Economie De 75% Cu Două Sisteme Magrav Conectate Împreună

1854

Revenim cu informaţii actualizate despre sistemele magrav, mai concret despre generatoarele independente magrav. Această schemă de conectare a două unități magrav, va reprezenta montajul princpial din noile generatoare ce vor urma a fi prezentate.

Începând cu acest articol, voi prezenta noile actualizări ale acestor generatoare magrav independente, urmând ca în articolul următor, să explic mai în detaliu îmbunătățirile şi actualizările noului generator magrav solid state.

Până atunci însă, în acest articol am să-ţi prezint o dovadă de economie de 75% obținută de un cercetător de bază a fundaţiei Keshe, dl. Arman, nişte rezultate remarcabile obţinute prin conectarea în buclă (sau în antifază, am explicat în articolul anterior, vezi aici) a două unităţi magrav energie.

Experimentul a fost făcut în Arizona, America, pe standardul american de 110 V, cu două unităţi magrav energie fabricate de către fundaţia Keshe din Italia.

Conexiunea celor două unităţi magrav energie a fost realizată ca în schema de mai sus.

Practic, conexiunea în buclă a celor două magravuri s-a realizat pornind de la ideea prezentată de dl. Keshe în conferinţele internaţionale care au urmat după rezultatul lui Douglas cu generatorul magrav independent. Adică, conectarea celor două compresoare unul cu intrarea în ieşirea celuilalt, care vor forma acea buclă ce va stimula plasma să se formeze şi să suplimenteze consumatorii din circuit.

În acest mod sunt conectate cele două sisteme magrav, ieşirea unuia dintre sisteme este conectată pe intrarea celuilalt. Faza primului sistem magrav este conectată pe nulul celuilalt magrav, şi astfel avem o conexiune încrucişată a celor două sisteme.

Generator Magrav Hybrid v.1 (1)

În filmuleţ sunt prezentate 2 etape ale experimentului, prima etapă în care sunt măsuraţi consumatorii: un ventilator mic de 17 W, unul mare de 300 W şi un feon de 800 W, și a doua etapă cu magravurile conectate în buclă sau încrucișate.

După conectarea încrucişată a celor două magravuri, consumul în gol pe wattmetru arăta 120 W consum, după conectarea primului ventilator mic, consumul scade la 110 W, după conectarea ventilatorului mare consumul scade sub 10 W iar după conectarea feonului consumul urcă la 320 W. Asta înseamnă o economie de 800 W sau 75% din energia consumată este suplimentată de cele 2 sisteme magrav!

DISTRIBUIȚI