Erori În Relizarea Nanomaterialelor

1113

În filmuleţul acesta care este un fragment din întâlnirea grupului de studii a reactoarelor plasmatice Keshe din 3 Ianuarie 2017, dl. Keshe prezintă câteva erori care este posibil să le facem la crearea nanomaterialelor/nanoinvelirii bobinelor, plăcilor de cu etc.

În filmuleţ sunt prezentate câteva erori care au dus la lipsa de rezutate pentru mulți care n-au văzut rezultate. Le-am grupat puţin pentru a fi mai uşor de înţeles și am mai adăugat câteva sfaturi din propriile mele experiențe. Menționez de altfel, ca sfaturile prezentate sunt pentru nanoînvelirea cu caustic. Despre nanoînvelirea cu flacără într-un articol viitor.

1) Nanoînvelirea de calitate necesită timp.

Chiar înainte de-a începe procesul de nanoinvelire, dl. Keshe atrage atenţia că cercetătorii/producătorii din fabricile fundaţiei, nu aruncă soluţia caustică de la procesele anterioare, ci, în causticul acela rece ei pun bobinele sau plăcile ce urmează a fi nanoinvelite, şi le ţin între 24-48 ore înainte de a le introduce în causticul fierbinte. Acest proces are rolul de-a curăţa elementele de cupru ce urmează a fi nanoinvelite, de toate impurităţile şi grăsimile care s-au depus pe ele în timpul manipulării.

Atenţie, se recomandă manipularea nanomaterialelor cu mănuşi de latex iar manipularea soluţiei caustice cu ochelari de protecție, mască de protecție şi mănuşi adecvate manipulării soluţiilor corozive!

Este extrem de important ca primele straturi nano să se depună în timp, fiindcă timpul joacă un rol important în formarea straturilor nano robuste. Dacă acest lucru nu se respectă dl. Keshe ne atrage atenţia că rezultatele de obținere a nanomaterialelor și implicit a derivatelor din acestea, vor fi sortite eșecului sau cel mult vor aduce rezultate extrem de slabe, aproape insesizabile…

O altă modalitate pentru crearea condiţiilor creşterii primelor straturi nano, -sugerată de un cercetător din întâlnirea grupului- ar fi ca înainte de-a le pune în soluţia caustică, bobinele şi plăcile -sau elementele ce urmează a fi nanoinvelite- să fie puse într-un recipient cu oţet şi sare pentru 20-30 minute, după care puse direct în soluţia caustică. Este o idee bună!

Dacă ne uităm atenţi, sarea + oţetul, ajungem tot la sodiu, element care crează mediul pentru formarea nanomaterialelor.

2) Manipularea nanomaterialelor trebuie evitată aproape în totalitate.

Un alt aspect foarte important este manipularea fizică/mecanică a nanomaterialelor: bobine nano, plăci şi alte elemente nano.

Dl. Keshe atrage atenţia la manipularea fizică şi sugerează ca acestea să fie cât mai puţin mişcate sau atinse, deoarece straturile nano sunt foarte sensibile şi pot fi distruse foarte uşor.

Evitați să atingeți nanomaterialele cu mâinile goale!

3) Nanoacoperirea cu gans făcută corect.

Dl. Keshe specifică că magneticul trebuie acoperit întodeauna cu gansuri mai grele ca de ex. CH3 iar bobinele gravitaţionale cu gans de CO2 sau ZnO.

4) Calitatea sodei caustice.

Calitatea sodei ar trebui să fie de aproape 100% şi cât mai pură. Dl. Keshe amintește şi de tipuri de sodă caustică care mai conţine şi 2, 3% potasiu. Fiecare element în plus, în preocesele de nanoinvelire crează alte condiţii în realizarea nanostraturilor. Deci trebuie avut grijă ca soda caustică să fie cât mai pură.

5) Orientarea straturilor nano.

Relizarea straturilor nano este o artă în sine afirmă dl. Keshe. Plecând de la faptul că plasma curge prin straturile nano, curgerea aceasta trebuie gândită şi ”drenată” exact în direcţia în care vrem s-o simţim/colectăm/beneficiem de efectele ei. Această ”drenare” se face cu foarte mare atenţie şi grijă, prin impulsionarea cu un curent slab chiar de la primele straturi formate care atenţie, nu se văd neapărat cu ochiul liber.

Concret, după ce elementele de cupru ce urmează a fi nanoinvelite se mută din causticul rece în cel fierbinte, se ia un multimetru şi se poziţionează pe scala MOhmilor. Cosa aparatului + se pune pe intrarea în bobina gravitaţională (-), iar cosa neagră a aparatului pe ieşirea din bobina magnetică mare (+). Aparatul va genera un curent slab de până într-un volt iar acest curent trecând prin bobina în sensul dat, va orienta creşterea/formarea nanostraturilor în această direcţie de curgere. Foarte simplu!

6) Descărcarea tensiunilor din straturile nano.

O ultima etapă care poate face diferenţe majore când vine vorba de calitatea straturilor nano în special la etapa de producere a gansului cu plăcuţele de cu nanoacoperite, este descărcarea elementelor de cupru pe care le-am nanoinvelit.

Fie că este vorba de bobine magrav sau că vorbim de placuţe puse la nanoinvelit, procesul de descărcarea a nanostraturilor ajută la obţinerea unor straturi robuste şi perfect aliniate.

Concret, procesul constă în setarea multimetrului pe scala Volţi, se poziţionează cosa + pe intrarea bobinei gravitaţionale (-), iar cosa neagră a aparatului pe ieşirea din bobina magnetică mare (+).se ţine cca 10 secunde, după care procesul se repetă la câteva ore.

Pentru plăcuţele de cu nanoinvelite, se recomandă o descărcare mulţi-punct. Adică, poziţionarea coselor aparatului pe mai multe diagonale aleatorii pe plăcuţe.

7) Spălarea nanomaterialelor.

Şi nu în ultimul rând, o ultimă atenţionare, după ce s-au format nanostraturile, spălarea plăcuţelor şi-a bobinelor nanoinvelite se face cu apă distilată şi cu lavete fine -după caz-pentru a nu distruge straturile nano.

Pentru cei care doresc unele produse finalizate: bobine magrav, gansuri, penuri de sănătate etc, verificaţi bazarul nostru online, unde mai mulţi cercetători ne-am strâns să facem aceste tehnologii accesibile şi acelor persoane care doresc produsele finalizate. Reamintim că preţurile produselor sunt destinate susţinerii cercetărilor şi testărilor din domeniu.

Verifică și această listă de articole pentru o mai bună înțelegere a tehnologiei plasmatice:

Cum Folosim Penurile, Plasturii, Gansul Și Nanomaterialele?

Dovezi Și Teste Concludente De Economie La Sistemele Magrav

Structurile Nano Și Cum Se Formează Acestea

Ce Este Plasma? Prima Lecție Explicativă Pentru Copii

Primul Meu Magrav – Manual De Construcție Pas Cu Pas

Folosirea GANS-urilor Pentru Vindecarea Rănilor Interne Și Externe

CORECȚIE la 5:13-5:17
„And you can’t just coat both and gans coat both in the same time in the same way.”
”Și nu puteți doar să nano-acoperiți și să acoperiți cu gans ambele în același timp în același mod.”

DISTRIBUIȚI