convertiți câmpurile de forță în starea materială?

Așa cum ați văzut în dezvoltarea tehnologiei spațiale, cu John și Armen, suntem trei care lucrăm să o obținem, dar eu nu o voi face pentru ei, până nu o fac ei. Dar ați văzut filmarea, ei simt căldura. Deci am învățat conversia câmpurilor.

De ce a devenit căldură? Când există o plasmă, apoi puneți o placă de Cupru aici, deci acum ea trebuie să se schimbe în stare materială. Dar devine ca o radiație a câmpului, nu ca și o căldură. Apoi corpul nostru o convertește. În acest fel avem 36 de grade. Deci acum știm cum să convertim materia în energie, sau energie în materie. Apoi aveți reactoarele și trebuie să creați un vortex cu ele. Aveți nevoie de un câmp gravitațional greu, extrem de greu. Dar când îl colectați, printr-un capăt el trebuie să iasă. Nu puteți doar introduce!

Citiți cartea: „Ordinea Universală a Creării Materiilor„. Apoi citiți articolul: „Crearea Gravitației„. Apoi „Gaura Neagră„. Când le introduceți, dacă găsiți o modalitate de a le reține, voi introduceți 200, și este nimic 200, dar când împingeți în sus 600, este o forță masivă, ca și ordin de mărime.

Deci încercați să înțelegeți cum funcționează câmpurile. Acum vreți să vă jucați cu ele?Uitați-vă la realitate și toți vă veți deplasa. Toți vă mișcați în direcția zborului.

N.S.: – Întrebarea mea a fost foarte teoretică. Putem renunța la Gans-uri și să utilizăm doar câmpurile nano acoperirii

Mr Keshe: – Acesta este întreg scopul pentru care puneți o bilă goală în reactorul vostru. Teoretic ce vei face? Aveți nevoie de o bilă goală. Și apoi trebuie să aveți Gans. Rick a fost unul dintre primii, cu ani în urmă el a început să prezinte reactorul gol. Când îl rotiți, Gans-ul creează o bilă goală. Dar el nu o poate menține, deoarece colapsează, când motorul se oprește, totul colapsează iar câmpurile merg înapoi. În acest fel o puteți menține.

Când creați un sistem dinamic, și-l rotiți iar Gans-ul merge acolo și deschide un câmp, apoi când îl închideți, totul colapsează și se curbează. Prin punerea unei singure găuri acolo, a unei bile goale, materialul se extinde, dar nu și bila. Practic dacă puteți lua bila afară, este plină de câmpuri plasmatice. Nu este goală. Și chiar dacă vreți să o extindeți mai mult, în loc să utilizați Gans-ul stării materiale, puteți utiliza Gans-ul din gaze, care este mult mai puternic.

Chinezii au obținut asta, au obținut condiția de Gans a unui gaz. Când am văzut-o am spus că restul lumii este cu minim doi ani în urmă, înainte de a înțelege cum să o facă. Și este atât de simplu. Ei au obținut producerea Gans-ului din gaze, deci va fi foarte ușor pentru noi să creăm mișcare și zbor. Apoi dacă puteți merge la următorul pas, să faceți plasmă din plasmă, atunci veți putea face multe. Apoi veți intra in galaxie și în transportul universal.

N.S.: – Când vorbiți despre Deuteriu, Tritiu și Hidrogen, vă referiți la Gans-urile lor, sau doar la câmpurile plasmatice?

Mr Keshe: – Doar la secțiunea plasmatică, la plasmă.

N.S.: – Aceste câmpuri plasmatice sunt rezultatul interacțiunii câmpurilor plasmatice, deci dacă spunem că avem un reactor de bază, simplu de CO2, avem un câmp plasmatic de 6, Carbon.

Mr Keshe: – Vezi tu, lasă-mă să-ți explic ceva. Acum uite-te la el în acest fel. Pui un sistem aici, un Cupru nano acoperit și un Zinc, da? Iar aici creezi un CO2. Da? Iar aici ai apă.

