Einstein, Stiințele Plasmatice Și Gospodinele

1947

De La Materie La Câmpuri Și Plasme

Continuăm seria de articole dedicate Tehnologiilor Plasmatice Magrav, cu un nou articol, fascinant şi extrem de clarificator!

În acest filmuleţ, – care este o parte din atelierul de lucru, 117 din 09.06.2016 – dl. Keshe, adună bucăţile împreună… Bucăţi uitate din noi, fragmentate şi distorsionate de „straturi groase” de ignoranţă şi egoism, le adună împreună într-o imagine completă: Cine suntem şi de ce Suntem ceea ce suntem?

„Ne-a lipsit cunoaşterea gravitaţiei, cum se creează/formează aceasta… Am început greşit în drumul nostru spre cunoaştere; am început cu materia şi am coborât (n.p. abia acum) mai apoi spre câmpuri, forţe şi plasme.”


Câmpurile în Univers, spune dl. Keshe, vin împreună, în pereche. Unele interacționează împreună, altele se opun.

—-> <—- Atracție-Gravitație          <—- —-> Respingere-Magnetism

Când aceste 2 câmpuri: forța gravitațională și forța magnetică, vin împreună, prin interacțiunea lor ele creaza PLASMA.


stiintele-plasmatice-keshe (2)Când mai multe plasme se unesc, ele formează atomul cu electroni şi protoni. Şi aici, intrăm în partea FIZICĂ şi nucleară a lucrurilor.

 


stiintele-plasmatice-keshe (5)Când mai multe structuri atomice se unesc, le-am denumit molecule. Şi aici studiem CHIMIA lucrurilor.

 


stiintele-plasmatice-keshe (3)Mai departe, mai multe structuri moleculare, puse într-o anume combinaţie, formează BIOLOGIA!

 


stiintele-plasmatice-keshe (4)Mai multe structuri biologice grupate împreună, formează INTELIGENȚA!

 


stiintele-plasmatice-keshe (1)Adăugând mai multe dimensiuni, acestor structuri inteligente, am ajuns să obţinem condiţiile de plasmă liberă, care este SUFLETUL!

 

 


Dl. Keshe ne spune că am pornit greşit în călătoria noastră de cunoaştere şi evoluţie, deoarece am început să studiem fizica, chimia, biologia, mecanica materiei şi-a lucrurilor care, acestea, nu sunt altceva decât, consecinţe ale câmpurilor, forţelor şi interacţiunilor plasmelor!

Odată ce-am început să înţelegem fizicalitatea lucrurilor, am devenit fizicieni, chimişti, biollogi, medici, ingineri iar acum înţelegem că, dacă am fi pornit cu cercetarea şi studiul câmpurilor şi-al plasmei, situaţia ar fi fost muuult diferită.

De aceea nu este înţeleasă, este denigrata şi tratată cu ironie tehnologia Keshe, deoarece când se vorbeşte de câmpuri, forţe, plasme, interacţiuni de câmpuri şamd, se crează panică şi haos în rândurile inginerilor, oamenilor de ştiinţe, academicienilor etc. Asta pentru că a vorbi despre câmpuri şi interacţiuni de plasme, este împotriva curentelor… este ceva ce îi depăşeşte pe aceştia… ceva cu care nu sunt familiarizaţi. Ceva care le spune subtil, că tot ce-au învăţat ei, toate diplomele, titulaturile, anii de studii, fondurile de cercetări, status-quo-ul tehnologic şi ştiinţific actual, au fost degeaba şi se duc toate dracu! Sute de ani de progres ştiinţific şi tehnologic, la cuca istoriei! Și asta deoarece am pornit prost, cu studiul consecinţelor/efectelor şi nu al cauzei, aşa cum se întâmplă lucrurile în realitate în Univers.

Nu ne mai mirăm acuma de ce ne-am identificat atât de mult cu materia grosieră, şi nu ne mai miră nici faptul de ce, toate domeniile societăţii sunt construite în jurul acestor viziuni limitate. Medicina tratează efectele şi nu cauza bolilor, obţinem energie şi căldură prin metode extrem de costisitoare, poluante şi împotriva legilor naturii, în laboratoare mai ciocnim atomi ca să mimam ceea ce „vedem” că se întâmplă într-un soare, ne minunăm că reuşim să urcăm şi noi nişte sateliţi pe orbită, proiectăm proteze şi creeam ţesuturi şi organe imitaţii cu imprimante 3D şi asta ne da falsul sentiment că evoluăm tehnologic şi ştiinţific.

Abia începând cu ştiinţa Keshe, începem să lucrăm corect, la nivelul de sus, nivelul plasmelor – a cauzelor primordiale a tuturor lucrurilor!

„Acum, am ajuns la stadiul în care, putem manipula plasme, câmpuri pentru a crea orice combinaţie de alte plasme dorim, pentru a crea orice materii, câmpuri sau efecte dorim. Şi, acum, fiind conştienţi de sulfet, putem acum să ne întoarcem la originile Creaţiei…”

Dl. Keshe ne mai explică că, orice tehnologie ca să fie acceptată în mentalul colectiv al maselor, trebuie să treacă prin nişte stadii şi mai ales trebuie să treacă ceva timp. Şi cum ziceam în articolul precedent, Megavalul Keshe, acum cu accesul uşor şi global la informaţie, factorul timp în cazul nostru actual, va scădea drastic.

