Experiența Lui Foca Florin Cu Cupa Vieții – Discuție Detaliată Cu Dl. Keshe

2490

În acest videoclip, -care este o bucăţică din workshopul nr. 105 din 17 Martie 2016– prietenul nostru Florin, împărtăşeşte cu dl. Keshe experienţele sale viz-a-vi de senzaţiile pe care le-a simţit jucându-se cu cupa sănătăţii sau cupa vieţii cum mai este denumită.

Printre altele, el spune că a construit o cupă a sănătăţii cu pereţi dubli iar între pereţi a pus GANS obţinut prin metoda electrolizei (care -spune el- a fost mai mult nano-oxid de zinc decât GANS de CO2). A pus apă în acea cupă iar după o perioadă de timp apa s-a energizat şi-a devenit mult mai vie.

Partea interesantă este atunci când, Florin respiră prin paiul prin care bea apa energizată. El a mărturisit că în gură i-a rămas o senzaţie de mentă dulce. Probabil o senzaţie asemănătoare cu aceea pe care o simţim atunci când mestecam gumă mentolată. Respiraţia devine mai rece iar senzaţia de mentă dulce -pe care papilele noastre gustative o interceptează- generează o stare de bine.

Florin spune că această experienţă au avuto mai multe persoane care au băut/respirat din această cupă a sănătăţii.

Dl. Keshe i-a explicat că folosind gans/nano-oxid de zinc, zincul este conectat la partea emoţională a creierului nostru. De aceea apare senzaţia de dulce, deoarece aceasta arată echilibrul intenţiei.

Dulceaţa pentru noi înseamnă acceptare/dăruire/echilibru. De aceea, când facem o cupă a sănătăţii, aceasta devine o cupă a fericirii.

Când cineva are o depresie şi bea sau inspiră din această cupă, depresia îi dispare imediat. Asta pentru că, cupa amplifică sentimentul/emoţia de dărnicie (a noastră), iar a oferi ceva înseamnă fericire. Senzaţia de satisfacţie/împlinire îi este „transferată” persoanei care inspiră din cupa sănătăţii! Incredibil!

Restul fabuloaselor informaţii le găseşti în videoclip.

Cum să-ți consturiești o cupă a sănătății? (În curând!)

DISTRIBUIȚI