N.S.: – Fără apă avem doar intensitatea câmpurilor.

Mr Keshe: – Da, dar ai nevoie de sare pentru a crea dimensiunea lui. Acum ce se întâmplă dacă pui un reactor (dinamic, cu motor) care se rotește aici, și este gol? Ce se află în el? Tot câmpurile plasmatice de CO2.

N.S.: – Da, dar nu vreau să pun apă în el, deoarece nu am nevoie de materie.

Mr Keshe: – Nu contează dacă trebuie să pui apă sau umezeală pentru a porni procesul. Vrei să scoţi fizicalitatea de acolo, dar o ai deja prin plăci. Deci ai o apă modificată, o pui aici, creezi câmpurile, și va trebuie să descoperi de care parte este CO2-ul. Deci acum aveți un Carbon aici, în interior. În totalitate Carbon.

N.S.: – Câmp cu intensitatea plasmatică de 6. Pentru miezul Carolina, avem nevoie de câmp plasmatic, cu intensitatea Tritiului, Deuteriului și Hidrogenului, și dacă avem 6 și creăm un gradient de atracție, cu Fierul și Cuprul nano acoperit care este 3, atunci 6 se mișcă în direcția lui 3, apoi când 3 este întors înapoi la 6 în mijloc, datorită vortexului de câmpuri plasmatice, Hidrogenul, Deuteriul și Tritiul se separă ele însele, este totul legat de crearea miezului Carolina, despre asta vorbim…. pentru nava spațială și alte lucruri.

Mr Keshe: – Da, într-un fel ai dreptate. Dar în condiția universală nu avem aceste lucruri, suntem foarte limitați ca varietate de materiale. Dacă te uiți la miez, la acest Carbon, în realitate este o condiție a lui, care înseamnă 6 de Deuteriu. Înțelegi?

Care este mărimea acesteia, care este raportul sferei? Și cum o poți plasa ca pe o sferă?Apoi dacă te poți întoarce un pas înapoi, dacă poți crea un Hidrogen, apoi Deuteriu, apoi Tritiu, dar dacă le închizi pe toate în Carbon, atunci gradientul tău va deveni foarte masiv, și astfel rotația în primul și al doilea miez este inevitabilă, aceasta se întâmplă.

N.S.: – Da, acesta este reactorul simplu, de bază, ceea ce D-vs. numiți un reactor static, deoarece creează câmpul de 6, el deja are toate ingredientele pe care le utilizați mai târziu. Înțelegerea mea este că apoi noi avem nevoie de un gradient, de o diferență de câmp plasmatic cu un alt Gans sau metal.

Mr Keshe: – Tu ai pomenit ceva ce eu am explicat cu ani în urmă, și acum o vom relua. Deoarece eu cred că dacă ești matur în ea, restul va trebui să înțelegi. Ne întoarcem la una din primele cutii de CO2, a cărei formă a fost în acest fel (hexagonală), în care puneam diferite plăci, de diferite condiții. Zinc, de exemplu, și acesta este Cupru. Deci dacă pui o bilă aici, în mijloc, deci vei avea în ea Carbon. Carbonul, datorită ordinului de mărime a intensității plasmatice se va poziționa în centru. Ai Cupru (nano) aici şi acum adaugi Fier zincat, iar acesta îți dă H3.

Deci, H3 se află aici (roz). Acesta este Tritiul. Apoi ai opțiunea de a alege alte trei materiale pe marginea cutiei. Alegerea, opțiunea, deoarece aici tu creezi carbon, aici ca și numitor comun este tot Carbonul, deoarece singurul nano material pe care l-ai ales a fost Cuprul.    Deci în rest te joci cu metale. Deci acum avem Carbonul în mijloc, albastru, apoi avem Tritiu la exteriorul lui. Acum trebuie să obținem Deuteriu. Cum putem obține Deuteriu, care este unu (proton) unu (neutron) unu (electron). Da? Deci fă ceea ce a făcut și Giovanni. Așază-le și echilibrează-le. Da? Deci acum reactorul tău a devenit în totalitate plasmatic. Deci ceea ce trebuie să faci, să spunem că alegi un material care devine Deuteriu.

