Dovezi Și Teste Concludente De Economie La Sistemele Magrav

1622

Dacă la sfârşitul anului 2015 erau numai una sau două persoane care aveau rezultate concludente de economie a sistemelor magrav, în anul 2016, aş putea spune primul an oficial al tehnologiei plasmatice, au apărut o mulţime de teste şi dovezi concludente, un număr impresionant de curajoşi care au aplicat cunoştinţele şi teoriile plasmatice cu succes.

Primele Dovezi De Economie Înregistrate La Sistemele Magrav din România la finele anului 2015, au fost confirmate de către colegul nostru cercetător, Angelo. Ei bine, la finele acestui an 2016 avem deja o mulţime de confirmări ale faptului că sistemele magrav prezintă economii de energie, gansurile, compresele plasmatice, penurile şi restul aplicaţiilor magrav sunt funcţionale iar ştiinţa plasmatică este într-adevăr ştiinţa viitorului pe care dl. Keshe a pus-o la dispoziţia omenirii.

În acest an au apărut o mulţime de rezultate suficient de concludente, încât să-i motiveze pe tot mai mulţi să înceapă studiul tehnologiile plasmatice Keshe.

Dintre acestea amintim despre rezultatele echipei din Arizona care, în frunte cu dl. Arman, cercetător al Keshe Foundation, au reuşit şi pus la punct nişte scheme de conectare a două sau mai multe magravuri, conexiuni care au adus o economie energetică de aproximativ 75%. Despre aceste rezultate am scris un articol aici.

Avem deasemenea rezultate din Asia, economii ale consumului de energie de până la 90%. Despre rezultatele echipei de cercetători din Asia am scris detaliat aici.

În România rezultatele au început să apară din ce în ce mai multe. Dacă anul trecut aşa cum am spus, doar un singur cercetător ne-a relatat rezultatele sale motivante, ei bine, la finele acestui an, avem deja câţiva cercetători care ne-au împărtăşit rezultatele lor.

Surprinzător, dovezile par să tot apară de la mulţi alţi cercetători români şi nu numai, care au început să iasă cu rezultatele lor la lumină. Îi salutăm cu această ocazie şi le mulţumim pentru curajul, munca şi efortul de-a împărtăşi cu noi rezultatele lor şi de-a-ne mobiliza astfel pe cât mai mulţi pentru a trece la treabă.

Dar, dincolo de aceste rezultate ale sistemelor magrav de economie, cele mai surprinzătoare rezultate au fost cele ale cercetătorului Douglas, care a reuşit performanţa de-a face un generator magrav independent, visul multor cercetători ai tehnologiilor plasmatice şi nu numai.

Acesta ne-a deschis noi orizonturi şi domenii de cercetare. Tot respectul şi aprecierea noastră dlui. Douglas. Despre rezultatele generatorului independent magrav am scris aici.

Zilele trecute în online-ul românesc a apărut un alt grup de cercetători români care şi-au prezentat rezultatele lor, până în prezent cele mai fantastice rezultate: economie de energie electrică de 100%. Urmăreşte videoclipul mai jos.

În filmuleț este vorba de 2 faze de măsuratori: una având o aerotermă electrică cu halogen de 1200 W care la priză are 0 W consum, și un al doilea filmuleț care arată un frigider care consumă între 3-8 W, după aproximativ 3 luni de condiționare a locuinței cu magravul din film.

Dincolo de apariţia a tot mai multor dovezi, au început să apară şi măsurători tot mai concrete, măsurători care confirmă economiile şi funcţionalitatea sistemelor magrav. Măsurători care pot fi aplicate de oricine care are minime cunoştinţe de electrică.

În videoclipul de mai jos, sunt făcute măsurători cu 3 aparate de măsură şi toate 3 arată diferite valori de economie. Concluzia noastră după vizionarea acestui videoclip este că, wattmetrele nu sunt nişte aparate foarte precise de măsură, asta pentru cine doreşte şi alte dovezi autentice.

Se recomandă utilizarea şi-a altor aparate de măsură concomitent, şi cel mai important: urmărirea contoarului electric care înregistrează fiecare picătură de curent consumat. Dacă acesta indică un consum scăzut faţă de consumatorii iniţiali conectaţi la reţea, rezultatele sunt clare. Deci, pentru o acuartețe şi pentru a elimina erorile de măsurare care pot apărea dintr-un entuziasm deborant, se recomandă măsurători cu mai multe aparate de măsură şi în diferite ipostaze.

Ei bine, dincolo de erorile de măsurare care cu siguranţă există, dincolo de entuziasmul cercetătorilor, dincolo şi de scepticismul multora: ingineri, oameni de ştiinţă sau simpli cetăţeni, rezultatele obţinute în diferite zone ale lumii, ne spun că ceva este cu această tehnologie plasmatică.

Faptul că s-au obţinut atâtea rezultate pozitive atât pe partea energeica cât şi în domeniul sănătăţii, de oameni simpli în special, ne confirmă încă o dată faptul că tehnologia plasmei este fiabilă şi o poate replica oricine în atelierul, garajul sau bucătăria sa.

Deşi mulţimea de informaţii care s-a acumlat în ultimi ani este imensă, dacă vei avea curajul să începi de undeva fie teoretic sau fie practic (urmărirea câtorva conferinţe în limba română, un simplu reactor de gans, nişte bobine făcute pentru penurile de sănătate, nanoînvelirea unei bucăţi de cupru cu flacără sau pusă într-o cutie de plastic cu sodă caustică, nişte comprese plasmatice făcute din tifon), după primele rezultate obţinute, fascinaţia şi simplitatea tehnologiei îţi vor da curajul să continui şi vei vedea cât de simplu este totul.

Cei mai mulţi complică însă atât de mult lucrurile pentru că vor să facă totul perfect din prima!

Primim o sumedenie de mesaje în care ni se cere să dăm schema magrav perfectă, schema funcțională a generatorului independent, conexiunile perfecte, gramajele, lungimile perfecte. Nu există aşa ceva! Totul este experimentare şi testare!

Nu există erori sau greşeli în această știință! Este o tehnologie aflată la început, abia s-a născut, este de muncă, testat şi experimentat. Deci, cea mai mare greşeală pe care o poţi face este să aştepţi până va exista ceva concret și corect, să amâni să începi.

Cei mai mulţi vor să găsească schema perfectă şi s-o aplice imediat ca într-un soi de hocus-pocus şi pe urma să-şi vadă mai departe de viaţă. Este ca și cum aceștia ar spune că vor să treacă de la gradiniță direct la facultate.

Ei bine, tehnologia cere muncă de dezvoltare şi testare şi ulterior, vor veni şi schemele perfecte. Până atunci, ne rămâne bucuria şi fascinaţia muncii şi-a dezvoltării, mulţumim fundaţiei Keshe şi implicit dlui. Keshe pentru această oportunitate!

P.S. Pentru cei care totuşi doresc unele produse finalizate, verificaţi bazarul nostru online, unde mai mulţi cercetători ne-am strâns să facem aceste tehnologii accesibile şi acelor persoane care doresc produsele finalizate. Reamintim că preţurile produselor sunt destinate susţinerii cercetărilor şi testărilor din domeniu.

Avem bobine magrav gata finalizate + gansurile specifice fiecărui set de bobine în parte, penuri plasmatice, huse şi brâuri plasmatice, pahare şi ulcioare şi brăţări de mână pentru echilibrare de mai multe culori.

Acestea fiind spuse, echipa magrav.ro vă urează sărbători fericite şi la cât mai multe rezultate şi realizări plasmatice!

DISTRIBUIȚI