Economie Magrav 20% După 14 Zile De Condiționare

1029

Uite că sa făcut un an deja de când dl. Keshe a lansat planurile de construcţie ale sistemelor magrav, în octombrie 2015. Un an de când tehnologia Keshe a început să fie reprodusă de sute de români şi mii de alte persoane pe întreagă planetă. Un an de când tehnologia unui nou orizont a început să se contureze timid în minţile şi inimile noastre…

Planurile şi schiţele date la liber de către fundaţia Keshe, numai de pe site-ul magrav.ro au fost descărcate de peste 3000 de persoane. De pe alte canale media probabil la fel, mii de descărcări.

Nevoile de energie şi problemele de sănătate ne-au pus într-o cursă provocatoare, cursa eliberării.

Multe persoane entuziasmate s-au apucat să-şi facă singure câte ceva: gansuri, penuri sănătate, comprese plasmatice, bobine, sisteme magrav etc. Lumea este în mişcare şi curioasă în legătură cu această tehnologie plasmatică.

Dintre aceşti mulţi entuziasmaţi, o mare parte au obţinut rezultate şi-au dat mai departe dovezile rezultatelor lor. Sunt sigur că există şi rezultate care nu sunt arătate public.

Filmuleţul care o să-l găseşti mai jos, este încă o dovadă a faptului că, oameni simpli, români, fraţi de-ai noştrii au reuşit să obţină rezultate remarcabile ale reducerii consumului de energie electrică, în condiţii uzuale: în garaj, pe balcon sau în bucătărie.

Acest lucru ne dovedeşte încă o dată, că cine îşi păstrează mintea deschisă, studiază, experimentează, testează etc. acumulează atât cunoaştere cât şi experienţă. Rezultatele sunt doar nişte consecinţe ale celor două.

Dar dincolo de aceasta, tehnologia magrav este fiabilă şi foarte provocatoare în ceea ce priveşte felul în care trebuie s-o privim/simţim şi înţelegem.

Filmuleţul este o filmare din luna ianuarie 2016, şi a fost făcut împreună cu alte câteva filmuleţe, după 14 zile de condiţionare a unui sistem magrav.

În filmare apare un radiator de 2000 W, un wattmetru şi un fier de călcat de 280 W. Experimentul derulat a fost cu sistemul magrav decuplat de la reţea, cca. 3 sau 4 zile înainte să se fi făcut experimentul.

Interesant a fost următorul aspect observat: când se conecta fierul de călcat care era înaintea radiatorului electric, consumul ambelor aparate scădea cu câteva procente – câteva zeci de W (wattmetrul nu măsura foarte precis, economia reală era de fapt de 25-30%). Când fierul de călcat era decuplat, consumul radiatorului creştea cu câteva procente.

Şi mai interesant aşa cum am spus, a fost faptul că sistemul magrav fusese decuplat cu câteva zile înainte pentru nişte modificări minore.

Concluzia trasă atunci era că: reţeaua intrase într-un proces de nanoinvelire, lucru ce a permis ca aceasta să se comporte ca o reţea plasmatică – o antenă captatoare de energie din mediu. Sistemul magrav şi-a făcut treaba bine.

Deci, plecând de la aceste fapte şi aducând şi celelalte dovezi prezentate pe site în ecuaţie, sistemele magrav construite corespunzator: nanoinveliș bun (>50 MOhmi rezistenţă, straturi de carbon), gansuri obţinute corect (nu prin metoda cu curent electric), o condiţionare atentă, şi poate cel mai important element din ecuaţie, factorul timp, toate acestea condiţionează mediul şi reţeaua electrică transofmându-le în nişte medii plasmatice.

Începutul unui lucru este întodeauna provocator. Trebuie să faci ajustări majore în gândire, raportare la realitate, poate mai trebuie să ştergi unele programe învechite însă, primul pas necesită curaj.

Ţi-am prezentat aceste rezultate cu scopul de-a te stimula să îţi deschizi mintea şi să îţi dai voie pentru câteva momente să te întrebi: ce s-ar întâmplă dacă aş încerca să fac şi eu: gansuri, comprese plasmatice sau nişte bobine pentru penurile de sănătate sau chiar nişte sisteme magrav? Provocator?

Planuri, schiţe, dovezi şi o mulţime de grupuri atât online cât şi ateliere practice unde oamenii se întâlnesc mai mulţi pentru a lucra în echipă împreună, te aşteaptă să li te alături. Informaţiile sunt libere pentru oricine, trebuie doar luate şi aplicate.

Dacă ai să cercetezi puţin rubrica sănătate şi/sau cea de energie ale acestui site, ai să găseşti o mulţime de dovezi care sunt obţinute de oameni simpli ca mine şi că tine.

Tehnologia este la îndemâna noastră, trebuie doar să ne punem pe treabă.

Poţi începe pentru început să citeşti câteva articole despre sănătate dacă ai vreo problemă de sănătate… Sau rubrica energie dacă doreşti în această direcţie să te îndrepţi.

Pe urmă, poţi să intri în grupurile de facebook Keshe România unde mii de români schimbă între ei experienţe, dau sfaturi, întreabă, învaţă toţi împreună.

Pe urmă, ai putea să începi să studiezi ce este gansul și să începi să-l faci. O plăcuţă de cupru, una de zinc, sare de mare, o cutie de plastic, apă distilată şi reactorul de gans de CO2 este gata iar în 3-5 zile poţi avea prima cultură de gans. Gans pe care poţi să-l pui pe un tifon şi să ți-l pui pe o rană sau o zonă dureroasă a corpului, sau să le dăruieşti la cineva.

Pe urmă, ai putea începe să faci primele bobine pentru penuri. Vei învăţa cum se fac bobinele, însă aici treaba este puţin mai complicată, nu imposibilă.

Primele bobine făcute ale multor cercetători au fost făcute manual. Acum bobinele majoritatea le fac cu bormașina. Sau dacă doreşti, avem bobine gata făcute şi nano învelite destinate construcţiei de sisteme magrav. Găseşti aici detalii.

Posibilităţile sunt multe. Tehnologia este fascinantă. Aplicabilitățile ei sunt inimaginabile şi sunt dincolo de cele mai curajoase scene de SF. Numai după ce vei studia puţin tehnologia, vei observa că este atât de simplă şi logică şi că este o reproducere fidelă a mecanismelor şi sistemelor de funcţionere ale Universului. Nimic nu este diferit, principiile sunt aceleași.

DISTRIBUIȚI