N.S.: – Prin total plasmatic vreți să spuneți că se află în starea miezului Carolina?

Mr Keshe: – Totul este în starea miezului Carolina.

Deci acum ai găsit (să presupunem) al patrulea material. Bine? Acum ai nevoie de Hidrogen. Unde va sta acest Hidrogen? Deci ai nevoie de Hidrogen, deoarece este de ordinul cel mai mic, să stea aici. Ordinea din centru spre exterior: C, T, D, H

Deci poți alege alte două metale, sau combinația câmpurilor acestora, care dau o condiție.Trebuie să vă amintiți un lucru. Zinc, Zinc. Da? Ce înseamnă Zincul plus altceva? Sau Zinc plus ceva? Care să vă dea asta (D, H).

N.S.: – Da, înțeleg. Material compozit.

Mr Keshe: – Una din cele mai bune opțiuni de a crea Hidrogen, pe cont propriu, ceea ce înseamnă un electron și un proton care caută un neutron, în realitate caută energia câmpurilor neutronului. Este foarte simplu. Aveți nevoie de Cupru. Deoarece undeva în spectrul de câmpuri ale Cuprului și ale Cuprului nano acoperit, există un Hidrogen liber, eliberat.

Unul din izotopii lui. Deci acum ce aveți? Aveți un gradient între interior și exterior, care va transforma 100% Deuteriul şi care va transforma Tritiul. Tritiul va deveni alimentatorul energiei. Carbonul din mijloc, datorită condiției lui plasmatice, va deveni un reflector, apoi Deuteriul joacă rolul Carbonului și dă solidificarea. Apoi obțineți rotația plasmei.

N.S.: – Da. Apoi trebuie să înțelegem cum să controlăm sistemul…

Mr Keshe: – Foarte ușor, extrem de ușor. Ai în compoziția ta aminoacid (COHN). Carbonul din aminoacid este același Carbon care este numitorul comun de aici. Apoi ai conexiunea de Hidrogen cu el.

N.S.: – Deci ne mișcăm doar mâinile? Mr Keshe: – Prin intermediul emoțiilor.

N.S.: – Da, prin propria voință.

Mr Keshe: – Da.

N.S.: – Și noi… de asta trebuie să ne rugăm pentru reactor, pentru a ne da câmpurile lui magnetice.

Mr Keshe: – Aspectul este că acesta este complet plasmatic. Dacă te întorci la înregistrări, de multe ori, de 3-4 ori m-am referit la asta, dar oamenii nu sunt pregătiți pentru asta, ei nu înțeleg.

Dacă te uiți la unul din proiectele originale, aici sunt brățări în care se pot pune materiale, pentru a schimba Gans-urile. Dar am spus: Când cineva va ajunge să înțeleagă partea, le voi explica pe toate celelalte.Deci de fapt, dacă pui o sferă aici, în centru, nu trebuie să faci nimic altceva, ea contine câmpurile, iar placile metalice devin menținătoarele câmpurilor plasmatice. Dar ai nevoie de Deuteriu, în special 6 la 1, ca și ordin de mărime, dar trebuie să te întorci la câmpurile magnetice plasmatice ale Carbonului, care sunt ca și ordin de mărime de 120 la 1, în raport cu Hidrogenul.

Deci este un aspect uriaș în crearea mișcării și zborului. Dar dacă poți crea această condiție pe trei nivele, atunci trebuie să descoperi cum să-l ridici pe acesta (C), pentru a o face. Asta este ceva ce am spus în discuția de acum câteva minute, de acum o jumătate de oră. Trebuie să dezvolți unelte pentru a obține ceea ce vrei să obții. Trebuie doar să descoperi ceea ce nu este bun.

N.S.: – Sistemul poate zbura singur?

