Experiența Lui Foca Florin Cu Cupa Vieții – Discuție Detaliată Cu Dl. Keshe

6
2221

În acest videoclip, -care este o bucăţică din workshopul nr. 105 din 17 Martie 2016– prietenul nostru Florin, împărtăşeşte cu dl. Keshe experienţele sale viz-a-vi de senzaţiile pe care le-a simţit jucându-se cu cupa sănătăţii sau cupa vieţii cum mai este denumită.

Printre altele, el spune că a construit o cupă a sănătăţii cu pereţi dubli iar între pereţi a pus GANS obţinut prin metoda electrolizei (care -spune el- a fost mai mult nano-oxid de zinc decât GANS de CO2). A pus apă în acea cupă iar după o perioadă de timp apa s-a energizat şi-a devenit mult mai vie.

Partea interesantă este atunci când, Florin respiră prin paiul prin care bea apa energizată. El a mărturisit că în gură i-a rămas o senzaţie de mentă dulce. Probabil o senzaţie asemănătoare cu aceea pe care o simţim atunci când mestecam gumă mentolată. Respiraţia devine mai rece iar senzaţia de mentă dulce -pe care papilele noastre gustative o interceptează- generează o stare de bine.

Florin spune că această experienţă au avuto mai multe persoane care au băut/respirat din această cupă a sănătăţii.

Dl. Keshe i-a explicat că folosind gans/nano-oxid de zinc, zincul este conectat la partea emoţională a creierului nostru. De aceea apare senzaţia de dulce, deoarece aceasta arată echilibrul intenţiei.

Dulceaţa pentru noi înseamnă acceptare/dăruire/echilibru. De aceea, când facem o cupă a sănătăţii, aceasta devine o cupă a fericirii.

Când cineva are o depresie şi bea sau inspiră din această cupă, depresia îi dispare imediat. Asta pentru că, cupa amplifică sentimentul/emoţia de dărnicie (a noastră), iar a oferi ceva înseamnă fericire. Senzaţia de satisfacţie/împlinire îi este „transferată” persoanei care inspiră din cupa sănătăţii! Incredibil!

Restul fabuloaselor informaţii le găseşti în videoclip.

Cum să-ți consturiești o cupă a sănătății? (În curând!)

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    Am si eu o nelamurire legata de gansul pe care l-am obtinut. Am folosit o placa de cupru nanoacoperita (prin procedeul ‘la cald’, cu soda caustica) si o placa de zinc. Salinitatea apei este de 5-7% (sare de mare). Initial am conectat placile cu un led si fire de cupru nanoacoperite. Gansul a inceput sa apara pe fundul vasului iar apa era de culoarea marii, adica un albastru placut, inchis. La prima colectare am vazut ca gansul era de culoare bleu-verzui. Am deconectat ledul si am conectat firele unul cu celalalt, dar gansul produs este tot bleu-verzui si nu albicios, asa cum ma asteptam. Acum apa este mai clara, adica nu mai are acea nuanta albastru inchis. Imi puteti spune, va rog, care este explicatia legata de culoarea gansului?
    Multumesc

    • Este posibil ca invelisul nano de pe placa de cupru sa fi fost mai slab/calitativ/subtirel si atunci ati obtinut un amestec de gans de CO2 + gans de CuO… de aici culoarea mai albastruie a gansului… Cealalta varianta, sunt sanse ca nu ati spalat bine placuta de Cu nano si ati avut compozitie de soda caustica pe ea cand ati puso in solutia salina.