Dl. Keshe mărturiseşte că primeşte o mulţime de mesaje de la universităţi de prestigiu din lume, laboratoare de cercetare, centre ştiinţifice iar tehnologia şi ştiinţă plasmatică, este tot mai acceptată de aceştia deoarece, fizica plasmei răspunde la multe necunoscute şi întrebări ale oamenilor de ştiinţă, ingineri, academicieni etc!

Faptul că ştim în sec. 21 ce este atomul, este pentru că ne-am născut cu el! Dacă povesteam despre atom în urmă cu 200 de ani, eram arşi pe rug!

Acum ştim despre atomi, molecule, nuclee etc. deoarece au fost adăugate treptat ştiinţei. Ştiinţa Keshe vine să umple acele goluri şi să rezolve multe mistere care au fost rezolvate cu presupuneri. Presupuneri că viteza luminii este ce-a mai mare viteză din Univers, că toată creaţia şi viaţa în Natură şi Univers se subordonează legilor termodinamicii şi alte presupuneri eronate de genu.

Einstein a presupus că viteza luminii este cea mai mare viteză din Univers, şi avea dreptate dacă vorbim de materie, dpdv al puterii câmpului magnetic conform punctului de observaţie. Însă, în contextul câmpurilor plasmatice, aceasta este greşită deoarece în Univers există câmpuri magrav foarte puternice, situaţie care face ca viteza luminii în acele zone să fie de multe zeci, sute, mii, ‘jdemii de ori mai mare decât viteza luminii observate de Einstein de aici, de pe Terra, şi acceptată de toţi ca fiind ceva decisiv.

Einstein a văzut o singură maşină, a analizat-o şi a presupus că viteză maximă a tuturor maşinilor este viteză maximă pe care acesta a observat-o în bordul maşinii respective. Este o observaţie corectă? Da şi nu. Da, dacă ne raportăm la maşina respectivă, nu dacă luăm în calcul toate tipurile de autovehicule care sunt sau vor urma să se proiecteze/construiască.

Ca atare, Einstein a lucrat/observat partea materială şi a reuşit să explice lucrurile şi teoriile sale din prisma materiei fizice, însă, el a înţeles şi alte lucruri pe care nu le-a putut explica, dar acum, cu tehnologia plasmatică le putem explică noi foarte simplu.

Einstein a lucrat cu multe presupuneri la fel cum fac şi inginerii, oamenii de ştiinţă din ziua de azi. Iar dacă un lucru este greşit de la începuturi, toate derivatele şi rezultatele clădite ulterior, vor fi fost construite pe o temelie eronată ca o casă construită pe nisip. Şi, ca-n cazul unui domino uriaş, el rămâne în picioare doar dacă nu există interacţiuni din exterior; dar, când cea mai mică adiere de vânt intervine, vântul schimbării, atunci tot jocul se prăbuşeşte.

De aceea, cei mai mulţi oameni de ştiinţă, cercetători, ingineri, academicieni reacţionează cu sfidare – prima reacţie psihologică de protecție la ceva ce depăşeşte gradul de înţelegere al individului – la adresa tehnologiilor Keshe, deoarece, aceştia se protejează de realitatea adevărului că, ştiinţă Keshe, s-ar putea totuşi să fie adevărată/fezabilă/logică, şi atunci tot ceea ce-au studiat şi crezut ei, se prăbuşeşte într-o fracţiune de secundă.

Ironic, cam toată ştiinţa, cu mici excepţii, a fost creată pe presupuneri sau experimente de laborator cum îi mai spunem, prin care, s-a încercat a explica fenomenele şi mecanismele din Natură şi Univers. Dar, cum Natura şi Universul nu sunt cutii închise, presupunerile lor sunt valabile pentru sisteme închise nu sisteme deschise.

Şi mai ironic, este faptul că aceştia şi-au făcut cluburile lor, religiile şi dumnezeii lor creaţi din propriile lor presupuneri eronate, iar dacă vi cu ceva diferit, ceva ce nu potriveşte cu evanghelia lor, eşti greşit şi vorbești SF-uri – Himere!

Şi ca să încheiem tot pe un ton ironic şi să închidem astfel circuitul între titlu şi finalul articolului, diplomele şi doctoratele lor vor rămâne istorie în timp ce noi restul, ne vom vedea de treburile noastre plasmatice în continuare!

Până acum tehnologia şi ştiinţa erau în mâinile lor, odată cu apariţia tehnologiei şi ştiinţelor Keshe, aceasta este acum în mâinile noastre. Şi destul de comic dar adevărat, gospodine, pensionari, oameni simpli, cerşetori etc. au devenit dintr-o dată cercetători, fizicieni, ingineri ai plasmei!

Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te în formularul de mai jos, pentru a primi și alte informații despre tehnologiile Keshe, direct în căsuța ta de email!

DISTRIBUIȚI