Mr Keshe: – Da. Dar dacă zbori și unde îţi este protectia? Vrei să stai pe scaun ducându-te nicăieri. Aceasta a fost testată de milioane de ani, dar dacă nu-l înțelegi nu poți face mare lucru cu el. Deoarece tu practic poți crea, dacă înțelegi procesul, un subatomic, un subnuclear, apoi să utilizezi neutronul ca și alimentator. Deoarece atunci când intri adânc în structura nucleară și a proceselor nucleare, nu este doar o plasmă, ci este o combinație de plasme. Și dacă poți înțelege, asta este ceea ce am explicat, când omul merge mai departe pentru a înțelege crearea  plasmei din plasmă, este momentul când vei obține, vei atinge maturitatea totală a metodei de transport universal. Dar nu ești acolo. Nu are nici un rost să ți-o explic.

În dimensiunea a ceea ce noi numim călătorie, noi călătorim deasupra acesteia. Asta este ceea ce se cheamă, călătoria plasmatică în plasmă. Deoarece neutronul este el însuși o plasmă, și dacă puteți crea plasma de neutroni și înțelege subdiviziunile acesteia, atunci vă aflați pe un alt tărâm, pe cel real al creării vitezei.

Dar prin ceea ce am spus, am învățat omul tot, încât când ajunge în spațiu nu mai poate cădea înapoi, nu mai poate fi înrobit, dar omul a ales acest nivel al înrobirii, într-un fel în care să o înțeleagă.

Te pot învăța totul despre Univers. Dar tu nu înțelegi, și atunci la ce folos să te învăț? Deci când intri în subdiviziunile subplasmei, dacă i-ai auzi ce spun: Pozitiv și negativ, quarci și bla, bla… Acestea sunt toate plasme, dar poți utiliza subdiviziunile. Deoarece dacă iei acestea ca și centrul unei plasme, și spunem că Hidrogenul este aici, îți poți imagina cât de puternic este acest centru? Acum dacă intri în forma acelui centru, atunci vei vedea ce se află în el. Încă o subdiviziune a lui, vei merge încă și mai adânc, dar peste tot va avea aceiași caracteristică a câmpurilor.

Deci dacă poți utiliza asta, ești deja la o viteză dincolo de imaginația omului, iar acum mergi și te joci cu ea. Creezi câmpurile acesteia, așa cum creezi câmpurile în acea cutie. Înțelegi? Apoi intri într-o dimensiune diferită, din Univers în Univers, într-o pocnitură de deget, nici măcar într-o pocnitură de deget. La viteza gândurilor omului.

În acest moment omul înțelege doar materia. Care este utilitatea lecțiilor dacă nu le înțelege, dar în viitor omul poate explora. Dar trebuie să înțelegem mai mult în profunzime, despre adevăratul nivel al Creației, deoarece când intri în adevărata dimensiune a Creației, vei descoperi că sunt căi de a interacționa, nu de a manipula. De a interacționa, încât rezultatul să fie ceea ce doriți. Dar omul este cu mult în urmă, pentru a înțelege aceste lucruri. Nu este acolo încă. Și chiar și când vă uitați în jurul Fundației Keshe, foarte, foarte puțini, chiar nu sunt mai mult de o mână de oameni care chiar ar putea să atingă alte dimensiuni. Cei ce încearcă să zboare, nu au înțeles încă realitatea, când vor înțelege, vor zbura.

Dar obiectivul nu este zborul. Înțelegeți că, călătoria în adâncul Universului, fără a zbura, ci prin intermediul Sufletului omului, este întregul obiectiv al lecțiilor.


Partea 1 – Ce Este Gravitația? Introducere Carte Keshe

Principiul Perechilor MaGrav

Detalii Plan Navă Spațială Keshe Nr. 1

Detalii Plan Navă Spațială Keshe Nr. 2

Sistem De Gravitație Internă Magravs Pentru Vehicule De Zbor

Ce Este Plasma? Prima Lecție Explicativă Pentru Copii

Big-Bang-ul Și Sursa Creației În Univers

DISTRIBUIȚI