Experimente Extraordinare Cu Apa Plasmatică

3074

În acest articol, vă prezentăm experimentele unui coleg ambiţios în domeniul apei plasmatice şi cum, gansul influenţează/curăţă/echilibrează mediul – adică apa în experimentul dat, în apropierea căreia se află chiar dacă aceasta este acidă.

Experimentul 1:

”Aseară am făcut un mic experiment, în felul următor:

– într-un pahar (paharul 1), am turnat apă acidă (ph=6), iar într-un alt pahar (paharul 2), am turnat apă cu pH neutru (pH=7)
– am turnat câte o picătură de turnesol în ambele pahare, pentru a vedea diferenţa de aciditate
– am „plasmatizat” apa cu pH neutru, (n.p. apa a fost ținută într-o carafă de sticlă care avea în mijloc un cilindru cu cca. 100 ml GANS CO2+ZnO) timp te 2-3 ore şi am turnat-o înapoi în paharul 2, pe care l-am ţinut foarte aproape de paharul 1 (distanţă de maxim 5 centimetri)
– după un timp, am observat că apa acidă din paharul 1 şi-a schimbat proprietăţile, devenind alcalină.

Concluziile şi gândurile mele legate de acest experiment:

– apa plasmatică nu doar primeşte şi stochează informaţiile câmpurilor emise de gans ci şi emite, la rândul ei, un câmp plasmatic
– oare cât de mare este intensitatea acestui câmp, raportat la intensitatea câmpului emis de gans-ul în sine?
– oare care este raza de acţiune a acestui câmp?

Experimentul 2:

Experimentul de aseară, într-o formă evoluată, a fost următorul:

– în paharul 1 am turnat apă acidă
– în paharul 2 a turnat apă neutră
– în paharul 3 am turnat apă plasmatizată
– am ţinut paharele 2 şi 3 aliniate, unul lângă celălalt, la distanţă de câţiva centimetri între ele (fără paharul 1)
– după un timp, apa neutră din paharul 2 a devenit alcalină, primind proprietăţile apei din paharul 3
– am adăugat paharul 1 (cu apă acidă) la stânga paharului 2, aşa încât să avem ordinea: paharul 1, paharul 2, paharul 3
– după un timp, apa acidă din paharul 1 a căpătat acelaşi proprietăţi ca şi apă din paharele 2 şi am testat acest lucru cu turnesol, apa din cele 3 pahare s-a colorat IDENTIC!

Concluziile şi gândurile mele legate de acest experiment:

– oare cât de lung poate fi acest lanţ, în care să tot adăugăm „zale” (pahare cu apă), având capătul lanţului (un pahar) plasmatizat sau chiar gans?
– oare ce se întâmplă în cazul în care o persoană care bea numai apă plasmatizată petrece mai mult timp alături de alte persoane (în cercuri, instituţii, familie, etc), ţinând cont că suntem 70% apă?
– aş vrea să mai adaug că nici un pahar cu apă acidă nu rezistă mai mult de jumătate de zi, oriunde l-aş pune în casă.
– deasemenea cu gans-ul de ZnO am reuşit să îndepărtez gustul sălciu al apei de la chiuvetă, am îndepărtat clorul şi o bună parte din chimicale.

Conform înţelegerii mele, câmpurile plasmatice pot rescrie cu uşurinţă chiar şi modificările genetice efectuate asupra fructelor şi legumelor, le accelerează procesul de coacere. Cât despre chimicale, odată ajunse în corpul nostru, nu pot genera efecte negative pentru că nu au un mediu favorabil pentru a se manifesta.”

Şi continuăm noi cu şirul întrebărilor, oare ce efecte are această apă vie pentru sănătatea noastră şi efectele de îmbătrânire? Ce efecte are asupra plantelor? Ce efecte are pentru animale?

Răspuns: extraordinare!

În grupurile de studii Keshe de pe facebook, există foarte multe testimoniale şi mărturii ale colegilor care au folosit apa de GANS (CO2 şi ZnO) pentru echilibrare, vindecare de ulcer la stomac.

Alți colegi au folosito la animale, în apa pe care au dat-o acestora, lucru ce le-a întărit imunitatea animalelor suficient de mult încât să economisească mii de euro pe lună, bani care îi dădeau pe injecţii și alte medicamente speciale.

De asemenea, o mulţime de experimente au fost făcute pe plante şi culturi de legume şi fructe, toate cu rezultate fabuloase! Legume, fructe care au crescut foarte frumoase, sănătoase şi repede, fără să fie necesare îngrăşăminte, insecticide, pesticide sau alte chimicale.

Spuneam într-un articol anterior despre apa plasmatică de Ghana că nu este deloc complicat să ne-o facem noi, acasă.

Pentru cei care doresc, se poate folosi un pen plasmatic pus într-un pahar cu apă şi lăsat câteva ore pentru energizat. De asemenea, există posibilitatea să ne facem pahare plasmatice, pahare cu pereţi dubli în interiorul cărora există gans de CO2 şi Zinc. Sau, efectiv să ne facem gansuri şi să consumăm apa de pe gans.


www.magrav.ro nu-şi asumă responsabilitatea pentru rezultatele obţinute, efecte sau alte situații nedorite din aplicarea acestor informații prezentate pe site.

Fiecare persoană sau instituţie este responsabilă pentru aplicarea şi/sau rezultatele aplicării acestor tehnologii prezentate pe site.

Pentru mai multe informaţii vezi şi lista de articole prezentată mai jos:

Cultivarea Fructelor Si-a Legumelor Cu Tehnologia Keshe

Folosirea GANS-urilor Pentru Vindecarea Rănilor Interne Și Externe

Vindecarea Ulcerului La Stomac Cu Apă De GANS

Apa Plasmatică Vindecatoare Și Echilibratoare

DISTRIBUIȚI