Economie De 80% La Conectarea În Paralel A Patru Unități Magrav

5525

Continuăm seria dovezilor care atestă veridicitatea tehnologiei plasmatice, cu un nou filmuleţ tot Made In România, în care sunt prezentate rezultatele uimitoare de economie de energie electrică de peste 80%, rezultate din conectarea în paralel a 4 sisteme magrav!

În videoclipul de mai jos un coleg cercetător de-al nostru, prezintă nişte rezultate incredibile de economie de energie electrică. El a montat 4 sisteme magrav în paralel iar la ieşirea acestora, a obţinut o economie de peste 5 ori mai mare decât energia consumată la intrare.

Sistemele magrav folosite sunt sistemele pe care dl. Keshe ne-a învăţat să le facem, deci nu au nimic deosebit faţă de restul unităţilor magrav cu excepţia câtorva cristale cu care acestea au fost actualizate. Sistemele magrav din acest filmuleţ au fost făcute de către un alt coleg, Florin Vasile.

Vezi mai jos schema de conectare a celor 4 unităţi magrav.

Faptul că atâţia români au început să obţină rezultate tot mai concrete şi cu teste tot mai concludente, este clar că, aşa cum am menţionat şi-n alte articole din categoria dovezi, aceste rezultate arată că ”este ceva” cu toată ştiinţa şi tehnologia aceasta plasmatică.

Cu această ocazie ne bucurăm că suntem tot mai mulţi (români) care am convertit entuziasmul în rezultate palpabile şi putem să arătăm lumii dovezile şi rezultatele noastre.

Pentru cine doreşte să-şi construiască o unitate magrav, să consulte şi articolele din secţiunea Magrav Energie:

Primul Meu Magrav – Manual De Construcție Pas Cu Pas

Dovezi Și Teste Concludente De Economie La Sistemele Magrav

Economie De 75% Cu Două Sisteme Magrav Conectate Împreună

Economie Magrav 20% După 14 Zile De Condiționare

Primele Dovezi De Economie Înregistrate La Sistemele Magrav

Dovadă Economie Magrav Energie De 90%

DISTRIBUIȚI